Sevindim o zaman papatya cayida rezenede iyi gelir rezeneden emin degilim ama papatya cayida adet sokturucudur :)Bugun 2 bardak ictim valla =) acikcasi iyi de geldi agrilarima az da olsa
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ACİL YARDIM LAZIM TEŞEKKÜRLER
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ins cidden kafam rahat etsin istiyorum artimSevindim o zaman papatya cayida rezenede iyi gelir rezeneden emin degilim ama papatya cayida adet sokturucudur :)
Haklisin insallah en kisa zamanda olursun bende bekliyorum haberini artik bizim mesele olduIns cidden kafam rahat etsin istiyorum artim
Anladim skinti yapma zaten spermler disari ciktigi anda saniyeler icerisinde canliligini yitiriyorKorkmuyorum cok aslinda direk ozel bolgeme girmedi yada ustune bosalma olmadi ben sadeve bosalir bosalmaz dusa girdigim icjn korktm
Hayirlisi olsun hepimiz icinAnladim skinti yapma zaten spermler disari ciktigi anda saniyeler icerisinde canliligini yitiriyor
Amin canim aynen dikkatli olmamiz dilegiyleHayirlisi olsun hepimiz icin
Cook teşekkür ederim ben yine haberdar ederim sizide =)Amin canim aynen dikkatli olmamiz dilegiyle
Tamamdir olur iyi geceler :)Cook teşekkür ederim ben yine haberdar ederim sizide =)
Ben bugun test yaptirdim erken gebelik testi negatif cikti sizce tekrardan kana gerek varmi? Herhangi bi vajinal giris olmadi gogsume bosaldi ella kullanmıştımTamamdir olur iyi geceler :)
Bir onceki ilk adet gunun ne zaman? Hala adet olmadinmi? Aslinda erken gebeliktesti bile negatif verdyse bence kanka gerek yok.Ben bugun test yaptirdim erken gebelik testi negatif cikti sizce tekrardan kana gerek varmi? Herhangi bi vajinal giris olmadi gogsume bosaldi ella kullanmıştım
8 gun sonra adet gunumBir onceki ilk adet gunun ne zaman? Hala adet olmadinmi? Aslinda erken gebeliktesti bile negatif verdyse bence kanka gerek yok.
Anladim ben adet olma tarihin heldi de olamiyorsun sandim eger 8 gun sonra adet gunun geliyorsa suan kan testi yaptirsan bile bir hamilelik soz konusu olamaz bildigim kadariyla ki buda suan 3. Haftadasin demektr yani bu haftada bir hamilelikten soz edilemez 4. 5. Haftada hep hamilelikler baslar yada hamileyim derler ya hani.... o yuzden kan testi yaptrma adet gununu bekle hatta adet gununde regl olmasan bile 3 4 gun daha bekle sonrasinda... suan korkma hamile degilsin..8 gun sonra adet gunum
Bunu seyden dolayi aldm yeni cikmis adet gunune gelmeden 6 gune kadar olup olmadigin vucutta salgıladığı hornomal degisiklikler bakarak yapiliomus yani baya da pahaliydi 25 tl verdim nette 20 yazio erken gebelik soz konusumu diue bakiliomus ama yinede beklicem tabiki bu test beni rahatlatti.Anladim ben adet olma tarihin heldi de olamiyorsun sandim eger 8 gun sonra adet gunun geliyorsa suan kan testi yaptirsan bile bir hamilelik soz konusu olamaz bildigim kadariyla ki buda suan 3. Haftadasin demektr yani bu haftada bir hamilelikten soz edilemez 4. 5. Haftada hep hamilelikler baslar yada hamileyim derler ya hani.... o yuzden kan testi yaptrma adet gununu bekle hatta adet gununde regl olmasan bile 3 4 gun daha bekle sonrasinda... suan korkma hamile degilsin..
Predictor Early Erken Gebelik