How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Acil yardım lütfen

elfknl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2018
32
28
3
35
Kızlar şimdi idrar testi yaptım adetime 4 gün var ikinci çizgi cok silik cıktı ama inanmadım ikinci testi yaptım ondada aynı sizce hamile miyim nolur acil fikir verin

Kızlar şimdi idrar testi yaptım adetime 4 gün var ikinci çizgi cok silik cıktı ama inanmadım ikinci testi yaptım ondada aynı sizce hamile miyim nolur acil fikir verin
Testin resimlerini at bakalım canım iki testte de çıktıysa hamilesindir canım :)

Işte canim inş oyledir

Eklentiler

• 20180630_084652.jpg
    20180630_084652.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 94
Canım üstteki test bozuk gibi duruyor öbüründe de baya belli. Kan testi yaptır da öyle tebrik edeyim seni :KK9:

Idrar testine göre hamilesin hayırlı olur inşallah :)
Kan testiyle kesinleşir.

Inş canim bu bebeği cok istiyoruz nolur dua edin bebeğim benimle olsun Rabbim isteyen herkese içinde bizede nadip etsin
Amin amin inşallah
Allah isteyen herkese istediği zamanda sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin

Ben gebeliğimi haftasonu özel bi hastanede acilde kan testi yaptırıp kesinleştirmistim. Ama devlet hastaneleride yapar diye biliyorum emin olmamakla birlikte. Bi gidin büyük ihtimalle yaparlar.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle. İnşallah bebişin seninledir

Amin amin inşallah
Allah isteyen herkese istediği zamanda sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin

Ben gebeliğimi haftasonu özel bi hastanede acilde kan testi yaptırıp kesinleştirmistim. Ama devlet hastaneleride yapar diye biliyorum emin olmamakla birlikte. Bi gidin büyük ihtimalle yaparlar.
Inş canim cok teşekkür ederim

Back