- 26 Haziran 2007
- 3.215
- 1.892
- 373
- 40
- Konu Sahibi radongesiniya
-
Canım 6000 lira bana çok fazla geldi, bence de biraz daha araştırın, Ankara'da sitelere baksanıza.. Herzaman için renkten daha önemli olan kullanışlı olmasıdır. Ama tabii isteğin beyazsa hem beyaz hem de kullanışlı bir mobilya almanı tavsiye ederim. Dediğim gibi Ankara da sitelere bakın, orada hem istediğin renk hemde kullanışlı şeyler bulursun, hatta beğendiğin modelin beyazını yaptırma şansın da olur...
Ama bunu ucuz diye alıp 2 sene sonra mızıkçılık yapıp beyaz istiyorum dyeceksen baştan beyaz alın...
6bin hakketen çok fazla
ve içinin düzeni gerçekten çok önemli eşyalarınla sıkış pıkış olma
bi de merak ettim o 6bin e yatak ta dahil mi?
baza ve -sıradan olmayan- gayet pahalı bir yatakla lake yatak odası takımını 5 milyara yaptırıyorum da herkes ağzı açık bakıyor
suntalem malzeme ise o parayı hiç verme canım yazık, kendin bile -yaptırsan- daha ucuza mal edebilirsin
merhaba,
beyaz mobilyaları ben de çok beğeniyorum ama beyaz mobilyalar genellikle lake oluyor. evde lake bir sehpa takımım var, bence kullanması çok zor. üzerine sıcak bardak koysanız o bile kalıcı leke yapıyor. beyaz alacaksanız bile lake tercih etmemenizi öneririm. ben de sırf bu yüzden beyazdan vazgeçmiş durumdayım. ama yine de satıcılara açık açık sorun, lake ile ilgili ne gibi sorun yaşayabilirim diye., belki benim sehpalardan farklı bir teknoloji kullanılıyordur
hayırlı olsun canım, allah güle güle kullanmak nasip eder inş. sende o kadar gezdikten sonra ilk beğendiğini almışsın sanıırm.. bende o kadar dolaştım ama yinede istikbalde ilk gördüğüm yemek odasını almıştım:))
6000 olan mdf galiba..yatak dahil değil... zaten mdf ye istediğinde fiyat otomatik olarak 5000 üstüne çıkıyo.. suntalem e razıyım dersen 3000 altında.. kendim yaptırmayı tercih ederim aslında tam zevkime uygun olur ve kullanışlılığını da ben belirlerim ama bildiğim güvendiğim bi üretici yok ki.. senin ankarada bildiğin bi üretici firma var mı canım?
bunun siyahı yok mu canım daha bi asil duruyo ama model hoşmuş
hayırlı olsun, bence de beyaz almamakla iyi etmişsiniz, böyle daha uzun ömürlü olur. hem fiyat da çok iyi olmuş. iyi günlerde kullanın.
eger imalatcidan memnunsan telini adresini alabilir miyim?tsklerArkadaşlar beyaz mobilya laırken lake değil de ahşap kaplama beyaz alırsanız sararmaz. bide cilası akrilik olacakmış. Ben sordum özel imalat 3000 nakite yapıyorlar lake olursa daha da ucuza geliiyor masko tarafında bi imalatçıdan aldım mobilya mağazalarında almaktansa imalatçıdan almak daha uygun oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?