Kız İsteme Acil yardım kızlar:))

mirle

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
18
0
16
Balıkesir
Kızlar Merhaba...Ben siteye yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyordum fakat üye olup konu açmak yeni kısmet oldu:)
Yarın akşam sevgilim ve ailesi tanışmaya geliyorlar, isteme de olacak.İlk defa tanışacağız ailesi ile.
Kafam o kadar karışık ki ne olur bana yol gösterin.
İlk geldiklerinde kapıda karşılamalı mıyım?
İkram olarak önce çay/yanında tatlı-tuzlu, sonra da kahve düşünüyoruz.
En çok kafama takılan muhabbet nasıl ilerleyecek?Annem babam çok konuşkan insanlar değiller, bir gerginlik olur mu?endişeliyim.
Ben çok konuşmalımıyım, ne zaman muhabbete girmeliyim, soru sorulduğunda mı?
İnce detaylara takılıyorum kızlar nolur bana yol gösterin:)
İlk defa tanışma olacağı için babam istendiğinde düşünelim diyecek.
Sonra onların getirdiği çikolatayı ikram edeceğim değilmi?

bunların cevaplarını bende merak ediyorum kapıda karşıladık diyelim orda mı öpüşmeliyiz yoksa içeri girip oturduklarında mı? hoff :18:

öncelikle hayırlısı olsun canım kapıda karşıla tabiki ama öpme hosgeldınız falan oturunca yap bence cunku kapı onu telaşlı oluyor

peki muhabbet nasıl olucak....ortam gerilirse diye endişeliyim...ne konuşulur ki ilk defa gördüğün insanlarla.yarın akşam bi geçse sanki sırtımdan bir ton yük kalkacak:)

birbirlerini tanımaya çalışacaklar işte merak etme kavga dövüş olmaz laf lafı açar diye boşa dememişler rahat ol sen senin gerginliğin ve heyecanın insanlarada yansımasın

Bence kapiyi sen açabilirsin sevgilin seni gorunce biraz rahatlar, guler yuzlu ol; hos geldiniz, buyrun de içeri davet et
montlari falan sen al..
bunun disinda getir gotur islerini yap, biri bisey sorarsa cvp ver o kadar..
sessizlik olursa zaten iki taraftan biri ortaya atar bisey, aslinda konusulacak o kadar sey var ki, tanisma, havalar, is, guç, memleket..

hos beni hiç istemeye gelmediler ama filmlerde boyle oluyo..

inşallah sorunsuz geçer kızlarr en ince detaylara kadar yazıcam buraya insanın gerçekten ihtiyacı oluo:)

peki onlara hatır sormalımıyım sizce, yoksa annesi babası mı sorar?ev sahibi olduğum için sanki ben sorsam daha iyi diymi?
tokalaşırken mi sorsam yerime oturunca mı?napsam:)))

Allahım düşüncelere bakarmısınız 40 yıl düşünsem bu kadar incelik gelmezdi aklıma benide hiç istemeye gelmediler benim başıma geldiğinde ne yapıcam acaba böyle cır cır ötmek kolay sor tabiki hal hatır bencede o kadar çok mesele varki suskun geciceğini sanmıyorum

Kapıda karşıla, güler yüzlü ol hoşgeldiniz de, oturunca Onlar hatır sorar, büyükler hatır sorar önce. Konu laf lafı açar ben de eşimin ailesi istemeye geldiklerinde ay bunlar ne konuşacak demiştim iki dünür babalar bir konuştu bir konuştu kayınvalidem en sonunda dayanamadı beyyy biz buraya niçin gelmiştik sen unuttun galiba deyince isteme olmuştu. :)))) Herşey çok güzel olsun inşallah en güzel günler bunlar stres yapma.

kalabalık geleceklerse hal hatır sormaya fırsat bile bulamayabilirsin
bu kadar kendini kasma
herşeyi akışına bırak

ben mutfakda beklemi$tim yanli$ hatirlamiyorsam
sen soru sorulmadikça konu$ma bence
ayleler bulur bi konu konu$acak
olmadi daha daha nasilsiniz derler
sen sakin ol , kapida kar$ima ama nerde opucen bilmiyorum valla
kayinbabayla tokala$ sadece :)

kızlar sağolun tavsiyeleriniz için..sorunsuz atlattık çok şükür.çok fazla detayları düşünmeye gerek yokmuş.herşey akışında gdio zaten...:))

kızlar cumartesi gecesi sorunsuz geçti çok şükür ama ara ara kafama takılanlar var.
mesela tanışma+isteme olacak diye konuşmuştuk, öyle de oldu.
Fakat k.pederim beni isteyince babam önce sessiz kaldı şaşırmış gibi yaptı, biz tanışma biliyorduk dedi.
Ben yalancı durumuna düştüm.(sanki isteme olacağını babamasöylememiş gibi algılandım)
Ailece kendi aramızda konuşalım düşünelim karar verelim dedi.
Allahtan kayınpederim çok güleryüzlü bozuntuya vermedi, sizin kararınız tabi hayırlısı dedi.
Babam anneme sordu ekliyeceğin birşey varmı dedi, annem sadece YOK dedi.
Acaba ayıp oldu mu, tabiiki ilk seferde vermesini beklemiyordum ama hayırlısı olsun kısmet düşünelim diyebilirdi.
Onun dışında muhabbet sıcak geçti, ortak bir sürü tanıdık çıktı.Çok güleryüzlü ayrıldılar.
Sonradan erkek arkadaşımla konuştuğumda seni çok beğendiler, babanın tavrı normal dedi.
Ama gerçek düşüncelerimi bilmiyorum:)))
Siz ne dersinizz???

canım oyle seyler olur çok nomal. öunku babanda kendınce aileyı arastırır ona göre cevap verır. kayınpederın o sekılde bunu algılamıstır. bızdede buna benzer bır durum oldu.. sen simdiden bunları düşünme sıkıntı yapma daha dur yavrum yolun basındasın bunun sözu var nişanı var düğünü var :))

canım geçen pazar günü erkek arkadaşımın ailesi bize geldiler. Kapıyı annem açtı babamla birlikte içeri buyur ettiler.. ben en arkada durdum en son hoşgeldiniz dedim . İçeri geçtikten sonra ellerini öptüm . oturunca zaten ordan burdan havadan sudan gidiyor konuşma bir şekilde hiç dert etme :) bu konuda ben de çok endişeliydim. İsteme olmayacağı için kahve yapmadık. Çay ve yanına börek patates salatası kek kurabiye gibi şeyler yaptım onları ikram ettik. Onlarda gelirken tatlı getirmişlerdi onuda açıp ikram ettim . böle geçti yani. sonra konu açılıo benim kızım .. benim oğlumm derkeenn bi bakmışsın gelmişşş gitmiş...

Bu pazarda istemeye geleceklerr çok heyecanlıyımm çooookk ... Hadi darısı başına İnşAllah...

ALLAH banada nasip etsin böyle güzel telaşlar yaa ne güzelll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…