- 15 Ocak 2024
- 104
- 14
- 13
- 30
- Konu Sahibi kadinsal5538
-
Neden dalga geciyosunAşkım bi de kürtaj ol nolur nolmaz önlem olsun.
Ya bi hata yaptim cok pismanim gercekten korkuyorum bilgiliysen yardimci olurmusunHamile kalmak istemiyorsanız niye korunmuyorsunuz?
Canım benim de şüphem vardi tarlusal kullandım adet oldum sende olursan oyle bisey yoktur sanırımArkadaslar 0Ocqk 1 iliski yasadim bosalma olmadi
Ocak7 iliskk yasadim tekrar bosalma olmadi 8 tekrar yasadim bosalma olmadi ama ben korktum ne olur olmaz diye ertes 72 kullandim 24 saat icinde adet olmam gerekiyor olmadim bir kac erken gebelik test yaptim negatif bgn yaptm hafif silik cizgi cikti digerlerj hep negatif cikti ama tarlusal aldim iki gundur kullaniyorum birsey yok kasiklarimda agri oluyor goguslerimde hassasiyet bir sey yok ama cok korkuyorum yardimci olun lutfen
Kasiklarimda agri var iki gundur kullaniyorum gunde 3 kere sende ertesi hapi kullandinmi pekiCanım benim de şüphem vardi tarlusal kullandım adet oldum sende olursan oyle bisey yoktur sanırım
Kendimi durduramıyorumNeden dalga geciyosun
Kac gun kullanip oldunCanım benim de şüphem vardi tarlusal kullandım adet oldum sende olursan oyle bisey yoktur sanırım
Baya sonra cikti bu cizgi hemen cikmadi kuruma cizgisimi
Arkadas kurbani oldum o kadar pismanimki ne yapcagmi sasrdm kendime zarar vericem nolur bilgi verinHata bir kere yapılır ama bu kaç kere olmuş. Erkek büyük ihtimal korunmayalım diye zorladı değil mi? Keşke sınırlanızı çizseniz
Arkadasin konuyla alakasi ne?Arkadas kurbani oldum o kadar pismanimki ne yapcagmi sasrdm kendime zarar vericem nolur bilgi verin
Arkadaş arkadaşın cinselliğine muhtaçtırArkadasin konuyla alakasi ne?
Kendimi durduramıyorum
Arkadasin konuyla alakasi ne?Arkadasin konuyla alakasi ne?
Kotu yola dusurulmeye calisildim dondum cok sukir ama korkuyrm kimseye anlatamiyorum nolur yardimci olun yaGerçekten 29 yaşında mısınız?
Arkadaş mı teşvik etti üç kereden birşey olmaz denemeye devam diyeArkadas kurbani oldum o kadar pismanimki ne yapcagmi sasrdm kendime zarar vericem nolur bilgi verin
Kotu yola dusuruldum cok mu komik yaArkadasin konuyla alakasi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?