acıl yardım kızlar

aysemelek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
525
13
48
İzmir
ya kızlar ben 29 ockta kurtaj ooldum kan uyusmazlıgında
5 martta adetım geldı ılk adetm noırmaldı yanı bı sorun yoktu ıkıncı adetımıde 2 nısanda gordum ama ondan 6 gun once sarı akıntı geldı koyu sarı gıbı sonra kırmızı knama geldı bır gun sadece durdu sonra ıste adet oldum 2 sınde adetım bıttı gene sarı akıntım gelıyo belım agrıyo kasıgım agrıyo acaba be enfeksıyonmu kaptım....

selam canım kürtajla ilgili olduğunu sanmıyorum yani bence üşütmüş yada mikrop kapmışsındır sarı akıntı üşütüncede oluyo mikrop kapıncada amaan kadın olmak zor doktora git ihmal etmeden geçmiş olsun

Kurtajdan mikrop kapmis olsan adetlerin agrili sancili gecer.... Akintinin olmasi idrar yollarini usutmus olabileceginin de isareti... Bence bol su ic, bobreklerin temizlensin... Hala gecmez ise doktora gorun.. Benim derdim daha da buyuk... Akintim var ve adet olamadim :S

Selam forumları okurken dikkatimi çekti sorun,bence iyi bir doktora mutlaka görün canım,ben de şubat ayında kürtaj olmuştum doktorumun söylediği ilk şeylerden biriydi akıntın olursa gel kontrol edelim.Benim de kürtaj sonrası kanamam haricinde ara kanamam oldu doktorum muayene etti ve yumurtalıklarda kist belirmişti ama korkulcak bişey değil vücudun aylık periyotlarda yaptığı kendiliğinden geçen türler dedi şükür ki bi sorun kalmadı,ben de akıntı olmadı ama doktor özellikle vurgulamıştı,imkanın varsa ve iyi bir doktor biliyorsan görün bence

ya cnm bak benm mantar olmustu kurtajdan sonra ama ben medıkale gıdıyrum doktorum ıı bırı yanı ama daha adetm gelmeden once doktora gttm bana normal korkulck bsey yok dedı maflor verdı kefır gıbı ymıs ph duzenleyıcı sımdı pazartesıye gene randevu aldım bu sefer kan vercm tahlıl ıstıcm onda cıkar herhalde cunku kontrel edıyo korkulck bseey yok dıyo sıkıldım artık valla korkmaya basladım

Hangi şehirdesin İzmir mi?Doktorun da korkulacak bişey yok diyorsa kendine stres yaratmamaya çalış bence canım.Biliyorum çok sıkıcı durumlar ama akıntının nedeni de belliymiş yanlış anlamadıysam yani nedeni belliyse çözümü de var demektir.İzmir deysen sana iyi bir doktor tavsiye edebilirim ben çok memnunum

Ya cnm ben de vedat beye fgdyrum sole sen ızmırdeyım bende bak sımdıde pembemsı geldı valla be bısey anlamadım bu ısten valla kasıgımda agrıyo

Ya cnm ben de vedat beye fgdyrum sole sen ızmırdeyım bende bak sımdıde pembemsı geldı valla be bısey anlamadım bu ısten valla kasıgımda agrıyo

Ben Alsancakta Prof.Dr.Onur Bilgin var ona gidiyorum canım,Ege Üni.Kadın Doğum Ana Bilim Dalı Başkanıymış emekli olunca yer açıyor kendine,ben sorunum üzerine tavsiye ile gitmiştim öncesinde de çok gezdim doktor,herşeyi ayrıntılarıyla anlatıyor ve insanı gerçekten moral olarak rahatlatıyor

canım sen neden oldun pekı ya cok kotu ben hc ble sorunlarla karsılasmadım blynmu artık tak ettı valla pazartesı gtcem ıste anlatcm sıkıntılarımı bırkcm krunmayı falan artık yıprndım cok allahım kaldırmıycam yukler yuklemesın bu mubarek gunde

Günaydın canım,bana mol gebelik teşhisi konmuştu kürtaj sonrası patoloji sonucu ile,boş keseydi zaten 7.haftanın başında kürtaj oldum,şükür şuan iyiyim ve herşey yolunda gidiyor ben de kısmetse Haziran sonu gb.bırakmayı düşünüyorum korunmayı,bahsettiğim doktor da bu tarz problemli gebeliklerde uzmanmış zaten olmasa adam prof.olmazdı herhalde :) ben forumu okumadım senin akıntı konusunu görünce yazdım ama senin durum nedir?

Kuzum benım sarı akıntım var ıste anlamıyom yara baslangıcı olabılır bende ya cunku kahverengı de gelıyo muhatemelen ole ya yanmada oluyo valla noluyo blmıuym kı

bencede en kısa sürede doktora gitmen hiç ihmale gelmez ne varsa zaten doktor söyliycektir ve ilaçlarını vericektir kuzenimde ilk çocugunda 4 aylıkken düşük yaptığı için kürtaj olmak zorunda kaldı ve oda senin gibi sıkıntı çekti onun aşırı ağrısıda oluyodu ama akıntının yanı sıra doktor iltihap olduğunu söyledi ve ilaçlarını kullandıktan sonra geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…