Çocuk Hastalıkları Acil Yardim Kızlar :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam kızlar..

Ben aslinda dün yazıcaktim sizlere actıgım konuya bebegimin uykusu hakkinda..

ama bu gece bi degisiklik oldu daha fena bisi..

Azra yani kizim 2 gündür herzaman ki gibi size anlattigim gibi sık uyanıyordu ama

uyaninca azcık emip kendini arkaya atıyordu hemen yatagıa koyuyordum gözlerini kapatmiş uyumaya calisiyordu bi saga bi sola dönüyordu sonrada agliyordu..
Gazimi var diye aldim cikardim gazini geri koydum ayni seyi yapti ayagimda salladim uyudu bütün gece böyleydi sonra kızımı yastıkla beraber koymayi denedim..

Ve salladigim o koca yastikla uyudu..
Sabah 4 bucuk gibi uyuttum yastikla koyunca ama hep böyle uyuyamaz sanirim ayagimda sallarken kafasindaki yastiga alismis sanirim

ne yapmam gerek kizlar?

beli agrir diye korkuyorum sonucta yumsak ve sırtı yastıga beli cukura poposuda bosta kaliyor ((

Biz kardeşimi uzun kuş tüyü gibi yumuşak yastıkta sallardık uyumadığında, yastığı boylamasına tutar öyle de yastıkla koyardık. Yastıktan ziyade bebek için yumuşak yatak gibi olurdu yani. Böyle yastığı çekseniz hemen uyanır zaten.

aynen evet bu sorunu yasiyorum ama yastik kisa uzun degil ve bu yüzden vucudun yarisi yastikta yarisi degil nasil yapmam gerekio (

o yastigi hep isticekmi acaba? yoksa yoruldugu icin mi uyudu ki? dişimi cıkcak ki ondan mi böle minik yavrum ? (((

selam canım benimde ikizlerim var eşimin rahmetli babaannesi onlara incecik döşek dikti boyu boyuna incecikte yastıkları var onlara renkli kılıflar dikti ananeside akşamları hadi yatın döşeklerinize diyorum yatıyolar sarılıpta biz 19 aylığız bugünlere gelinceye kadar baya zahmet çektik ama sende böle bişey yapabilirsin kumaşlarda anane çeyizinden ikea tarzı desenler benim bu şekilde hoşuma gidiyor o yüzden böle diktirdim döşeklerin içindede pamuk var yatağına bu şekilde yatırıyorum artık sallanmadan uyusalarda alıştılar.....

dün arkadasimla konustuk kizlar bana dedi oglumdada öleydi dedi agri kesici ver kulagi agriodur dedi önce vermek istemedim ama gece ayni şeyleri tekrar yapti bende 1 cay kasigi verdi bebekler icindi ve gece saat 2 gibi sık uyansada uyandiginda sorun cıkarmadi acaba o mu işe yaradi yoksa tesadüfmü ben saat 10da vermisdim gece hmm :S

kulağı da ağrıyabilir,karnı da,ya da sadece mızmızlanıyordur.Arkadaşınız muayene etmeden iyi teşhis etmiş! Ağrı kesici de olsa rastgele vermeyin,içlerinde neler var.Bebeğin her günü aynı değil,bir gün saatlerce uyuyor,bir gün sonra ağlayıp duruyor.Çok endişeleniyorsanız doktora götürün bence.Yastığa alışmasa daha iyi tabii ama...Salladığınız yastığın üstüne çok çok ince bir yastık koyun,kaldırırken o ince yastıkla kaldırıp beline gelecek şekilde yatırırsanız çok da sorun olmaz.

evt arkadasim sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…