• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Acil yardım lütfen. Remington ipl 6000

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.130
5.603
448
İstanbul
Arkadaşlar ben Remington 6000 ipl ev tipi aldım .
Aldım ama bazı yorumları görünce gözüm korktu.

Mesela arkadaşım 6 yıl önce lazere gitmişti koltuk altında hala hiç çıkmıyormuş onunla şimdi konuştum ama hangi makine olduğunu bilmiyor. Genitalde az da olsa çıkmaya başlamış.

Bazı yorumlarda ayva türlerinin kullanımdan sonra kalınlaştığını söyleyenler okudum ama bu kişiler yüzlerine de bacaklar daki gibi jilet vuruyormuş . Çünkü bana satan bayan yüz bölgenize jilet vurmayın dedi.

IPL için merkezlerde yaptırıp memnun olmayanda var memnun olanda herkes toplamda alexandrite kullanıyor ama ondan da memnun olmayan hatta ipl ile aynı sorunu yaşayan var .

Verdiğim paradan geçtim tüğler %80 azalacak diye beklerken artmasın.
Bu arada açık tenliyim 3 yıldır batık ve kıl dönmesi sorunu yüzünden jilet kullanıyorum tüğlerim siyah ama yumuşak.

Ben napayım şimdi bir akıl verin lütfen. Özellikle bu ev tipi makinaları kullanan arkadaşlar yardım lütfen

Merhaba, hazır üstünden 4 sene geçmiş ve hazır hala aktifsiniz sorayım,memnun kaldınız mı?
Ben de ev tipi makina almak istiyorum sinir bozucu lazer anılarım var diye.
Bir bilene sorayim^^

Merhaba, hazır üstünden 4 sene geçmiş ve hazır hala aktifsiniz sorayım,memnun kaldınız mı?
Ben de ev tipi makina almak istiyorum sinir bozucu lazer anılarım var diye.
Bir bilene sorayim^^
Ben aldım lumea bi kere yaptım zor zaman alıcı bide bebek var sıkıntı yapması

Back