• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım kızlar

zynpyldzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
33
3
1
kızlar ben 13 gün önce labioplasti, perineoplasti, rektosel ameliyatları oldum geçen gün çok kanamam oldu bardaktan su boşalır gibi avuç büyüklüğün de pıhtılar geldi acile gittim sıkıntı yok dedi yolladılar kanamam durmuştu bugün de kontrolüm vardı ama yine çok kanamam vardı doktorlar bakamadı kanamam çok olduğu için ama bizimle ya da yaptığımız ameliyat ile alakası yok adet oluyosundur dediler de ben çok korkuyorum arkadaşlar yarım saat içinde bebek bezi bile full kan doluyor değiştiriyorum ve dikişimr takılıyo pıhtılar dikişi kessem olur mu ve sizde de böyle kanama oldu mu normal mi sizce doktorlar da adam gibi bişey demiyor yardım edin lütfen ya kan kaybediyo olamam değil mi ameliyat olduğum esnada içime makine falan soktular gördüm hatta yatarken hareket ediyodum ileri geri yaptılar sürekli bilmiyorum napıcam ya akıl verin

Cnm adet mi oldun acaba
Bende sisto rektosel vajina daraltma perinoplasti oldum hiç öyle kanamam olmadı
içten yırtılma olmuş canlı canlı dikiş attılar şimdi yatıyorum hastane de tampon taktılar kanama durmazsa tekrar ameliyat olacağım çok korkuyorum ya

içten yırtılma olmuş canlı canlı dikiş attılar şimdi yatıyorum hastane de tampon taktılar kanama durmazsa tekrar ameliyat olacağım çok korkuyorum ya
Ay cnm ya çok üzüldüm geçmiş olsun
Lavabo harici hiç kalkma çok dikkat et
Ben etek giyip altıma hicbirsey giymedim hava sıcak iyice nemlenmesin diye hava alması daha iyi
Şuan 19 üncü günüm çok şükür iyileştim sanki

Ay cnm ya çok üzüldüm geçmiş olsun
Lavabo harici hiç kalkma çok dikkat et
Ben etek giyip altıma hicbirsey giymedim hava sıcak iyice nemlenmesin diye hava alması daha iyi
Şuan 19 üncü günüm çok şükür iyileştim sanki
şükür darısı başıma inşallah bol bol dua edin olur mu kan değerlerim falan çok düşük çıktı

Allah in izniyle iyileşirsin cnm biraz sabırlı olmak lazım
dua ederim tabiki
Ben hiç pansuman yapmadım
Doktorum suyla yıkamak yeterli dedi ve hep peçeteye yavaş ca kuruttum sonra saç kurutma makinesi ile uzaktan tuttum kalan nemi alsın diye
Birse ilaçlarını düzenli kullan cnm
Sormak istediğin birsey varsa cevap veririm

Benimde kanım düşük
Kan ilacı kullanıyorum
Birde kabızlık için şurup kullan eyer kabızlık varsa
Ve düz hiç uturma popo üstüne

Çok gemiş olsun benimde perine dikişim açılmıştı merhem sürdüler dikerken ama yine çok hissettim Sizin kadar olmasa da kanama olmuştu şimdi nasıl oldunuz? Sizde sistosel ameliyatı oldunuz mu rektosel ve sistoseli birlikte onarıyoruz demişti doktor

Umarım iyileşmişsinizdir. Son durumunuzu merak ettim. Bende yeni oldum çok zor bir süreçmiş bu iyileşme süreci…

Back
X