• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Acil Yardım! Koltuk Takımı Krizi!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Belerian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
111
63
98
Merhaba sevgili ablalarım :16:
Bugün ilk evimi tuttum, çok çok mutluyum. 1+1, kutu gibi bir evim oldu. Ancak istediğim gibi eşyalar bulmakta biraz zorlanıyorum. Salonum için country mobilya arıyorum, salon dediğime bakmayın bir üçlü bir tekli gibi küçük minik takımlar sığar ancak :9: Evim Eskişehir'de. Bilindik markalara baktım ancak pek içime sinen bir şey bulamadım hep çok büyük takımlar var. Bana tavsiyede bulunabilirseniz çok mutlu olurum kendi başıma içinden çıkamayacağım sanırım :9: Çok teşekkür ediyorum şimdiden :16:

madem evin küçük neden küçük bir köşe takımı düşünmüyorsun?zannediyorum bekar evi olucak.köşe takımıyla hem rahat edersin,hemde yerden tasarruf edersin...bende o bilindik markaları pek
beğenmiyorum ama,en azından köşe takımları idare eder..hem ekonomik olur,hemde servis ağı yaygın olur.tabi dediğim gibi bekar evi olacaksa...

Düşündüm köşe takımı gibi bir şey almayı ama hiç rahat edemiyorum onlarla da, içim bunalıyor :/

Back
X