Acil yardım lütfen

esmayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
1
0
86
İçel Mersin
delikafaduldenmerhaba arkadaşlar bana aciiiiiiiiiiiiiiillll yardım edin dilimde yara gibi bir sey cıktı sanki dilimin üstü sıyrılıyor gibi k.b.b doktoruna gittim aft var dedi tükürük bezleri iltihaplanma var dedi basıına gelen veya bildikleriniz var mı?

kayınvalideminde dilimde böle bişey çıkmıştı doktor kanında mikrop var demişti ilaç verdi geçti :jeyyar:

Gecmis olsun canim sana, benimde zaman zaman agzimda yani dis etlerimin etrafinda dilimin yan tarafinda oluyor sanirim seninkisi gibi cok aci veriyo hele bisey yerken degilmi?
geciyo zamanla gecici acidan kurtulmak icin bebeklerin disleri cikarken surulen jeller var onlardan kullanabilirsin. ben kanadadayim burda agiz etrafinda cikan ucuklar icin ve o yaralar icin kremler var ama bebeklerin disetlerine surulen jeller super eczaneye sor kesin vardir onlarda. birde karbonatli suyla calkalamayi dene oda rahatlatiyo.
sevgiler...

cafedost.ca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…