Arkadasım yeni aldı gecen sene arçelikArceligin eskileri de yenileri de iyi bence.
Bu beyaz eşya mevzusu kesinlikle şansla alakası var.Benin annemgilinkide bosch marka 20 yıl oldu ama hala taş gibi vallahi.Bide annem çok hor kullanır ona rağmen düşününKonumu ltf tasımayın
Diğer forumlarda bir çözüm bulamadım
Kızlar merhaba,
bosch marka çamaşır makinamdan hiç memnun değilim.
Çamaşırları inanılmaz az su ile yıkıyordu, servis çağırarak su girişini biraz daha açtırdık.
İlk zamanlarda çamaşırlarımın arasında top top deterjan kalıntıları oluyordu. su girişini açtırınca bu durum düzeldi.
Çamaşırlarım o kadar burusuk cıkıyor ki, sanki butun camasırları elımızle alıp sıkmısız ve o sekılde kurumaya bırakmısız gibi çıkıyor makınadan, sanki hiç silkeleyip asmamısım sepette oldugu gbi kurumaya brakmısım gbi
inanın bir atleti dahi ütülemem 5 dakıkamı falan alıyor
nevresımlerımin üzerinde yuzlerce kırısıklık oluyor ütü ile acmak ıcın resmen savasıyorum
temız yıkamasında bır problem yok ancak bukırısıklıktan nefret edıyorum
inanın kazaklarımı bıle utuluyorum hırkalarımı da
Çorapları bile ütülüyorum yani düşünün halimi
annemın camasır makınası arçelik ama eski model aynısını bulamıyorum
Bir arkadasım samsung eco bubble 8 kg önerdi
Nette yorumları okudum hoşuma gitti ama bir de size danısmak istedim.
Bir de kurutmali mi kurutmasız mi alsam karar veremedim
Yine cok pahalıya alıp memnun kalmamaktan korkuyorum
Siz neler önerirsiniz?
En düşük deviri 600 devir canımKac devirde yikiyorsunuz camasirlarinizi. Mesela 1400 ile 1200 arasi cok kirisik olmasi normal. 800 de yikadiniz mi hic
Evet bir de eski kaliteler yok şimdikilerdeBu beyaz eşya mevzusu kesinlikle şansla alakası var.Benin annemgilinkide bosch marka 20 yıl oldu ama hala taş gibi vallahi.Bide annem çok hor kullanır ona rağmen düşünün
devirde düşkmüş ben şok...Konumu ltf tasımayın
Kızlar merhaba,
Çamaşırları inanılmaz az su ile yıkıyordu, servis çağırarak su girişini biraz daha açtırdık.
İlk zamanlarda çamaşırlarımın arasında top top deterjan kalıntıları oluyordu. su girişini açtırınca bu durum düzeldi.
Çamaşırlarım o kadar burusuk cıkıyor ki, sanki butun camasırları elımızle alıp sıkmısız ve o sekılde kurumaya bırakmısız gibi çıkıyor makınadan, sanki hiç silkeleyip asmamısım sepette oldugu gbi kurumaya brakmısım gbi
nevresımlerımin üzerinde yuzlerce kırısıklık oluyor ütü ile acmak ıcın resmen savasıyorum
Siz neler önerirsiniz?
Benimkide samsung dijital ekranlı ama 3 yıl bile olmadan pert!!!Sıkma yaparken apartmanı ayağa kaldırıyo bende değiştirecem bu konuyu açmanız iyi oldu en azından fikir sahibi olurum bendeKonumu ltf tasımayın
Kızlar merhaba,
Siz neler önerirsiniz?
yeni bir şey alma yazık..bosch bile görüş makinenin değişmesini talep et. buna hakkın varEvet bir de eski kaliteler yok şimdikilerde
Bir de dolu para verip yine memnun kalmazsam içime oturur valla:)))
Evet yani polarlarımdevirde düşkmüş ben şok...
Çok oldu ama makinami alalıyeni bir şey alma yazık..bosch bile görüş makinenin değişmesini talep et. buna hakkın var
Ne zaman aldımız sizBenimkide samsung dijital ekranlı ama 3 yıl bile olmadan pert!!!Sıkma yaparken apartmanı ayağa kaldırıyo bende değiştirecem iyi oldu bu konuyu açmanız açılması iyi oldu en azından fikir sahibi olurum bende
Garantisi yoksa hiç uğraşmayın.Biz geçen gün servis çağırdık.800 tl istedi o parayı vereceğimize gideriz yenisini alırız demi.Birde eve servis çağırırsanız birşey yapmasa bile 50 tl alıyorlar yazık günahÇok oldu ama makinami alalı
Belki 10 sene olmustur
Gecmıs olsunmadem alacaksınız VESTEL almayın. gecen sene agustos veya temmuz emin değilim Vestel aldık. 2 hafta önce yandı bildiğiniz yandı. parça değişimine gitti geldi. eger bir ayda 4 kere aynı sorun çıkarsaymış oyle urun değişimi yapılıyormuş. Arçelik 3 servisten sonra değişim yapıyor. eşim beni dinlemedi Vestel iyidir dedi. gördük.
aynen. aynı makinede kurutma yıkama tavsiye eden yok.Kurutmalıları pek tavsıye etmyrlar cunku aynı motor ıkı ısı bırden yaptgı ıcın cabuk bzuluyrmus ama cok camasır attysan burusuk burusuk cıkar bı ara benm camasrlarda deterjan ızı cıkyrdu fazla attgımı fakednce bu problemı czmustum