Acil yardım kızlar beta hcg

Mre 3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
88
25
38
27
Kızlar benim hamileliğim tedaviyle oldu beta hcg değerlerimi özel bir hastanede yaptırdım ilk değerim 24 Ocak -54 İkinci değerim 26 Ocak -123 çıktı sonra tekrar betaya gerek görmediler doktor karından baktı kese gelişmiyor dedi tekrar beta hcg istedi 2 şubatta 975 çıktı doktor ikiye katlamıyor dedi bir daha dedi 48 saat sonra yine aynı hastanede yaptırdım 4 şubatta 1203 olmuş değer doktor kürtaj bebeği almamız gerekiyor dedi bende bugün devlete gittim orda beta hcg 1.866 çıktı şok oldum sonra yine aynı hastanede de yaptırdım orda değerim 1.120 çıktı düne göre düşmüş görünüyor özel hastanede ama devlete yüksek çıktı ve aralarında 640 değer var ya bu nasıl iş acil yardım ne olır

1.866 çıktı şok oldum sonra yine aynı hastanede de yaptırdım orda değerim 1.120 çıktı
Bu iki değer aynı gün içinde mi çıktı? Eğer öyleyse enteresan hep aynı saatte ve aynı yerde verseydiniz keşke.

Kuzum zaten söyle özel hastanede veriyordum hep hep testi özel hastaneden bana kürtaj dediler değerin düşük dediler 1202 sen 1120 düşmüş dediler sonra bende araştırma hastanesi gittim orda 1860 çıktı

Kuzum zaten söyle özel hastanede veriyordum hep hep testi özel hastaneden bana kürtaj dediler değerin düşük dediler 1202 sen 1120 düşmüş dediler sonra bende araştırma hastanesi gittim orda 1860 çıktı
Valla benim de kafam karıştı ama siz bekleyin bence inşallah sağlıklı gebeliktir.

Canım aynı yerde yapılsaydı iyi olurdu ama bu kadar fark olması da normal değil maalesef bi sorun var gibi duruyor. Yine de 48 saat sonra tekrar yaptır bakalım inşallah sağlıklı gebeliktir.

Canım aynı yerde yapılsaydı iyi olurdu ama bu kadar fark olması da normal değil maalesef bi sorun var gibi duruyor. Yine de 48 saat sonra tekrar yaptır bakalım inşallah sağlıklı gebeliktir.
Kuzum zaten şöyle ilk hep aynı hastanede yaptırdım bana değerin 1200 lerde. 1100 kere düşüyor dediler kürtaj dediler içim rahat etmedi yan taraftaki araştırma hastanesine gittim orda beta 1860 çıktı

Kuzum zaten şöyle ilk hep aynı hastanede yaptırdım bana değerin 1200 lerde. 1100 kere düşüyor dediler kürtaj dediler içim rahat etmedi yan taraftaki araştırma hastanesine gittim orda beta 1860 çıktı
Canım o zaman 48 saat sonra tekrar baktır hatta sonra tekrar baktır zaten 2 kere daha baktırsan belli olur.

Canım o zaman 48 saat sonra tekrar baktır hatta sonra tekrar baktır zaten 2 kere daha baktırsan belli olur.
Kuzum kafamı karıştıran şu oldu özel hastanede ilk 24 ocakta 54 çıktı 26 şubatta 123 çıktı bebek tutunmuş ikiye katlamış dediler sonra keseyi görmeye gittim doktor dedi işte bir daha beta hcg onuda 2 şubatta yaptırdım 975 çıktı sonra 48 saat sonra tekrar dedi yani 4 şubatta değerim 1.203 çıktı doktor ikiye katlamıyor kürtaj yarın gel dedi işte bugün gittim görüşmeye bir daha beta hcg baktı 1.100 olmuş alınması gerekiyor dedi bende hemen katar vermek istemedim yan taraftaki hastaneye gittim 1860 çıktı değerim devlette şok oldum

Canım Merhaba,

Durumun ne oldu bilemiyorum ama, her hastane labaratuvarının hassasiyet parametreleri farklı, bu yüzden 2 farklı hastanede 2 farklı değer görmen olağan. Doktorlar aynı kurumda testi tekrarlamamızı bu nedenle istiyorlar, doğru bir değerlendirme olamıyor aksi takdirde. Ama artışın bi yerden sonra düzenli olmamış gibi, umarım sağlıkla devam ediyordur.

Merhaba 19 ocakta tüp bebek transferi oldum birgün erken test yaptım 30 ocakta 1. Sonucum 178.20
2gün sonra tekarar yaptım
2. Sonucum 256.12
Bı hafta sonra yani bugün hastaneye gittim kese göremedi doktor tekrar kan versin dedi
3. Sonucum 685 çıktı
2 gün sonra tekrar kan ver daha yüksek olması gerekirdi dedi
Benim gibi olup sonradan problem yaşamayan var mı çok üzülüyorum

Benimde gündüz dogumevinde 20177 çıktı aksam Seyhan devlette 10000 çıktı bu kadar farklılık olamaz degilmi kaybettim sanırım oysaki bu Çarşamba kalp atışı için kontrolüm vardı geçen çarşamba kese ve yolksac görmüştük çok sağlıklı girunuyo herşey demişti doktorum kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…