21 aralık adetim bittti 26 aralıkta arkadaşımla sürtünme ile ilişki yaşadım. Penisi içime girmedi ama zevk suyu falan geldi, o su içeri sızdı mı hatırlamıyorum. Hemen yıkadık sildik. 3 saat içerisinde Ella ertesi gün hapı kullandım. Adetim normalde 19 unda olurdu ama az önce lavaboya gittim kan geldi. Hamilelik riski nedir ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ACİL YARDIM LAZIM TEŞEKKÜRLER
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.149
- 128
nicin ictiginiz ilacin prokpektüsünu okumuyorsunuz anlamiyorum!!gecen ayni seyi biri daha sordu bir zahmet prokpektusu okursaniz orda ictiginiz ella hapinin duzensiz kanamaya sebep oldugunu gorursunuz zaten.hamilelik olma ihtimalinide kimse bilemez gidip test yaptirir ogrenirsiniz bu kadar basit.gecmis olsun
keşke okuduğumu anlayacak durumda olsam. teşekkür ederim..nicin ictiginiz ilacin prokpektüsünu okumuyorsunuz anlamiyorum!!gecen ayni seyi biri daha sordu bir zahmet prokpektusu okursaniz orda ictiginiz ella hapinin duzensiz kanamaya sebep oldugunu gorursunuz zaten.hamilelik olma ihtimalinide kimse bilemez gidip test yaptirir ogrenirsiniz bu kadar basit.gecmis olsun
Kizlar yumurtlama günümün ertesi gunu birliktelik yasadim fakat iceri hicbirsekilde bosalma olmadi suan adetim normalde uzun suredir duzenliydi ilk gun gecikti gelmesi gerekti olmadi yarin sabah gebelik testi yaoacagim hamile kalma ihtimalim varmidir nolur yardim edin tekrar hamile olma ihtimalim varmi yumurtlamanin ertesi gununden sonra icime bosalmadigi halde
Merhaba bende ella kullandım erkek arkadaşım dusta gogsume bosaldi bnyo yprken kactigini düşündüm icin ella aldim adetime 13 gun var ilacida alali 10 gun oldu acayip sistim sivilce cikti suratımda akintimda var regl icin isaret sanirim ama hala korkuyorum sizce hamilelik soz konusu municin ictiginiz ilacin prokpektüsünu okumuyorsunuz anlamiyorum!!gecen ayni seyi biri daha sordu bir zahmet prokpektusu okursaniz orda ictiginiz ella hapinin duzensiz kanamaya sebep oldugunu gorursunuz zaten.hamilelik olma ihtimalinide kimse bilemez gidip test yaptirir ogrenirsiniz bu kadar basit.gecmis olsun
Canim hamilelik sozkonusu degil hapi bosuna almissim ella vucut hormonlarini alindigi zaman tamamen etkiliyor. Hicbirsekilde hamile degilsin birliktelik yok icine bosalma yok spermler bosaldiktan sonra canliliigini saniyeler icinde yitiriyor. Birak surtunmeyle vajina yuzeyine bosalmayi onda bile hamilelik ihtimali cok nadir dogurgan yumurtlama doneminde degilsen. O yuzden hamilelik yok. Bosu bosuna kullanma ella ilacini.Merhaba bende ella kullandım erkek arkadaşım dusta gogsume bosaldi bnyo yprken kactigini düşündüm icin ella aldim adetime 13 gun var ilacida alali 10 gun oldu acayip sistim sivilce cikti suratımda akintimda var regl icin isaret sanirim ama hala korkuyorum sizce hamilelik soz konusu mu
Acayip sistim ve bazen agri yapıyor adet gunumun son gununde oldu bende korktugum icin alim dedim mumkun degil haklisiniz ama ilac psikolojimi mafettii gece kalkip aglamalar, ruyadan sicramalar evlenene kadar tövbe artikCanim hamilelik sozkonusu degil hapi bosuna almissim ella vucut hormonlarini alindigi zaman tamamen etkiliyor. Hicbirsekilde hamile degilsin birliktelik yok icine bosalma yok spermler bosaldiktan sonra canliliigini saniyeler icinde yitiriyor. Birak surtunmeyle vajina yuzeyine bosalmayi onda bile hamilelik ihtimali cok nadir dogurgan yumurtlama doneminde degilsen. O yuzden hamilelik yok. Bosu bosuna kullanma ella ilacini.
Sıkma canini oluyor boyle seyler benimde gecen sene basima geldi erkek arkadasimla tam yumurtlama gunumde beraber olmusum icime bosalmisti ve hap almadim nasil bir basiret baglandiysa farkinda bile deglm halbuki telefonumda program var bakardm kiz arkadaslarimla ayni gun adet olurduk herkes olurken o gun ben olmadim hamileysen goguslerin inanilmaz buyur ve hassaslasir hemen anlamistm adacayi vok ictik tavsiyem adacayi icmen hemen sökturur ama benim sokturmesi imkansizdi artik 2 test yaptim hemen adet olmam gereken gunde ikiside silik cikti hamileydim doktora gidip.kan testi yaptrsm ve hamile oldugumu ogrendim ama dogurmam imkansiz olan bir zamandaydi 5. Haftamin dolmasini bekledim 6. Haftamda kurtaj oldum asla istemedigim bir durumdu cok agladim ama yapamazdm yani ondan sonrada cok dikkat ettim artik eger yumurtlama doneminde birlikte olursan hamile kalma olasilig cok yuksektr ama adetinin son gununde icine bosalsa dahi ihtimal cok cok az.kalmazsin hamile, tavsiyem adet takvimi period tracker indir. Son adet tarihinin ilk gununden basla say 16. Gun yumurtlama donemin yuksek ohtimal bu bazen 14. Olabiliyor. Yumurtlama doneminin 2 3 gun oncesi ve sonra yine orta ihtimal hamile kalabilrsn ama yumurtlamadan sonrasi daha dusuk ihtimaller.Acayip sistim ve bazen agri yapıyor adet gunumun son gununde oldu bende korktugum icin alim dedim mumkun degil haklisiniz ama ilac psikolojimi mafettii gece kalkip aglamalar, ruyadan sicramalar evlenene kadar tövbe artik
Kesinlikle rahat ol bana hak vericeksin boyle seyler basimdan cok gectiginden ki saglikli duzenli birlikte olan bireylerin basindan gectigimden anlarlar skinti yapma rahat uyu. Gerekmedikce icine bosalmadikca hapi kullanmamaya calisAcayip sistim ve bazen agri yapıyor adet gunumun son gununde oldu bende korktugum icin alim dedim mumkun degil haklisiniz ama ilac psikolojimi mafettii gece kalkip aglamalar, ruyadan sicramalar evlenene kadar tövbe artik
.
Herhangi bir bosal söz konusu olmadi ama yinede tedirgin oluyor çok geçmiş olsunSıkma canini oluyor boyle seyler benimde gecen sene basima geldi erkek arkadasimla tam yumurtlama gunumde beraber olmusum icime bosalmisti ve hap almadim nasil bir basiret baglandiysa farkinda bile deglm halbuki telefonumda program var bakardm kiz arkadaslarimla ayni gun adet olurduk herkes olurken o gun ben olmadim hamileysen goguslerin inanilmaz buyur ve hassaslasir hemen anlamistm adacayi vok ictik tavsiyem adacayi icmen hemen sökturur ama benim sokturmesi imkansizdi artik 2 test yaptim hemen adet olmam gereken gunde ikiside silik cikti hamileydim doktora gidip.kan testi yaptrsm ve hamile oldugumu ogrendim ama dogurmam imkansiz olan bir zamandaydi 5. Haftamin dolmasini bekledim 6. Haftamda kurtaj oldum asla istemedigim bir durumdu cok agladim ama yapamazdm yani ondan sonrada cok dikkat ettim artik eger yumurtlama doneminde birlikte olursan hamile kalma olasilig cok yuksektr ama adetinin son gununde icine bosalsa dahi ihtimal cok cok az.kalmazsin hamile, tavsiyem adet takvimi period tracker indir. Son adet tarihinin ilk gununden basla say 16. Gun yumurtlama donemin yuksek ohtimal bu bazen 14. Olabiliyor. Yumurtlama doneminin 2 3 gun oncesi ve sonra yine orta ihtimal hamile kalabilrsn ama yumurtlamadan sonrasi daha dusuk ihtimaller.
Tesekkur ederim anliyorum seni insan tedirgin oluyor geceleri uyuyamiyor ama ne kadar kafama taktikca stres yaptikca o kadar gec gelicektir sen gunde en az 2 3 adacayi kaynat ic. Hemen olursun. Iyi geceler :)Herhangi bir bosal söz konusu olmadi ama yinede tedirgin oluyor çok geçmiş olsun
Tamamdir =)Tesekkur ederim anliyorum seni insan tedirgin oluyor geceleri uyuyamiyor ama ne kadar kafama taktikca stres yaptikca o kadar gec gelicektir sen gunde en az 2 3 adacayi kaynat ic. Hemen olursun. Iyi geceler :)
Biseu sorcam rahatsiz ediyorum ama bu ilac siskinlik yaparmiTesekkur ederim anliyorum seni insan tedirgin oluyor geceleri uyuyamiyor ama ne kadar kafama taktikca stres yaptikca o kadar gec gelicektir sen gunde en az 2 3 adacayi kaynat ic. Hemen olursun. Iyi geceler :)
Yok canim yapmaz muhtemelen adet olacagindan oturu siskinligin var onun disinda agri ve gogus hassasiyeti yapabilir.Biseu sorcam rahatsiz ediyorum ama bu ilac siskinlik yaparmi
Gogus hassasiyetim yok sadece hafif sislik var bide sancmYok canim yapmaz muhtemelen adet olacagindan oturu siskinligin var onun disinda agri ve gogus hassasiyeti yapabilir.
Ilactan dolayi birazda oluyor.ben aldigum gun regl oldugum ilk gun hayatmda ilk defa okulda revirde yatmistm 30 dk icinde belimi kipirdatamaz hale gelmistm sicak su torbasi ise yararGogus hassasiyetim yok sadece hafif sislik var bide sancm
Yoruyorum ama bende herhangi bi ara kanama olmadi illa ol.asi gerekiyor muIlactan dolayi birazda oluyor.ben aldigum gun regl oldugum ilk gun hayatmda ilk defa okulda revirde yatmistm 30 dk icinde belimi kipirdatamaz hale gelmistm sicak su torbasi ise yarar
Bugun 2 bardak ictim valla =) acikcasi iyi de geldi agrilarima az da olsaYok sorun degil :) acikcasi ben 3 kere sadece kullandim o ilaci 3 undede ara kanama olmadi regl duzenimde bozulmadi ama ksiiden kisiye farklilir gosterebilir sen adacayi iciyomusun ona devam :)