Acil yardım rahim içi kanama

ruyam10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2018
63
14
34
merhaba 18 haftalık hamileyim üç gün çok yoğun çalıştığım için lekelenme ile doktora gittim .Rahim ağzımda bir kanama olduğunu söyledi ıstırahat verdi ,pruluton iğnesi verdi iki tane birini yaptırdım Progestana başlattı .Ama bebeğimin iyi olduğunu söyledi bir ay sonra gel dedi.O kanama alanını dağıtmamız gerektiğini söyledi lekelenmem hemen kesildi .Sizce durumum acil mi korkuyorum bu durumdan

Dinlenmen lazım, tuvalet hariç kalkma bence. İlaçlarını sakın ihmal etme, düzenli kullan. Zamanla geçecek inşallah.

Benımde hamılelıgım baslarında 2 yerde kanama alanı vardı.bol su ıc progestanı fıtıl olarak kullan ve bol bol dınlen.benımkıler 3.ayda anca kayboldular.genel olarak dınlenmeye calıstım.inşallah senınkıde duzelır.inşallah.

Benımde hamılelıgım baslarında 2 yerde kanama alanı vardı.bol su ıc progestanı fıtıl olarak kullan ve bol bol dınlen.benımkıler 3.ayda anca kayboldular.genel olarak dınlenmeye calıstım.inşallah senınkıde duzelır.inşallah.
Bencede progestanı alttan kullanın. Ben oral olarak aldım aşırı derecede baş dönmesi yaptı. Doktor da alttan önermişti bana, ben kullanamadığım için oral almıştım..

X