• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL YARDIM LAZIM TEŞEKKÜRLER

Korkmuyorum cok aslinda direk ozel bolgeme girmedi yada ustune bosalma olmadi ben sadeve bosalir bosalmaz dusa girdigim icjn korktm

Ben bugun test yaptirdim erken gebelik testi negatif cikti sizce tekrardan kana gerek varmi? Herhangi bi vajinal giris olmadi gogsume bosaldi ella kullanmıştım
Bir onceki ilk adet gunun ne zaman? Hala adet olmadinmi? Aslinda erken gebeliktesti bile negatif verdyse bence kanka gerek yok.

8 gun sonra adet gunum
Anladim ben adet olma tarihin heldi de olamiyorsun sandim eger 8 gun sonra adet gunun geliyorsa suan kan testi yaptirsan bile bir hamilelik soz konusu olamaz bildigim kadariyla ki buda suan 3. Haftadasin demektr yani bu haftada bir hamilelikten soz edilemez 4. 5. Haftada hep hamilelikler baslar yada hamileyim derler ya hani.... o yuzden kan testi yaptrma adet gununu bekle hatta adet gununde regl olmasan bile 3 4 gun daha bekle sonrasinda... suan korkma hamile degilsin..

Anladim ben adet olma tarihin heldi de olamiyorsun sandim eger 8 gun sonra adet gunun geliyorsa suan kan testi yaptirsan bile bir hamilelik soz konusu olamaz bildigim kadariyla ki buda suan 3. Haftadasin demektr yani bu haftada bir hamilelikten soz edilemez 4. 5. Haftada hep hamilelikler baslar yada hamileyim derler ya hani.... o yuzden kan testi yaptrma adet gununu bekle hatta adet gununde regl olmasan bile 3 4 gun daha bekle sonrasinda... suan korkma hamile degilsin..
Bunu seyden dolayi aldm yeni cikmis adet gunune gelmeden 6 gune kadar olup olmadigin vucutta salgıladığı hornomal degisiklikler bakarak yapiliomus yani baya da pahaliydi 25 tl verdim nette 20 yazio erken gebelik soz konusumu diue bakiliomus ama yinede beklicem tabiki bu test beni rahatlatti.
Predictor Early Erken Gebelik

Back