• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim lutfen

ebrarilovi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
4
1
1
27
Ben köyde yaşıyorum ailem başka bir şehirde ewliyim zar zor bir ewyaptik ama henüz inşaat olan kısımları var bu yüzden hem de durumlardan dolayı ew eşyası fazla almaşık tam düzen kurmadik ailem sürekli evini eşyalarının resimini at diyor hep baskı her aradıklarında ayni şey simdi annem bunun için yine aradı acamadim anlatıyor anlamıyorlar yok evinin eşyası yeni çıkanlardan olsun şöyle boyle hep resim istiyorlar atsamda bir suru şey soylucekler sürekli laf edecekler ne yapacağını şaşırdım artik ne yapabilirim bir önerimiz var mı lütfen birşey yazın benim artik piskolojim bozuldu

Onlara deyin ki eşya hayatımızı surdurebilcek bir miktar konfor sağlar bize baska hic bir önemi yoktur. Insan hayatını kaliteli sürdürmekte asıl olan sağlık! sağlık! sağlıktır.. huzurlu ve eşinizle de mutluysanız demeyin keyfinize yerine gelmeyecek tek şey sağlık ve sevdiklerindir. Halen eşya diyorlarsa boşverin sizi bu şekilde tüketmelerine asla izin vermeyin ağız tadıyla oturun evinizde.

Orası öyle kaç kes dediğiniz gibi konuştum ama olmuyo hiçbiri anlamiyo ben mutluyum ama onlar sürekli bunun için arıyor tam bende isterim bi gün tam düzen kurayim ama şart kar el verdikce yavaş yavaş iste ama yinede olmuyor aticam bi omur sonradan düzen saglSam bile sürekli laf soylucekler ama sunu unutuyorlar bi zaman lar onlarda ayni durdaydi telefonlarını dahi açmak içimden gelmiyor artik napim gidim de başkasının evinimi mi gostereyim kendi evimmis gibi boyle mi daha iyi olacak onlar için anlamıyorum ki onlara

Back
X