- 15 Ocak 2024
- 104
- 14
- 13
- 30
- Konu Sahibi kadinsal5538
-
ne alakasi var yardim istemek sucmu bildi edinmek sucmuMilleti maymun ettin dünden beri.. sen bu yaşında böyle kaçıp kaçıp ilişkiye giriyorsan ailen değil odaya kapatmak zincire vursa bile baş edemez seninle.. üç defa tecavüz edip bosalmayan bir de ertesi gün hapı veren tecavüzcü nerde görülmüş.. yalan zeka işidir, yeterince zeki olmayanlar yalan söylemesin..
Kimseyle alay etmedim benne demek aşkım, her zaman. milletin aklıyla alay etmeye kalkmadan önce bir yerlerine sahip çık
Senin yalan söyleme özgürlüğün varsa bizim de inanmama özgürlüğümüz var..Om ne alakasi var yardim istemek sucmu bildi edinmek sucmu
edemedin diyelimKimseyle alay etmedim ben
Elinde telefon var buraya bunları yazabilecek imkanın var, test alma imkanın var, arasaydın polisi o zaman. 3 kere birlikte ol arkadaş kurmanıyım diye sonra gel burdaki insanlara atar yap. Doktora da gidip aynı şekil orda da konuş bakalım karşılık ne veriyor sana. İlişkiye girip boşalmanın ne demek olduğunu biliyorsun hap kullanacak kadar bilgin var. E bide o hapları bulacak imkanın var. Sonrasını mı hesap edemedin.Ne kadr insan yargiliyosunuz siz ya basiniza.gelir gorursunuz yalancida sizsiniz kalbiniz kotu sizin
Ya tamam uzatmayin birseyi ya yeter daha yardim istemk yazmak suxmu ya 19 yasindyaim ben basima gelmis bir olay istiyerek istemeyerek hala ne diyorsunuz ya ayiptir yaElinde telefon var buraya bunları yazabilecek imkanın var, test alma imkanın var, arasaydın polisi o zaman. 3 kere birlikte ol arkadaş kurmanıyım diye sonra gel burdaki insanlara atar yap. Doktora da gidip aynı şekil orda da konuş bakalım karşılık ne veriyor sana. İlişkiye girip boşalmanın ne demek olduğunu biliyorsun hap kullanacak kadar bilgin var. E bide o hapları bulacak imkanın var. Sonrasını mı hesap edemedin.
Zaten konunun açılış şekli böyle değil ya, insanlar linç etmesin 3 kere korunmadın mı yuh demesin diye duygusal manipülatif bir hikaye geldi. Yine de umarım gerçek değildir diyeyim de, sanmam.
aBir de üç defa tecavüz edip bosalmayan bir tecavüzcümüz var..
tecavüze uğruyor ardından bir hafta daha kalıyor orda her seferinde nescafe her nescafe süprizlü çıkıyo sonrada bunu kötüyola düşürüyorlar vayy arkadaş yaaBir de üç defa tecavüz edip bosalmayan bir tecavüzcümüz var..
Sana yardım etmek amaçlı yazdı herkes daha çok küçüksün ve inşallah hamile değilsindir ama senin sikayetci olman lazım. Buradakiler sana daha nasıl yardımcı olabilir kiYa tamam uzatmayin birseyi ya yeter daha yardim istemk yazmak suxmu ya 19 yasindyaim ben basima gelmis bir olay istiyerek istemeyerek hala ne diyorsunuz ya ayiptir ya
Yaşadığın zevklerin sorumlusu bizler değiliz canım. O an güzel geldi sonra ne yapacağım derdine düşüp buraya geldin, insanlara da gider yapıyorsun. Önce mağdur olan alttan alır sende hiç mağdurluk yok valla. Bile isteye yapmışsın sonra ya hamileysem diye karaları bağlamışsın. Vah senden doğacak çocuğa.Ya tamam uzatmayin birseyi ya yeter daha yardim istemk yazmak suxmu ya 19 yasindyaim ben basima gelmis bir olay istiyerek istemeyerek hala ne diyorsunuz ya ayiptir ya
tatlım sen adam akıllı hiç böyle bişey yok buraya geyik yapmak için böyle bişeyler yazdım sizlerle de dalga geçiyorum diye yazsanaKimseye birsey demitorum ben siz gomdunuz beni saolun valla
Sikayetxci olamam olmadim resitim cunkuSana yardım etmek amaçlı yazdı herkes daha çok küçüksün ve inşallah hamile değilsindir ama senin sikayetci olman lazım. Buradakiler sana daha nasıl yardımcı olabilir ki
Allah razi olsun gercekten su yorumun icinnnnnhanımlar merhaba hayretle okudum ama kınamıyorum hayat bu herşey başa geliyor bunca kötülük varken dışarda allah kızlarımıza akıl versin benımde bir kızım var bence annene sığın o seni anlicaktır beraber üstesinden gelin ama sende biraz ders aldıysan tabi yine sana yardımcı olacak annendir allah yardımcın olsun annenin dizinden ayrılma bundan sonra kimseyede güvenme
Ben dersimi aldim en buyuk dersimihanımlar merhaba hayretle okudum ama kınamıyorum hayat bu herşey başa geliyor bunca kötülük varken dışarda allah kızlarımıza akıl versin benımde bir kızım var bence annene sığın o seni anlicaktır beraber üstesinden gelin ama sende biraz ders aldıysan tabi yine sana yardımcı olacak annendir allah yardımcın olsun annenin dizinden ayrılma bundan sonra kimseyede güvenme
tecavüze uğrayan insan reşit olunca şikayetçi olamıyor mu garip kızlarrr bakın neler neler öğreniyoruzzSikayetxci olamam olmadim resitim cunku
rüşt sahibi olunca tecavüze boyun mu eğmek gerekiyor ne mana? “oo 18 yaşından büyüksün ve tecavüze uğramışsın, al sana bir ertes72 doğru eve”Sikayetxci olamam olmadim resitim cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?