- 19 Temmuz 2016
- 163
- 44
- Konu Sahibi Zeynep tuna
Kizlar 36+1 im. Bugün muayene icin doktora gittim ultrason ile bakti suyum azdi yine az dedi bir haftalik gerilik vardi devsm ediyor dedi. Sonra ayrintili ultrasona yolladi ve nst ye gir dedi. Ayrintilidaki doktor suyun biraz azalmis ama ciddi boyutta degil. Gerilik onemli degil kalp atislari gayet iyi dedi. Sonra nst ye çıktım ac karna bakildi bebek 1-2 kere hareket etti ama kalp atışlarında sıkıntı cikti kagitta kalp atimlarinda bosluk vardi. Gosterdim sonuclari hic begenmedi. Bi daha gir ama hemen almamız gerekebilir dedi. Acim ondan olabilir dedim ac gir tekrar dedi. Neyse girdim nst ye bu kez normal cikti. Gosterdim sonucu ben bu cocugu bekleterek riske giremem kordona baski yapip ani ölüm olabilir böyle devam da edebilir karar sizin ben olsam alirim dedi. Dusuneyim dedim ordan ciktim devlet hastanesine gectim ordaki doktor ultrasona bakti suyun az ve bebek zayif biraz dedi. Nst yapti. Nst iyi sadece 1 tane sanci var diger doktor neden bu kadar korkutmus anlamadım dedi. En azindan 37 bitsin dedi. Ama Sanci olursa bebek hareketi azalirsa su gelirse kanama olursa acil gel sliriz dedi. Pazartesi tekrar bakalim dedi. Sezeryan olacak bu arada. Cok kararsiz kaldm benzer durum yasayan var mi. Riske girip bekleyim mi 3-5 gun yoksa yarın doguma mi gireyim.