- 27 Şubat 2009
- 34
- 0
-
- Konu Sahibi kezbanpariste
kızlar yardım edin bilen bişeyler yazsın 10 gündür çok dikkat etmeme rağmen hala vucut ölçüm aynı niye aynı günde 1 saat yürüyüş 2 saat step yapıyorum yağ un şeker asla kullanmıyorum deneyimli olanlar yokmu normal mi böyle olması bu
kızlar kilo vermeye başladım sonunda sağolun destekler için bu arada endokrin için gitmiştim 8 ay önce tedavi oldum metabolizmam iyi çalışıyor yani teşekkür edrim inşallah hedefime ulaşcam çok hırs yaptım
azimle çalışmaya devam etmelisin :) vücuduna çok fazla yüklenme ve yediklerine çok önem ver . akşam 8den sonra yemek yememeye dikkat et ara öğünlerinde sabah öğle arası ve öğle akşam arası mutlaka meyve yemelisin. akşam yemeğinde öğle yemeğinde yediğinden az öğle yemeğinde ise sabah kahvaltı yediğinden az yemelisin. ve sana bir tavsiye gnc vitamin ürünlerini biliyorsundur ya da araştır. vitaminlerinin yan etkisi yoktur ve tamamı idrarla atılabilecek ürünlerdir ki tüm profesyonl sporcular kullanırlar işte orada L-carnitine diye bir vitamin var onu almanı tavsiye ediyorum. spor yapmadan hemen önce 1 tane içersen yağ yakımına yardımcı olur. profesyonel sporcularda bu vitamini kullanıyorlar çünkü performans arttırıcı etkiside var ve hiçbir yan etkisi yok
sevindim canım..
daim olsun kilo vermelerin..