Acil Yardım, Lütfen

6bin hakketen çok fazla
ve içinin düzeni gerçekten çok önemli eşyalarınla sıkış pıkış olma
bi de merak ettim o 6bin e yatak ta dahil mi?
baza ve -sıradan olmayan- gayet pahalı bir yatakla lake yatak odası takımını 5 milyara yaptırıyorum da herkes ağzı açık bakıyor
suntalem malzeme ise o parayı hiç verme canım yazık, kendin bile -yaptırsan- daha ucuza mal edebilirsin

siteler o kadar büyük ki.. baya bi yer gezdik ama bişi beğenemedik sadece sena mobilyada bişiler beğendik o da 5000 tl fiyat verdi... senin bildiğin mobilyacılar varsa sitelerden isim verebilir misin canım ya... direkt oraları bulur bakarızalkisalkisalkis

6000 olan mdf galiba..yatak dahil değil... zaten mdf ye istediğinde fiyat otomatik olarak 5000 üstüne çıkıyo.. suntalem e razıyım dersen 3000 altında.. kendim yaptırmayı tercih ederim aslında tam zevkime uygun olur ve kullanışlılığını da ben belirlerim ama bildiğim güvendiğim bi üretici yok ki.. senin ankarada bildiğin bi üretici firma var mı canım?

merhaba,
beyaz mobilyaları ben de çok beğeniyorum ama beyaz mobilyalar genellikle lake oluyor. evde lake bir sehpa takımım var, bence kullanması çok zor. üzerine sıcak bardak koysanız o bile kalıcı leke yapıyor. beyaz alacaksanız bile lake tercih etmemenizi öneririm. ben de sırf bu yüzden beyazdan vazgeçmiş durumdayım. ama yine de satıcılara açık açık sorun, lake ile ilgili ne gibi sorun yaşayabilirim diye., belki benim sehpalardan farklı bir teknoloji kullanılıyordur

beyaz mobilya kullanmış biri olarak bu tavsiyen çok önemli canım ben sadece toz yerleşiyo gibi görmüştüm onu sordum satıcıya mutfakta kullandığınız cif ile temiizleyin çıkar dedi.. ama sıcağa bu kadar hassas olduğunu bilmiyodum saolasın

merhaba,
söylediklerim yanlış anlaşılmış sanırım. benim sehpalarım beyaz değil, siyah ama lake kaplama. leke kalma sorununun bu kaplama türünden kaynaklandığı düşünüyorum çünkü evdeki diğer mobilyalarımda böyle bir sorun yaşamıyorum. yine de yanılmak istemem

merhaba,
bugün tesadüfen sahibinden'de bir mobilyacının ilanlarını gördüm. çok güzel bir yatak odası takımı var, fiyatı da 2850. isterseniz bir bakın. ilan numarası 12070886 link vermek yasak galiba o yüzden veremiyorum. yeni üye olduğumdan özel mesaj da atamıyorum. ilan numarası ile aratırsanız görebilirsiniz. şahsen ben mobilya alırken gidip bir bakmayı düşünüyorum

ben de bu modeli almak üzereyken vazgeçtim.arstil de çok daha modern konseptler var bence bi oraya da bak canım.

arkadaslar yardimlariniz icin cok tesekkur ederim... yatak ve yemek odasi ile ilgili son macerami anlatayim...

haftasonu sitelerin altini ustune getirdik... beyaz yatak odasi aradik durduk... bu arada tarzi eda çok hoşuma giden biri wenge ve beyaz tavsiye etmem ama beyaz takım istiyorsunuz madem bakalım dedi... sebebi de beyaz takımda en ufacık bir çizik bi problem olursa kabak gibi sırıtırmış bir de yalan söyleyecek değilim dedi kullanmaya bağlı olarak zamanla beyazdan hafif kremleşebilir ve sararabilir dedi... ama ben inatla beyaz takım aradım, küçük büyük bir dolu mağaza gezdim ve sonucu söylüyorum... küçük mağazalardaki ucuz modelleri beğenmedim. büyük mağazalardaki neredeyse her beyaz yatak odasını çok beğendim ama peşin fiyat ve sıkı bir pazarlıkla en ucuz 7500 liraya buldum...

sonra dolanırken yine istikbal mağazası çıktı karşımıza ve 1. sayfada paylaştığım yatak odası ve yemek odasını aldım. bu gittiğimde daha bi içime sindi nedense... fiyatını da söliyim... yatak odasının tamamı (gardrop 6 kapılı olandan, yatak başlığı, aynası, komidini vs si de dahil) + yemek odasındaki iki tane vitrin hariç geri kalanlar (masa, konsol, konsol aynası, 8 sandalyeli (1 tane de yatak odasında sandalye var)) + tv sehpası + orta sehpa + yatak (istikbalin en iyi yataklarından birini aldık) + baza (bazanın kenarları mobilyanın derisinden yapılacak toplam 6100 tl tuttu 12 taksit yaptılar...

yorumlarınız ve yardımlarınız için tekrar teşekkürler

hayırlı olsun canım, allah güle güle kullanmak nasip eder inş. sende o kadar gezdikten sonra ilk beğendiğini almışsın sanıırm.. bende o kadar dolaştım ama yinede istikbalde ilk gördüğüm yemek odasını almıştım:))

güle güle kullanırsın canım inş

hayırlı olsun, bence de beyaz almamakla iyi etmişsiniz, böyle daha uzun ömürlü olur. hem fiyat da çok iyi olmuş. iyi günlerde kullanın.

Arkadaşlar beyaz mobilya laırken lake değil de ahşap kaplama beyaz alırsanız sararmaz. bide cilası akrilik olacakmış. Ben sordum özel imalat 3000 nakite yapıyorlar lake olursa daha da ucuza geliiyor masko tarafında bi imalatçıdan aldım mobilya mağazalarında almaktansa imalatçıdan almak daha uygun oluyor.

eger imalatcidan memnunsan telini adresini alabilir miyim?tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…