Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dedig8m uygulama telefona ondiriliyor kimlik bilgileri ile sonra herşey çıkıyor canımS ok xl dijital operatör üzerinden giriş yapıyorum şifre ile giriş yapıyorum ama son 4 hane çıkmıyor abla ne olur ne olur ne olur bana yardım et
Bendede son 4 hane yok **** şeklinde cıkıyor herkeste böyle cıkıyo diye biliyorumMrb arkadaşlar turkcell faturalı hat kullanan lar. Dökümanda son dört hane neden gözükmüyor. DÖKÜMANA BAKIYORUM SON DÖRT HANE YOK. İŞTEN EVE GELİNCE SADECE O NUMARAYI SİLİYOR. BUDA BENDE ALDATMA ŞÜPHESİ YARATTI. TELEFONU BENDE ŞİFRESİNİ FELAN HERŞEYİ BİLİYORUM KAPALI TUTMUYOR AMA NUMARAYI SİLMESİ BENİ ŞÜPHELENDİRDİ. EĞER ŞAYET ALDATIYOR SA KONUŞTUĞU KİŞİ EVLİ OLDUĞUNU SÖYLEMEMİŞ OLSA ARARDI DEĞİL Mi. Son 4 haneisni nasıl öğrenecem ne olur bana yardım edin cinnet geçirmek üzereyim ben bunları hak etmiyorum. Bunun yolu nedir çok araştır dum bulamadım. Nasıl yazıyorum onu da bilmiyorum eşime güven miyorum yüzde yüz aldatmış onu da biliyorum ama bu numaraya bulmak aramak istiyorum. Herkes görsün duysun istıyorum. Beni hep ezik gördüler ne yaptılarsa onun ve ailesine birşet demedim ama artık susmayacam. Ben yarı aç yarı tok bu evde onu beklerken o beni aldatıyor muş. En kötü SÜ de herşeyi silip atmıştım nlr bebeğim olsun istıyordum artık. ANNE olmamam bile izin vermediler eşim ailesi ve benlm ailem. Bu duygu yu hiç yaşamadım hep bana ettikleri kötülük yüzünden. Şimdiye kadar hep sustum ama artık susmak istemiyorum ne olur. Son dört hanesi nasıl çıkar bana söyler misiniz. Canıma kıyarım bu dert benle beraber gider. KİMSEM YOK BİR Allah ım var ne olur bana yardım edin nasıl öğren cem
Arama kaydinda klavyeye ýaz numarayi tlf da kayitliysa cikar. Gerisini yazmadım kayıtlı nolar cikiyo diyeMrb arkadaşlar turkcell faturalı hat kullanan lar. Dökümanda son dört hane neden gözükmüyor. DÖKÜMANA BAKIYORUM SON DÖRT HANE YOK. İŞTEN EVE GELİNCE SADECE O NUMARAYI SİLİYOR. BUDA BENDE ALDATMA ŞÜPHESİ YARATTI. TELEFONU BENDE ŞİFRESİNİ FELAN HERŞEYİ BİLİYORUM KAPALI TUTMUYOR AMA NUMARAYI SİLMESİ BENİ ŞÜPHELENDİRDİ. EĞER ŞAYET ALDATIYOR SA KONUŞTUĞU KİŞİ EVLİ OLDUĞUNU SÖYLEMEMİŞ OLSA ARARDI DEĞİL Mi. Son 4 haneisni nasıl öğrenecem ne olur bana yardım edin cinnet geçirmek üzereyim ben bunları hak etmiyorum. Bunun yolu nedir çok araştır dum bulamadım. Nasıl yazıyorum onu da bilmiyorum eşime güven miyorum yüzde yüz aldatmış onu da biliyorum ama bu numaraya bulmak aramak istiyorum. Herkes görsün duysun istıyorum. Beni hep ezik gördüler ne yaptılarsa onun ve ailesine birşet demedim ama artık susmayacam. Ben yarı aç yarı tok bu evde onu beklerken o beni aldatıyor muş. En kötü SÜ de herşeyi silip atmıştım nlr bebeğim olsun istıyordum artık. ANNE olmamam bile izin vermediler eşim ailesi ve benlm ailem. Bu duygu yu hiç yaşamadım hep bana ettikleri kötülük yüzünden. Şimdiye kadar hep sustum ama artık susmak istemiyorum ne olur. Son dört hanesi nasıl çıkar bana söyler misiniz. Canıma kıyarım bu dert benle beraber gider. KİMSEM YOK BİR Allah ım var ne olur bana yardım edin nasıl öğren cem
Keşke olmasa ama oluyor işte.. Konu sahibi şuan çok fevri birşey varsa.bile bulamaz bu fevrilikle önce sakin olması lazm.. Diyorum ya bi.takip.etsin.bakalm.. Öyle akşamına numara gördüm sabah karıştırayım bulaym demekle olmaz önce sessizliğini bi korusun.bi takip etsin.yoksa sen bana güvenmiyorsun diyerek kabak kendi başına.patlayacak
Turkecellin telefon uygulaması var orda detay bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Ama bunun kullanıcı tarafından açılması lazım demek ki kocamız onu kapattırmış. Bilgisayardan turkcem sitesine girin orda canlı sohbet oluyor kocanız gibi yazışısın ama bunu kocanızın telefonu sizdeyken yapın çünkü onay msjı gelicek bide kocanıza ait bilgiler soruyolar sonra zaten açılıyor. Bu işlemden sonra turkcel uygulamasını kendi telefonunuza indirindin 1 kere giriş yapın o zaman da onay msjı gelio ona dikkat edin. Sonrasında girerken öyle bişey yok msj gelmez. Fatıra detayına bakarken en sık konuşulan numarayı bile görebilirsiniz. Bunlar davada kullanılır bilgiler aldatma varsa kanıt niteliğinde olur yani.Mrb arkadaşlar turkcell faturalı hat kullanan lar. Dökümanda son dört hane neden gözükmüyor. DÖKÜMANA BAKIYORUM SON DÖRT HANE YOK. İŞTEN EVE GELİNCE SADECE O NUMARAYI SİLİYOR. BUDA BENDE ALDATMA ŞÜPHESİ YARATTI. TELEFONU BENDE ŞİFRESİNİ FELAN HERŞEYİ BİLİYORUM KAPALI TUTMUYOR AMA NUMARAYI SİLMESİ BENİ ŞÜPHELENDİRDİ. EĞER ŞAYET ALDATIYOR SA KONUŞTUĞU KİŞİ EVLİ OLDUĞUNU SÖYLEMEMİŞ OLSA ARARDI DEĞİL Mi. Son 4 haneisni nasıl öğrenecem ne olur bana yardım edin cinnet geçirmek üzereyim ben bunları hak etmiyorum. Bunun yolu nedir çok araştır dum bulamadım. Nasıl yazıyorum onu da bilmiyorum eşime güven miyorum yüzde yüz aldatmış onu da biliyorum ama bu numaraya bulmak aramak istiyorum. Herkes görsün duysun istıyorum. Beni hep ezik gördüler ne yaptılarsa onun ve ailesine birşet demedim ama artık susmayacam. Ben yarı aç yarı tok bu evde onu beklerken o beni aldatıyor muş. En kötü SÜ de herşeyi silip atmıştım nlr bebeğim olsun istıyordum artık. ANNE olmamam bile izin vermediler eşim ailesi ve benlm ailem. Bu duygu yu hiç yaşamadım hep bana ettikleri kötülük yüzünden. Şimdiye kadar hep sustum ama artık susmak istemiyorum ne olur. Son dört hanesi nasıl çıkar bana söyler misiniz. Canıma kıyarım bu dert benle beraber gider. KİMSEM YOK BİR Allah ım var ne olur bana yardım edin nasıl öğren cem
Ama her kullanım detaylarına baktığında eşine mesaj gider.Turkecellin telefon uygulaması var orda detay bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Ama bunun kullanıcı tarafından açılması lazım demek ki kocamız onu kapattırmış. Bilgisayardan turkcem sitesine girin orda canlı sohbet oluyor kocanız gibi yazışısın ama bunu kocanızın telefonu sizdeyken yapın çünkü onay msjı gelicek bide kocanıza ait bilgiler soruyolar sonra zaten açılıyor. Bu işlemden sonra turkcel uygulamasını kendi telefonunuza indirindin 1 kere giriş yapın o zaman da onay msjı gelio ona dikkat edin. Sonrasında girerken öyle bişey yok msj gelmez. Fatıra detayına bakarken en sık konuşulan numarayı bile görebilirsiniz. Bunlar davada kullanılır bilgiler aldatma varsa kanıt niteliğinde olur yani.
Detaya bakarken gidiyor mu hatırlamıyorum şimdi yalan demiyim ama aylık zaten ya faturalar o ay en sık aranan numara kimin ona bakabilirsiniz.Ama her kullanım detaylarına baktığında eşine mesaj gider.
Anında gider. Türkcel kullanıyorum oradan biliyorum.Detaya bakarken gidiyor mu hatırlamıyorum şimdi yalan demiyim ama aylık zaten ya faturalar o ay en sık aranan numara kimin ona bakabilirsiniz.
Zaten ah alan gülmez.. Ben hakkımı hep diğer tarafta istedim ve istiyorum Rabbimden.. Bu dünya gelip geçici ebedi olan yerde çeksin asıl cezasını.. Bu dünyada gülseler de ahiret onlara cehennem olacak hakka girdikleri için.. En çok da içimi o rahatlatıyor zaten Allah'ın adaleti şaşmaz..Haklısın insan beklemeli biraz daha takip etmeli ama işte bazen yapamıyor insan. Ben de konu sahibi gibi oldum. Önce takip edeyim dedim ama akşamına bunlar nedir diye soruverdim adama. İnkar etti millete suç attı baktı ben inanmıyorum (kendini tatmin ediyor olduğu hiç aklıma gelmemişti) itiraf etmek zorunda kaldı. Şimdi kendi kendimi yiyorum acaba başka şeyler var mıydı keşke susup bekleseymişim kamera ne bileyim ses kaydı yapsaymışım ... sonradan dedim aman bana ne... adam öteki dünyasını ellerime verdi hakkımı asla helal etmiyorum. ŞuAn arkamdan ne iş döndüğünü kesin bilmiyorum ama öteki dünyada elbet cezasını çekecek . İçimi rahatlatan en büyük düşüncem bu :) boşverin aldatılan biz olalım onlar yansın...