Acil yardım nolur 3aylık bebeğim var hamile olabilirim

elisamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
31
2
36
İstanbul
Arkadaşlar 3 aylık oğlum var emziriyorum nohusalıktan sonra 1 kez adet gördüm ve şimdi yine 3 günüm geçti adetim düzenli olurdu hamilemiyim acaba çok üzülüyorum oğlum daha çok küçük ve emiyo sütten nasıl kıyıp kesicem bebeğim daha tadına varamadan düzgün sevemeden ikinci plana atılmak için çok küçük napçam aldırmakta günah.peki aldırmasam oğlum nasıl olur sütten kesilince üzülürmü zayıflar hasta olurmu varmı böle bişey yaşayan test yapmaya korkuyorum çünkü hamile olduğumu hissediyorum

canım sakin ol ilk önce, bebeğin küçük ama hamileysen de yapacak bir şey yok, sakın aldırma
1 sene arayla büyüyecek onlar
benim üst üste 3 tane olacak, hepsinin arası 2 yaş
haftaya üçüncü oğlumu kucağıma alacağım inşallah
emzirmeyi de doktorunla konuş, ben 6. aya kadar emzirmeye devam ettim, süt ekşimedi, bir şey olmadı
hakkında hayırlısı

Doğum sonrası düzenli adet gören kişinin bile tarihindeki düzensizlikler normaldir endişelenme,korunma yöntemine güveniyorsan ve takvim yöntemi gibi bir yöntem kullanmıyorsan kesinlikle gecikmiştir endişe etme ve test yap...Korkman kaçman birşeyi değiştirmeyecek yüzleş sonuçla ..Ki eğer hamileysen bu durumu doktorla görüşür bebeğinin beslenme konusunda danışırsın..

canım korkma bende senin gibi aynı şeyi yaşadım. gittim test yaptırdım sonuç negatifti. emziren annelerin hormonu sürekli değişti için adet te düzensizlik normaldir. ilk kızımda 10 gün geçmişti 2. kızımda da 1 ay geçmişti. çok kötü psikiloji biliyorum. ama kalbini ferah tut. tabi korunmayıda ihmal etme. çünkü süt koruması diye bişey yok der doktorlar umarım biraz rahatlamışındır.

canım sen hamile kaldığında ne kadarlıktı bebeğin 6 aya kadar emzirdim dedinya öyle bişey oluyormu şuan oğlum emmesinde bi sıkıntı yok sadece emziriyorum başka bişey vermiyorum yarın test yapıcam bakalım hayırlısı olursa aldırmam zaten sadece oğlum için üzüldüm memeden nasıl keserim daha çok minik.allah yardımcımız olsun

hamileliğin 6. ayına kadar emzirdim
benimkiler biraz daha büyüklerdi 14-15 aylık fln
20 aylıkken ayırdım anne sütünden, seninki küçük biraz ama yapacak bir şey yok
9 ayına kadar emzirirsen yeter, hiç emmeyen çocuklar da var bir yandan...
bunları testi yapınca düşünürsün belki hamiş değilsin kim bilir

inşallah bakalım bugunde yapamadım test artık yarına kaldı rabbim olmayanlara versin.

hamıle kalsan bıle emzırmeye devam edebılırsın bunda bır sıkıntı yok ki?
zaten hamıle ldugunu tahmın etmıyorum adet duzensızlıge olması normal henuz 3 aylık bebegın cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…