- Konu Sahibi kazandibi3434
-
arkadaşlar bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım cumartesi günü yapıldı işlem genel anestezi ile lık ıkı gun hıc bısey yoktu hafıf agrım vardı sımdı ıse ayaga kalkamıyorum kramplar gırıyor bıcaklar gıbı .bu agrı normalmı rengım benzim attı resmen herkes soruyor bana neyın var dıye farklı bı sehırde oldum ve doktorumada gıdemıyorum ılk gebelıgımdı
iş yerındeyım kalkmaya kalkamıorum ayaga kımseyede soyleyemedım utandıgımdan ıkı buklumum resmen ayaga kalktıgım an bas bas ıstemsız bagırıyorum bıde arkadaslar benım hıc kanamam olmadı yaa hanı herkesın 15 gun oluyormus ya bende zerresı yok psıkolojık olarakta cok kotuyum zaten
gidicem ıs cıkısında oturunca ok fazla olmuyorda ayaga kalkınca ölüyorum resmen ole bı yerde calısıorumkı lanet olsun herkes hamıle sımdı herkes bıseler sorucak ve kendımı dahada kotu hıssedıcem konusmak ıstemıorum kımseyle
canım öncelikle çok geçmişolsunben de ilk ikiz bebeklerim kalbı atmayınca kürtaj olmak zorunda kaldım ve ağrım ve kanamam oldu adet gibi kan geldi ilk 3/4 gün resmen okuldan da rapor almıstım oturamıyodum bıle bence siz üşüttünüz ondandır ama yıne de doktora gidin derim keske hemn ayaklanmasaydınız dınlenseydiniz evde ayaklarınızı sıcak tutun ve ılık su ıle taharet alın malum yara orası canım dikkat et kendineiş yerındeyım kalkmaya kalkamıorum ayaga kımseyede soyleyemedım utandıgımdan ıkı buklumum resmen ayaga kalktıgım an bas bas ıstemsız bagırıyorum bıde arkadaslar benım hıc kanamam olmadı yaa hanı herkesın 15 gun oluyormus ya bende zerresı yok psıkolojık olarakta cok kotuyum zaten
canım öncelikle çok geçmişolsunben de ilk ikiz bebeklerim kalbı atmayınca kürtaj olmak zorunda kaldım ve ağrım ve kanamam oldu adet gibi kan geldi ilk 3/4 gün resmen okuldan da rapor almıstım oturamıyodum bıle bence siz üşüttünüz ondandır ama yıne de doktora gidin derim keske hemn ayaklanmasaydınız dınlenseydiniz evde ayaklarınızı sıcak tutun ve ılık su ıle taharet alın malum yara orası canım dikkat et kendine
Merhaba canim.oncelikle cok gecmis olsun.yasadiklarini cok iyi anliyor ve o gunleri tarihe gommek istiyorum.ama napalim kismet.dilerim sorunu atlatmissindir ama bende tecrubemi paylasmak isterim.ayni bacak kramplari bende de oldu.anlatilamaz bacak agrilari va yuruyememe.doktorumu aradim ve bana antibiyotikle beraber verdigi minik bir ilac vermisti, o ilaci derhal birakmami soyledi.ve ertesi gune kasilmalarim, kramplarim dan eser kalmamisti.ilacin yan etkisiydi yani anliyacagin.simdi merak ettigim sende ilac kullandinmi, ve simdi nasilsin? Dilerim kendini toparlamissindir.
canım cok saol ıyıyım sımdı ılac bıtınce agrıda bıttı yanlız sole bıse oldu parca kalmıs bende onuda vucut atıcak dedı fakat bu kadar normal degıl dedı bende psıkoljık etkısı cok kaldı ıse gıdıorum kafam dagılıyo ama ısrarla herkes hamıle kımı ultrason kagıdını gosterıyor kımı hamılelıgını anlatıyo cok zoruma gıdıyo cok uzuluyorum bıde her yerde bebek yuzu gelıo gozumun onune cok huzursuzum tek basıma kalmıyım sankı dunya cokmus ben altında kalmısım gıbı .atlatamadım ıcten ıce coktum bellı etmıyım esıme dıyorum ama anlıyo oda neselendırmeye claısıyor bu olay bızı cok sarstı kokulu bı akıntı gelıyor korkudan gıdemıyorum o kadar etkılendımkı o odaya gırmek bıle benı bı haylı yıprattı agrılarım ıcın gıttıgımde
arkadaşlar bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım cumartesi günü yapıldı işlem genel anestezi ile lık ıkı gun hıc bısey yoktu hafıf agrım vardı sımdı ıse ayaga kalkamıyorum kramplar gırıyor bıcaklar gıbı .bu agrı normalmı rengım benzim attı resmen herkes soruyor bana neyın var dıye farklı bı sehırde oldum ve doktorumada gıdemıyorum ılk gebelıgımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?