- Konu Sahibi aysemelek35
-
ya kızlar ben 29 ockta kurtaj ooldum kan uyusmazlıgında
5 martta adetım geldı ılk adetm noırmaldı yanı bı sorun yoktu ıkıncı adetımıde 2 nısanda gordum ama ondan 6 gun once sarı akıntı geldı koyu sarı gıbı sonra kırmızı knama geldı bır gun sadece durdu sonra ıste adet oldum 2 sınde adetım bıttı gene sarı akıntım gelıyo belım agrıyo kasıgım agrıyo acaba be enfeksıyonmu kaptım....
ya kızlar ben 29 ockta kurtaj ooldum kan uyusmazlıgında
5 martta adetım geldı ılk adetm noırmaldı yanı bı sorun yoktu ıkıncı adetımıde 2 nısanda gordum ama ondan 6 gun once sarı akıntı geldı koyu sarı gıbı sonra kırmızı knama geldı bır gun sadece durdu sonra ıste adet oldum 2 sınde adetım bıttı gene sarı akıntım gelıyo belım agrıyo kasıgım agrıyo acaba be enfeksıyonmu kaptım....
Selam forumları okurken dikkatimi çekti sorun,bence iyi bir doktora mutlaka görün canım,ben de şubat ayında kürtaj olmuştum doktorumun söylediği ilk şeylerden biriydi akıntın olursa gel kontrol edelim.Benim de kürtaj sonrası kanamam haricinde ara kanamam oldu doktorum muayene etti ve yumurtalıklarda kist belirmişti ama korkulcak bişey değil vücudun aylık periyotlarda yaptığı kendiliğinden geçen türler dedi şükür ki bi sorun kalmadı,ben de akıntı olmadı ama doktor özellikle vurgulamıştı,imkanın varsa ve iyi bir doktor biliyorsan görün bence
ya cnm bak benm mantar olmustu kurtajdan sonra ama ben medıkale gıdıyrum doktorum ıı bırı yanı ama daha adetm gelmeden once doktora gttm bana normal korkulck bsey yok dedı maflor verdı kefır gıbı ymıs ph duzenleyıcı sımdı pazartesıye gene randevu aldım bu sefer kan vercm tahlıl ıstıcm onda cıkar herhalde cunku kontrel edıyo korkulck bseey yok dıyo sıkıldım artık valla korkmaya basladım
Ya cnm ben de vedat beye fgdyrum sole sen ızmırdeyım bende bak sımdıde pembemsı geldı valla be bısey anlamadım bu ısten valla kasıgımda agrıyo
Ben Alsancakta Prof.Dr.Onur Bilgin var ona gidiyorum canım,Ege Üni.Kadın Doğum Ana Bilim Dalı Başkanıymış emekli olunca yer açıyor kendine,ben sorunum üzerine tavsiye ile gitmiştim öncesinde de çok gezdim doktor,herşeyi ayrıntılarıyla anlatıyor ve insanı gerçekten moral olarak rahatlatıyor
canım sen neden oldun pekı ya cok kotu ben hc ble sorunlarla karsılasmadım blynmu artık tak ettı valla pazartesı gtcem ıste anlatcm sıkıntılarımı bırkcm krunmayı falan artık yıprndım cok allahım kaldırmıycam yukler yuklemesın bu mubarek gunde
Kuzum benım sarı akıntım var ıste anlamıyom yara baslangıcı olabılır bende ya cunku kahverengı de gelıyo muhatemelen ole ya yanmada oluyo valla noluyo blmıuym kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?