Acil yardım kilo veremiyorum

kezbanpariste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
34
0
kızlar yardım edin bilen bişeyler yazsın 10 gündür çok dikkat etmeme rağmen hala vucut ölçüm aynı niye aynı günde 1 saat yürüyüş 2 saat step yapıyorum yağ un şeker asla kullanmıyorum deneyimli olanlar yokmu normal mi böyle olması bu

aslında kılo vermen gerekıyodu ama neden böyle oldu yemek yemen gerekıyo normalınde bı de bazen yaptıgın hareketler kılo degıl yag vermenı saglıyo kılodan degılde yagdan gıtmıs olması lazımm :))ben strec kullanıyorum tavsıye ederım ama zararlıymıs:)) bı de vucut savas durumları ıcın depolama yaparmıss kılo versendee snra gerı alırsınnn bılmedıgın dıyetlerı yapma bence:))

10 gün çok kısa bir süre. kilo vermemiş olman bana çok garip gelmedi. yeterince su içiyor musun acaba?
bu arada yağ, un ve şekeri tamamen kesmen de doğru değil.

aslında tartılmadım 10 gündür ama vücut ölçülerim değişmedi aynı kaldı bu normalmi kızlar bol su içiyorum vücut ölçülerim ne zmana küçülmeye başlar

vücut ölçülerim aynı olduğu için kilo veremedim diye düşünüyorum çok kısa bir sürede aldığım kilolar var ramazan ayında aldım yani oturmuş kilolar değil ölçülerim kısa sürede genişledi hızlı veririm diye düşünüyordum

Son düzenleme:
Canim bazen vucutan vucuda degisir bende 1haftada kilo verebiliyorum ama herkes ayni degil elazigin neresinden canim hemserim oldugun icin sormadan gecemedim

kızlar yardım edin bilen bişeyler yazsın 10 gündür çok dikkat etmeme rağmen hala vucut ölçüm aynı niye aynı günde 1 saat yürüyüş 2 saat step yapıyorum yağ un şeker asla kullanmıyorum deneyimli olanlar yokmu normal mi böyle olması bu

ah arkadassım ahh ben 6 ay haftada 2 gun 1 saat yuzdumde gram vermedım sen 10 gunden bahsedıyosun

Vucut bir müddet direnir, sonra vermeye başlar, ama vucudunu kandırman gerekiyor, yağ,şeker,unu birden kesersen vucudunda direnir, accık accık yiyerek kandıracaksın vucudunu,
spor yaparken yarım saat önce carnitine al spor yaptığın için sölüyorum ,yağ yakımını hızlandır birde termal sauna sort giyerek yap sporunu madem yapıyosun etkisini ikiye katla.
içebiliyosan sabah ve akşam elma sirkkeli su iç sıcak veya ılık.
bunları yap on gün sonra yine yaz tamam mı fıstıkk.kaydirigubbakcemile5vereliniortak,

hergün bır saat yürüyün bakın nasıl fark edecek.ekmek ve hamur işlerini azaltın haftada bire düşürün .buyrunnnnnnnnn

kızlar çok teşekkür ederim rahatladım şimdi normal yani bu durum sanırım vücut savunmaya geçti birden un yağ şekeri kesince cevaplar için çok teşekkür ederim... elazığlı değilim soran arkadaşlar hoşçakalın

regl dönemindeysen o da fark eder tartıda fazla çıkarsın

kezbancım hiç normal değil
söylediğin şartlarda hızla kilo vermen gerekirdi
eğer bu durum devam ederse bir endokroloji uzmanına görünmek faydalı olabilir
ama önce tartıl ve kendini dene ölçüler aldatıcı olabilir boşa panik yapmana gerek yok
önemli olan tartıdaki rakamdır

kızlar kilo vermeye başladım sonunda sağolun destekler için bu arada endokrin için gitmiştim 8 ay önce tedavi oldum metabolizmam iyi çalışıyor yani teşekkür edrim inşallah hedefime ulaşcam çok hırs yaptım

arkadsım ilk 10 gun incelme olmaz.. genelde su kaybı olur..tartıda farkedersin ama görüntüne yansımaz.. mücadeleye devam

azimle çalışmaya devam etmelisin :) vücuduna çok fazla yüklenme ve yediklerine çok önem ver . akşam 8den sonra yemek yememeye dikkat et ara öğünlerinde sabah öğle arası ve öğle akşam arası mutlaka meyve yemelisin. akşam yemeğinde öğle yemeğinde yediğinden az öğle yemeğinde ise sabah kahvaltı yediğinden az yemelisin. ve sana bir tavsiye gnc vitamin ürünlerini biliyorsundur ya da araştır. vitaminlerinin yan etkisi yoktur ve tamamı idrarla atılabilecek ürünlerdir ki tüm profesyonl sporcular kullanırlar işte orada L-carnitine diye bir vitamin var onu almanı tavsiye ediyorum. spor yapmadan hemen önce 1 tane içersen yağ yakımına yardımcı olur. profesyonel sporcularda bu vitamini kullanıyorlar çünkü performans arttırıcı etkiside var ve hiçbir yan etkisi yok

azimle çalışmaya devam etmelisin :) vücuduna çok fazla yüklenme ve yediklerine çok önem ver . akşam 8den sonra yemek yememeye dikkat et ara öğünlerinde sabah öğle arası ve öğle akşam arası mutlaka meyve yemelisin. akşam yemeğinde öğle yemeğinde yediğinden az öğle yemeğinde ise sabah kahvaltı yediğinden az yemelisin. ve sana bir tavsiye gnc vitamin ürünlerini biliyorsundur ya da araştır. vitaminlerinin yan etkisi yoktur ve tamamı idrarla atılabilecek ürünlerdir ki tüm profesyonl sporcular kullanırlar işte orada L-carnitine diye bir vitamin var onu almanı tavsiye ediyorum. spor yapmadan hemen önce 1 tane içersen yağ yakımına yardımcı olur. profesyonel sporcularda bu vitamini kullanıyorlar çünkü performans arttırıcı etkiside var ve hiçbir yan etkisi yok

teşekkür ederim cevap verdiğin için vitaminleri araştırıp almayı düşünüyorum

X