Saç Rengi ve Saç Boyama acil yardım röflem nasıl olmuş :S

beyazcım bu arada sende ankaralıymıssın sanıırm istersen senide götürebilirm kuaförüme balgatta yeri..beni örnek gösteririsin daha sağlıklı olur
cumartesi öğleden sonraları uygunum istersen yardımcı olabılırm 150 tl ye yaptı benim saçlarımı ama gerçek ten çok özenli ve titiz bi kuaför kalite bakımından falan. bu arada begenmedım dedım aradım gel başka cila atarız dedi ilgili yanii. düşünürsen yardımcı olurum cnm..

canım benim çok teşekkür ederim ben etlik te oturuyorum birde iki çocugum var öyle randevulaşıp gidemem ama kuaförün adını özele atarsan sevinirim.bi pazar eşim götürür belki.çocuklu olunca onlara endeksli oluyorsun.yinede düşündügün için tekrar teşekkür ederim canım benim.

cnm bence süper olmusun gözun alışmadığı ıcın sana tuhaf gelmış olabılır.eskı halın cokmu koyuydu resmı varmı? belkı o yuzden alışamamışındır ama bence süperrr

süper olmuş bayıldım yyaaa:kedi:
bende röfle kullanıyorum röfleli kısımlar bu renkte ama bu kadar yoğun değil acaba 2. röflemde bu rengi alır mı??

arkadaşlar saçımın şuanki halidir bu haline yorum yapabılırmısınız lütfen görüşleriniz ve beğenileriniz benım ıcın cok cok önemli yorum yapan herkeze cok tesekkur edıyorum..vereliniortakŞeniz

Eklentiler

• $ashleyy byttt.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 91
  • $ashley 4.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 82
  • $ashley byt 2.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 94
  • $ashley byt 3.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 106
süper olmuş bayıldım yyaaa:kedi:
bende röfle kullanıyorum röfleli kısımlar bu renkte ama bu kadar yoğun değil acaba 2. röflemde bu rengi alır mı??

tatlım eğer ki bu rengi beğendiysen sana tavsiyem çok ama çok sık bi röfle attır üstelik alttaki zemin rengin karamelimsi bi renk olsun süper oluyor alttakı renk benım kendı rengım oldugu için sıyah duruyor aslında acık kumral saçlarım.. yenı resımlerımı ekledıms acımın suankı halındekı rsımlerımı bi göz at isterssen.. teşekkür ediyorummŞeniz

canım benim saç rengim kestane sanırım ve ben kendi sacıma sık röfle yaptırdım belkide o yüzden bu kadar yoğun durmuyo bakalım 2. röflemde ne olcak
saçlarının şimdiki halide güzel çok yakışmışa.s.

tatlım çok çok teşekkür ederim..2-3 defa yıkadım açıldı tabi rengi birazdaha kendıne gelıyor sanırım yavas yavas saç:kaydirigubbakcemile3 sık bi röfle açık tenliysen özlelikle çok ii duruo ama bembeyaz yapıo bazı kuaförler ..ben katalogta gösterdim kuaförüme sanırım ashley tisdale nin saç rengiydi aynısını yaptıopuyorumnanaktan o yüzden sadece gözüm alışmadı umarım alışır:asigim:

platin diosun röflem herhangi bi yanma kopma oldumu peki bakım yapıyormusun bence renk olarak hoş olmuş

cnm benim hiçbir yanma falan olmadı üstelik uçları falanda gayet sağlıklı görünüyor kırılma dahi olmadı sana öle söliiyim..hiçbir bakım yapmaıyorum saçlarıma dove nin şampuan ve saç kremini kullanıyorum boyalı saçlara özel onarıcı şampuanzemuszemus pembe renkli olanından:CüvCüv: aslında yanma yada yıpranma bırazda kuaförün titizliğine ve becerisine bağlı cnm..

3. sayfadaki resmine baktım da, 1. ye göre daha da güzel olmuş. bayıldım gerçekten çok güzel. bi de düz değil de dalgalı kullan, daha çok yakışıyo.

ayy ayy kızlar çok teşekkür ederim ya bana biraz çiğ sarı gibi geldide o yüzden tereddüt etmişitm gerçekten güzel görünüomu ya ayy nasıl mutlu oldum anlatamam çok çok teşekkür ederim canlarım ya

çiğ sarı görmek istiosan aç hemen tv yi, atv deki spikerin saçına bak. ben bakmaya dayanamıorum, bi de o kafayla 70 milyonun önüne çıkıo kadın ya. kalitesiz röflenin en güzel örneklerinden biri.

çiğ sarı görmek istiosan aç hemen tv yi, atv deki spikerin saçına bak. ben bakmaya dayanamıorum, bi de o kafayla 70 milyonun önüne çıkıo kadın ya. kalitesiz röflenin en güzel örneklerinden biri.

ayy alemsin valla tatlım yha çok şekersinopuyorumnanaktan ama sana katılıyorum o kadın berbatt yani şu haldeki saçımı beğendiğiniz için teşekkkür ediyoruz acayip bi moral depoladıız bende ya yemın ederım.. kaıdnlar kulübü süper bi site.. yaşasın kadınların gücüüüüüüüüüüüüvereliniortakkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…