• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım kızlarrr

merve9595

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
14
3
1
29
Merhaba arkadaşlar biz korunmuyoruz hamilelik belirtilerim vardı aşırı duygusallık duygu değişimlerim mide bulantım kasıklarımda bıçak saplarcasına arada ağrı halsizlik ve akıntım çoğaldı... Bende bir doktora gittim daha küçükse ultrasonda gözükmez fakat idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilaç verdi hapları içme eğer adetin gelirse iç gelmezse test yap dedi. Test yaptım adetim gecikti fakat negatif çıktı emin olamadım bir test daha yaptım oda negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim ?

Canim kac gun gecikti neden kan testi yapmadilar sana anlamadim genelde kan testinde adet gununden oncede cikiyor biliyorsundur.

Gebelik belirtileri adet belirtileriyle aynıdır. Sadece adetiniz gecikince gebelik şüphesi olur. Bu yüzden gidin en yakın sağlık kuruluşuna kan verin rahatlayın.
İdrar yolu enfeksiyonu maalesef adet gecikmesi yapar.

Gebelik belirtileri adet belirtileriyle aynıdır. Sadece adetiniz gecikince gebelik şüphesi olur. Bu yüzden gidin en yakın sağlık kuruluşuna kan verin rahatlayın.
İdrar yolu enfeksiyonu maalesef adet gecikmesi yapar.

1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum gecikmesinin ondan sonra kan vermeyi düşünüyorum teşekkür ederim.

1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum gecikmesinin ondan sonra kan vermeyi düşünüyorum teşekkür ederim.
Ama enfeksiyonunuzu ihmal etmeyin tedavi olun. Çünkü idrar Yolu enfeksiyonu düşüğe de sebep olur. Siz şimdi bir kan testi yapın içiniz rahatlasın. Ve enfeksiyondan korunmak için de bol su için.

Ama enfeksiyonunuzu ihmal etmeyin tedavi olun. Çünkü idrar Yolu enfeksiyonu düşüğe de sebep olur. Siz şimdi bir kan testi yapın içiniz rahatlasın. Ve enfeksiyondan korunmak için de bol su için.

Doktor ilaç verdi onları kullanıyorum fakat sadece fitilleri kullanıyorum adet olduğum zaman başlamamı söyledi ağız yoluyla içilecek olanlara. Kan testi yaptırmaktan korkuyorum açıkçası bir umut gidip negatif sonucunu almak istemiyorum o yüzden biraz daha beklemek istiyorum.

Back