ACİL Yardım NE OLUR

O numaranın görünen kısmını yazın bir kenara, eşinizin telefonunun arama kısmına numarayı girin. Bazen kayıtları silse de daha önce sık atanan numaralar kalabiliyor. Devamı çıkabilir. Bir deneyin.

Bütün bilgiler yanınızda olsun ve erkek kardeşiniz arasın. Verirler bilgileri.

Şu ana kadar bana geri bir bildirim gelmedi.

Bence 4 haneyi bir kenara bırakın. ne yapacaksınız 4 haneyi? ne değişecek? Eğer bu adam sizi aldatmışsa kesinlikle çocuk falan düşünmeyin. Ayrılın.

S ok xl dijital operatör üzerinden giriş yapıyorum şifre ile giriş yapıyorum ama son 4 hane çıkmıyor abla ne olur ne olur ne olur bana yardım et
Benim dedig8m uygulama telefona ondiriliyor kimlik bilgileri ile sonra herşey çıkıyor canım

Mrb arkadaşlar turkcell faturalı hat kullanan lar. Dökümanda son dört hane neden gözükmüyor. DÖKÜMANA BAKIYORUM SON DÖRT HANE YOK. İŞTEN EVE GELİNCE SADECE O NUMARAYI SİLİYOR. BUDA BENDE ALDATMA ŞÜPHESİ YARATTI. TELEFONU BENDE ŞİFRESİNİ FELAN HERŞEYİ BİLİYORUM KAPALI TUTMUYOR AMA NUMARAYI SİLMESİ BENİ ŞÜPHELENDİRDİ. EĞER ŞAYET ALDATIYOR SA KONUŞTUĞU KİŞİ EVLİ OLDUĞUNU SÖYLEMEMİŞ OLSA ARARDI DEĞİL Mi. Son 4 haneisni nasıl öğrenecem ne olur bana yardım edin cinnet geçirmek üzereyim ben bunları hak etmiyorum. Bunun yolu nedir çok araştır dum bulamadım. Nasıl yazıyorum onu da bilmiyorum eşime güven miyorum yüzde yüz aldatmış onu da biliyorum ama bu numaraya bulmak aramak istiyorum. Herkes görsün duysun istıyorum. Beni hep ezik gördüler ne yaptılarsa onun ve ailesine birşet demedim ama artık susmayacam. Ben yarı aç yarı tok bu evde onu beklerken o beni aldatıyor muş. En kötü SÜ de herşeyi silip atmıştım nlr bebeğim olsun istıyordum artık. ANNE olmamam bile izin vermediler eşim ailesi ve benlm ailem. Bu duygu yu hiç yaşamadım hep bana ettikleri kötülük yüzünden. Şimdiye kadar hep sustum ama artık susmak istemiyorum ne olur. Son dört hanesi nasıl çıkar bana söyler misiniz. Canıma kıyarım bu dert benle beraber gider. KİMSEM YOK BİR Allah ım var ne olur bana yardım edin nasıl öğren cem
Bendede son 4 hane yok **** şeklinde cıkıyor herkeste böyle cıkıyo diye biliyorum

Mrb arkadaşlar turkcell faturalı hat kullanan lar. Dökümanda son dört hane neden gözükmüyor. DÖKÜMANA BAKIYORUM SON DÖRT HANE YOK. İŞTEN EVE GELİNCE SADECE O NUMARAYI SİLİYOR. BUDA BENDE ALDATMA ŞÜPHESİ YARATTI. TELEFONU BENDE ŞİFRESİNİ FELAN HERŞEYİ BİLİYORUM KAPALI TUTMUYOR AMA NUMARAYI SİLMESİ BENİ ŞÜPHELENDİRDİ. EĞER ŞAYET ALDATIYOR SA KONUŞTUĞU KİŞİ EVLİ OLDUĞUNU SÖYLEMEMİŞ OLSA ARARDI DEĞİL Mi. Son 4 haneisni nasıl öğrenecem ne olur bana yardım edin cinnet geçirmek üzereyim ben bunları hak etmiyorum. Bunun yolu nedir çok araştır dum bulamadım. Nasıl yazıyorum onu da bilmiyorum eşime güven miyorum yüzde yüz aldatmış onu da biliyorum ama bu numaraya bulmak aramak istiyorum. Herkes görsün duysun istıyorum. Beni hep ezik gördüler ne yaptılarsa onun ve ailesine birşet demedim ama artık susmayacam. Ben yarı aç yarı tok bu evde onu beklerken o beni aldatıyor muş. En kötü SÜ de herşeyi silip atmıştım nlr bebeğim olsun istıyordum artık. ANNE olmamam bile izin vermediler eşim ailesi ve benlm ailem. Bu duygu yu hiç yaşamadım hep bana ettikleri kötülük yüzünden. Şimdiye kadar hep sustum ama artık susmak istemiyorum ne olur. Son dört hanesi nasıl çıkar bana söyler misiniz. Canıma kıyarım bu dert benle beraber gider. KİMSEM YOK BİR Allah ım var ne olur bana yardım edin nasıl öğren cem
Arama kaydinda klavyeye ýaz numarayi tlf da kayitliysa cikar. Gerisini yazmadım kayıtlı nolar cikiyo diye

Eklentiler

• Screenshot_20200306-114119_Phone.webp
    Screenshot_20200306-114119_Phone.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 51
Upcall indirin esinin telefonuna ...Telefonda gizli bir yere katin o uygulamayi .Ben oyle yapmistim ve ruhu bile duymadan ogrendim..

Dün akşam instagramda bi magazin sitesinde gördüm bi proğram varmış eşinin telefonuna indiriyormuşsun ne yapıyosa izliyormuşsun bakayım bi hikayelerdeydi silinmediyse atayım sizede hiç bir bildirimde gitmiyomuş

upcall diye bir uygulama var normal telefondan silse bile oraya kaydoluyor aramalar bence çaktırmadan yükle akşama bakarsın aramalarına

Biri 24 saat ücretsiz sonra ücretliymiş diğeride trackwiew olanıda ücretsizmiş isterseniz önce bi arkadaşınızda deneyin kamera açıyomuş çünkü hiç kullanmadım ben nasıl oluyor bilmiyorum

Eklentiler

• 20200306_115844.webp
    20200306_115844.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 20200306_115908.webp
    20200306_115908.webp
    17 KB · Görüntüleme: 50
Esinin telefonu mutlaka şu akıllı telefonlardandır Gizlice telefonun arama kısmına gozuken numaralari yaz Hemen yukarda ornek olarak o no cikar Umarim anlatabilmisimdir

Keşke olmasa ama oluyor işte.. Konu sahibi şuan çok fevri birşey varsa.bile bulamaz bu fevrilikle önce sakin olması lazm.. Diyorum ya bi.takip.etsin.bakalm.. Öyle akşamına numara gördüm sabah karıştırayım bulaym demekle olmaz önce sessizliğini bi korusun.bi takip etsin.yoksa sen bana güvenmiyorsun diyerek kabak kendi başına.patlayacak

Haklısın insan beklemeli biraz daha takip etmeli ama işte bazen yapamıyor insan. Ben de konu sahibi gibi oldum. Önce takip edeyim dedim ama akşamına bunlar nedir diye soruverdim adama. İnkar etti millete suç attı baktı ben inanmıyorum (kendini tatmin ediyor olduğu hiç aklıma gelmemişti) itiraf etmek zorunda kaldı. Şimdi kendi kendimi yiyorum acaba başka şeyler var mıydı keşke susup bekleseymişim kamera ne bileyim ses kaydı yapsaymışım ... sonradan dedim aman bana ne... adam öteki dünyasını ellerime verdi hakkımı asla helal etmiyorum. ŞuAn arkamdan ne iş döndüğünü kesin bilmiyorum ama öteki dünyada elbet cezasını çekecek . İçimi rahatlatan en büyük düşüncem bu :) boşverin aldatılan biz olalım onlar yansın...

Turkecellin telefon uygulaması var orda detay bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Ama bunun kullanıcı tarafından açılması lazım demek ki kocamız onu kapattırmış. Bilgisayardan turkcem sitesine girin orda canlı sohbet oluyor kocanız gibi yazışısın ama bunu kocanızın telefonu sizdeyken yapın çünkü onay msjı gelicek bide kocanıza ait bilgiler soruyolar sonra zaten açılıyor. Bu işlemden sonra turkcel uygulamasını kendi telefonunuza indirindin 1 kere giriş yapın o zaman da onay msjı gelio ona dikkat edin. Sonrasında girerken öyle bişey yok msj gelmez. Fatıra detayına bakarken en sık konuşulan numarayı bile görebilirsiniz. Bunlar davada kullanılır bilgiler aldatma varsa kanıt niteliğinde olur yani.

Turkecellin telefon uygulaması var orda detay bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Ama bunun kullanıcı tarafından açılması lazım demek ki kocamız onu kapattırmış. Bilgisayardan turkcem sitesine girin orda canlı sohbet oluyor kocanız gibi yazışısın ama bunu kocanızın telefonu sizdeyken yapın çünkü onay msjı gelicek bide kocanıza ait bilgiler soruyolar sonra zaten açılıyor. Bu işlemden sonra turkcel uygulamasını kendi telefonunuza indirindin 1 kere giriş yapın o zaman da onay msjı gelio ona dikkat edin. Sonrasında girerken öyle bişey yok msj gelmez. Fatıra detayına bakarken en sık konuşulan numarayı bile görebilirsiniz. Bunlar davada kullanılır bilgiler aldatma varsa kanıt niteliğinde olur yani.
Ama her kullanım detaylarına baktığında eşine mesaj gider.

Bence al esini karsina konus ilk once ona sor kivirmaya basliyosa bu numara kimin nie siliyosun die sor sonucta o biliyodur numaranin devamini

Haklısın insan beklemeli biraz daha takip etmeli ama işte bazen yapamıyor insan. Ben de konu sahibi gibi oldum. Önce takip edeyim dedim ama akşamına bunlar nedir diye soruverdim adama. İnkar etti millete suç attı baktı ben inanmıyorum (kendini tatmin ediyor olduğu hiç aklıma gelmemişti) itiraf etmek zorunda kaldı. Şimdi kendi kendimi yiyorum acaba başka şeyler var mıydı keşke susup bekleseymişim kamera ne bileyim ses kaydı yapsaymışım ... sonradan dedim aman bana ne... adam öteki dünyasını ellerime verdi hakkımı asla helal etmiyorum. ŞuAn arkamdan ne iş döndüğünü kesin bilmiyorum ama öteki dünyada elbet cezasını çekecek . İçimi rahatlatan en büyük düşüncem bu :) boşverin aldatılan biz olalım onlar yansın...
Zaten ah alan gülmez.. Ben hakkımı hep diğer tarafta istedim ve istiyorum Rabbimden.. Bu dünya gelip geçici ebedi olan yerde çeksin asıl cezasını.. Bu dünyada gülseler de ahiret onlara cehennem olacak hakka girdikleri için.. En çok da içimi o rahatlatıyor zaten Allah'ın adaleti şaşmaz..

Canım öncelikle sakin ol ve sana benden bir abla ya da kardeş tavsiyesi akıllı hareket et 10 kere düşün öyle hareket et . Aldatıyor da olabilir aldatmıyor da olabilir. Ne sıklıkla görüşüyor bu da önemli çok sık görüşüyor ve numarayı her zaman siliyorsa evet şüphelenmekte haklısın. Öncelikle watsap Web i yüklediğinde önceki mesajları gelmiyor ve bir saat sonra filan Esin’in telefonuna bildirim gidiyor ve su model telefonda watsap Web acıktır diye bence hiç ellesme o konuya çünkü bunu gördüğünde daha kötü olur .

Öncelikle sürekli Esine güvendiğini söyle bence psikolojide böyle bisey var sen ne kadar karşı tarafa güvendiğini söylersen karşı taraf haksız olduğunda o kadar vicdan azabı ceker.
Şayet böyle bisey var ise Nasıl yakalayacağına gelirsek mesela ufak ufak seyler yap ama dikkatli bir şekilde izle tabi . Mesela bir gün atletini ters ver ters giysin eve geldiğinde dikkat et düzelmiş mi diye . Bazen ona hissettirmeden sarılma bahanesiyle kokla mesela . Birde Su telefon olayına gelecek olursak telefoncu tanıdığın varsa eğer yada hat sahibi sensen kimliğinle bazı telefondular dökümanını alabiliyor

Back
X