acil yardim lutfen arkadaslar

pferd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
180
4
merhaba arkadaslar gecen hafta doktora gitigimde 5 haftalik hamilesin dedi ve ultografta kucuk bi nokta gordu ve bu hafta gene gitik yani 6. haftalik gebeligimde gene kucuk bi nokta gorundu gene once bu 6 haftalik daha kucuk olmali dedi sonra bazen bebek rahimde erken bazen gec gelisirmis dedi ve ben moralim cok bozuk bu normal bisey mi rahimde bisey gorunuyo ama kucuk uc hafta gene gel diyo ne yapicagim kizlar lutfen yardim edin nasil bisey bu normal mi senağlama

Arkadaşım bunda bişey yok normal bişey.ben ne zaman hamile kaldığımı biliyodum.doktor bana aynı sana söylediklerini söyledi.7 haftalık hamileydim biraz daha büyük gibi dedi.allahtan o anda eşim yanımda değildi kestirecekti dr.beni kocaya.hihoyyyt

sagol canim benim destegin icin yani normal bi gebeli gecirdin diye mi besinci haftamda cok normal gayet gorunuyo kucuk bi nokta hali altinca haftamda aynen boyle doktor bide biseyde soyledi belki altinci hafta degil daha kucuk diye bekle 3 hafta sonra gel bide ben sey dusunuyorum baska bi doktora gorunsem kan testi yapsam diyorum bakiyim deger artmisimi bi kac arkadas burdan boyle tavsiye ettiler bana bide bu defa vajinalda degil karndan yapsam diyorum ne dersinbu hafta yapsam diyorum ne dersiniz

tatlım, 5 haftalık biraz küçük yani kesecik yeni oluşmuş.3 hafta sonra gel demesi de kalp atışlarını falan dinleticektir sana,yorumlarını da o zaman daha rahat yapacaktır.hakikaten dr.lar için de 5 haftalık küçük bişey demek,telaşlanma hemen .yoksa ooo 9 ay nasıl geçicek temkinli fakat telaşsız olmalısın bence.Zaten en başlarda vajinal muayene yapıyorlarmış bende olmadı ilk muayenem karnımdan oldu ve öyle devam etti.istersen başka doktora daha git ama aşağı yukarı aynı şeyi söyliyecektir o da.bence tam bir şey söylemeleri için 7-8 haftalık olması gerekli.kan testini ne için yaptıracaksın ki zaten hamile değilmisin.allah tamamına erdirsin

cok sagolun arkadaslar desteginiz icin gercekten icim rahatladi bende bekleyim allaha siginiyorum insala bebisima bisey olmaz

slm kardesim bende aynı sey var 4 defa kan tahlil yapdırdım gebelik var ama ultrasonda bebek görünmüyor daha dogrusu hiç birsey görünmüyor diyor doktor ne yapacamı bilmiyorum kafam çok karışık inş bebeğimi görürüm

canım bak sımdı2009 ocak ayında hamıle kaldım ve 6.haftamızda dr gıttık gerızekalı doktorum benım gerlırse ısmıne acıklarım bana rahımde bebek gorunmuyo bos gebelık kurtaj yapacaz dedı 2 hafta sonra gel tekrar dedı gıttım 2 hafta sonra kuccucuk bısı goruyorum ama gelısmemeıs olabılır dıyo adam hala kurtaj derdınde cok moralımı bozuldu agladım sonra dr degıstırdım sımdı kzım 2*5 aylık takma kafana uzulme moralını yuksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…