Acil Yardım Migros.

e hangi dusunceyle aldıysa bugun olmasa da baska birgun yerine getirirsiniz...

şu kahkaha ile ihtiyacınız olmadıgnız belli suyla kafa bulanlar grubundasınız demek ki
Sevgilisinden ayrılmş da içicekmiş unutucakmış
dedim sen çok mu dizi izliyon.
Bu şehirde kıdemli sayılırım, onun ilk senesi daha

Yarın gidip şansımızı deneyelim mi kızlar ?
Umarım para iadesi yaparlar , sanmıyorum ama...

alışveriş yapabilir ama mesele iade kestirmesi zaten
yarın almazlar

alışveriş yapabilir ama mesele iade kestirmesi zaten
yarın almazlar
Ben tüketici haklarına göre 7 gün süresi var diye biliyorum ama kızlar :/. Burdan oraya gitmek baya sürer bu sefer gece geç saate kalırız .
Yani ha bu akşam ha yarın sabah ne fark eder ki ?

Sevgilisinden ayrılmş da içicekmiş unutucakmış
dedim sen çok mu dizi izliyon.
Bu şehirde kıdemli sayılırım, onun ilk senesi daha
bazen manevi yonden, bazen maddi, bazen de sadece zaman kaybıyla bazı seyleri tecrube ederiz...

umarım degistirirler, degismezse de bir daha alısveris yaparken 2kez dusunur ; )

(icmemekte eminseniz yarı fiyatına birine satsanız alan olabilir...)

Ya şahsen ben kullanmıyorum .
Merak filan da etmiyorum.
Onunda her canı yandığında alkole sarılması pek doğru olmaz bence.
Kendisine de dedim.
Kişisel tercihlerine karışamam ama , her canın yandığında bunu yapma diye.

dogru yonlendirmissin,
yine de eger icmeye niyeti varsa da o kadar para verdigi seyi bir heyecanla acar insan
o da tereddut ettigine gore kafası cok karısık... boyle boyle tecrube edecek işte.

alkol, sigara ve garanti belgesi olan (yani imzalanmış) ürünler dışında her şeyi iade süresinde alıyor diye biliyorum.
ama yine de şansınızı deneyin para iadesi istemezseniz onun yerine gıda alışverişi falan belki kabul ettirirsiniz. öğrenciyiz diye de belirtin ama büyük marketler genelde satış politikalarını esnetmez.

dogru yonlendirmissin,
yine de eger icmeye niyeti varsa da o kadar para verdigi seyi bir heyecanla acar insan
o da tereddut ettigine gore kafası cok karısık... boyle boyle tecrube edecek işte.
Bir daha bir şeyler alırken bir kaç kez düşüneceği kesin

Kızlar kesin bişi bilen yok mudur?
Dediğim gibi orası uzak .
Saat sekiz zaten git gel yapmamız zor şu saatten sonra yarın sabah gidebiliriz ancak

Kızlar kesin bişi bilen yok mudur?
Dediğim gibi orası uzak .
Saat sekiz zaten git gel yapmamız zor şu saatten sonra yarın sabah gidebiliriz ancak

telefonu yok mu arayın sorun en azından içiniz rahat eder.

Telefon açın sorun.

Kızlar telefon açarız açması sorun değil de , direkt hayır derler gibime geliyor.
Şubeye gitsek bir şansımız olmaz mı ?
Bir de direkt bi kasiyerlemi konuşalım ? Yoksa görevliyle konuşmak istiyoruz mu diyelim?
Yani benim de başıma gelmedi böyle bii olay ilk kez böyle bişey için gidicem.
Oda kız bu durumda paraya sıkışıcakmış. Onun için yalnız gitmesin maksat

Bir daha bir şeyler alırken bir kaç kez düşüneceği kesin

keske hayatımızdaki tum tecrubeleri 130lira ile satın alabiliyor olsaydık... ; )

yani siseyi iade edemeseniz de bosuna uzulmesin, yeter ki baska sorunlar olmasın,
buyutulecek birsey degil bu, ya alıcı bulur ya da yılbasına kadar saklarsınız en kotu ihtimalle.

eğer fişte ya da nette şube telefonunu bulamazsanız bu saatte müşteri hizmetleri cevap vermez. avm deki migros demiştiniz. avm nin danışmasından numarayı istersiniz.

siz yine de telefon açın telefonu cevaplayan sizi yönlendirir. konuştuğunuz kişinin ismini de alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…