Gebeliğe Hazırlık Acil Yardım Kızlar !!! Femarayı 10 adet alabileceğim bir yer??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

purple_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
103
56
48
34
Kızlar merhaba.. ben yumurta geliştirme ve çatlatma tedavisi görüyorum mayıs ayında gebe kaldım ancak 7. haftada kalbi durdu kürtaj oldum. 2 ay korunduktan sonra tekrar aynı sekilde femara+ovitrelle kullanımına başladım bu ay 2. denememdi ancak sanırım olumsuz. Önceki gebeliğimden kalma 20 adet femaram vardı ancak kullandım bitti doktorumun verdiği destekleyici vitaminlerde bitti maddi sıkıntıların olduğu aya denk geldi hepsi... o sebeple en uyguna getirmenin yollarını arıyorum.. İstanbul içeriisnde Femarayı 10 adet satın alabileceğim bi yer varmı 10 adet verebilecek bir eczane bilen varsa bana yardımcı oolabilirmi?? Yada tüm kutuyu daha uyguna verebilecek biryer?

hiç sanmıyorum canm.ya ilacı o şekilde kimse vermez maliyeti neyse o fiyata verirler ben eylülde 102 tl ye aldım hala 20 tane duruyor

hiç sanmıyorum canm.ya ilacı o şekilde kimse vermez maliyeti neyse o fiyata verirler ben eylülde 102 tl ye aldım hala 20 tane duruyor

sende femara ve çatlatma iğnesi tedavisi mi görüyorsun? ben tüp bebek merkezlerinin etrafında falan veren eczaneler olduğunu duymuştum birkaç sefer o sebeple sormak istedim bilen duyan varsa diye

sende femara ve çatlatma iğnesi tedavisi mi görüyorsun? ben tüp bebek merkezlerinin etrafında falan veren eczaneler olduğunu duymuştum birkaç sefer o sebeple sormak istedim bilen duyan varsa diye
Evet canm 2. ayim bu ay insallah tutar bu ay valla tuo bebek merkezlerinin bilmiyorum olabilir belki canm allah uardmcn olsn

Evet canm 2. ayim bu ay insallah tutar bu ay valla tuo bebek merkezlerinin bilmiyorum olabilir belki canm allah uardmcn olsn

İnşallah tutar canım.. kendimle beraber tüm isteyenlere dua ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun. İlgilendiğin için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…