Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Acil yardım kızlar !

kizlar şuanda nisan alişverisinde oldugum icin cepten giriyorum.ama yorumları okuyorum.Göz makyajı fotorafı gercekten benim istedigim makyaj.ama benim gözlerim cok koyu kahve ve saçlar kaşlar siyah.acık tenliyim bu tür makyajlar hoş durmuyo.ben daha cok sıkırtilı olsun istıyorum makyajı.elbiseye noel kıyafeti diyen arkadasa kırılmadım cunku ocak 2 de nişan.oda işin esprisi olsun.nisandan sonra gece clubüne gidilcek.kolye olarak kucuk bir kar tanesi alıcam ama taç takma fikrim hala gecerli.benımle ilgilenen herkeze kucak dolusu sevgiler gönderiyorum eleştiri ve yorumlara dewam ltfn,

evet kolyeden kastım narin olmasından kastım kesınlıkle buydu ve kartanesı mukemmel bı secım. fakat cnm kartanesını dusununce ote yandan kafa kurcalaayn bısıy var... kupelerın nolucak ozaman? kartanesıne uygun bısıy bulabılcekmısın.kolay gele

evet kolyeden kastım narin olmasından kastım kesınlıkle buydu ve kartanesı mukemmel bı secım. fakat cnm kartanesını dusununce ote yandan kafa kurcalaayn bısıy var... kupelerın nolucak ozaman? kartanesıne uygun bısıy bulabılcekmısın.kolay gele

kızlar kolye takmaktan vazgectim.bu gün çok gezdim ama elbiseye uygun kolye bulamadım.bu gun yaptıgım alîsveriste bunları cok beyenerek aldım.umarım sizde beyenirsiniz.ıyıkı kadınlar kulubundeyim sizi seviyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…