- 25 Nisan 2021
- 307
- 88
-
- Konu Sahibi Marryvsmarry
Ama.soruyorlar adet gectimi diye hayır diyince kan testi almiyorlar onu nasıl yapicamYarın kan ver, varsa çıkar herhalde
Ayın 1 inde yapsam daha net olmaz mı yoksa hemen mi yapayim test?test yap inşallah vardır
Yan adetim 5 gün falan gecikti derseniz yaparlar ama acele etmeyin benceAma.soruyorlar adet gectimi diye hayır diyince kan testi almiyorlar onu nasıl yapicam
Adet baslangicida olabilir kahverengi lekenlenme sonrasindw hafif pembe peçete sildikce geliyorsa ..sõkulmez üzere olabilr biara bende de olmuştu öyle ertesi gün başlamıştı ..takip edin yindeKızlar daha önce konu açmıştım takip edenler bilir benim adet olmama 4 gün var yani 2 sinde adet olmam lazim fakat sol kasığımda çok ağrı var sanki adet sancısı gibi ama hamilelik belirtileride var erken gebelik testi negatif çıktı 5 gün kala yapmıştım şuan kanama yok kahverengi lekelenme devam ediyor ve hafif pembe kan var peceteye silince geliyor varmi bu durumu yaşayan?
Ayın 1 inde yapsam daha net olmaz mı yoksa hemen mi yapayim test?
Adet oldum 4 gün öncesinden çok garipbende bekleme taraftarıyım , ama anne adaylarımız sabırsız o yuzden birşey diyemiyorum ,
Bende şimdi adet oldum ama ilk defa 4 gün önce adet oldumNe zamandr devam ediyo lekelenmeniz eger 1gunden uzunsa adetiniz gelicek demektir ben yasadim benmki 1 gun geldi sonra durmustu okdr
Yaptırdım herşey normal dedi doktorBı hormon testi yaptırsan benim öyleydi hatta bu ay 3gun öncesinden lekelenme başlamıştı PROLAKTİN yüksek çıktı bende adetin düzenini bozuyormus