kızlar ben buğday tenliyim yazın çok bronzlatım tenim açıktı röfle var saçımda ama şuan beni soluk gösteriyo bakır mı yapsam karamel mi karar veremiyorum.Saçımda röfle olduğu için boyadığımda nasıl olur bilemiyorum kuaföre de para vermek istemiyorum yardım edermisiniz
Saçımda röfle varken çikolata kahve boyamıstım ıkı yıl once ve herkes bayılmıstı harıkaydı...karameller nasıl olur bılemem cunku çıkolatadan daha acık ve kapatıcılıgı ne kadar olur tahmınım yok ama çıkolata kahve ınanılmazdı,,,ortalama bı renk ve ne koyu ne cok acıktı ve muthıstı gercekten...
çikolata kahve hoş bi renk ama bronz ten olduğum için daha da tenimi koyulaştırır gibi gelio ama karamel hem çok moda hemde hoşuma gidiyo ama çikolata kavhe de aklımda olan bi renk saolun kızlar yeniyim ben aranızda çok ta kararsızım
saçımda röfle olduğu için de boyadığım renk nasıl durur bilemiyorum aslında tam kapanmasada olur aralarda ışıltı gibi durur daha hoş görünür ama hangi renk (((
syoss dan altın karamel veya kumral yap buğday ve kapalı tenlere mükemmel oluyor.
Ben buğday tenliyim. bir ara saçımı açıcı ile açıp badem kahvesi yapmıstım (kumral renginde) mükemmel olmustu. Herkes batılmıstı. Öyle açmıstıki tenimi...
Şimdi yine ona boyucam yada syoss altın karamel yapıcam karar veremedim.
karamel yapmak istiyorsan koyu tonunu yap hürrem karameli bronz tene gitmez hürrem gibi beyaz yada buğday tene gider ama koyu tonları esmer tende çok tatlı olur benim sana tavsiyem bu yönde