How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

acil yardım kafam cok karıstı hamilemiyim değil miyim sorun büyük mü offff

Cokcokca

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
269
50
318
kızlar dün doktora gittin kadın doguma adetım gecmemıstı daha 1 haftam var ama 35 gün oldu dedim ultrasonla baksın dıye baktı sağ yumurtalıgımda basit kist var dedi sol yumurtalıgımda kalınlasma var dedı 13mm kistimde 43mm ... gebelıkten olabılır dedı test yaptı sonuc 0,100 cıktı yanı negatıf gebelik varmıdır erken mı gıttım yoksa sorunum mu var adet sokturucu verdı gecıktım dıye ama ıcmıcem beklıyım dıyorum bu durumu yasayan var mıı???

kızlar dün doktora gittin kadın doguma adetım gecmemıstı daha 1 haftam var ama 35 gün oldu dedim ultrasonla baksın dıye baktı sağ yumurtalıgımda basit kist var dedi sol yumurtalıgımda kalınlasma var dedı 13mm kistimde 43mm ... gebelıkten olabılır dedı test yaptı sonuc 0,100 cıktı yanı negatıf gebelik varmıdır erken mı gıttım yoksa sorunum mu var adet sokturucu verdı gecıktım dıye ama ıcmıcem beklıyım dıyorum bu durumu yasayan var mıı???

bana kalırsa bi baska doktara daha git.ve bu durumu anlat.bazen doktordan doktara sonuç değisebiliyo.biraz bekle bence,. içme adet söktürüc. sonradan geri adım olmayabilir.geçmis olsun.

bende oyle dedim içmiyim belki bi umut vardır bebiş baska doktora gıdıcem ama gunumu beklıyorum hasta olursam olmazsam mutlaka gidicem ama kafam karıstı
:26:

ama madem gebelikten olabilir dediği halde, yinede seni riske atmamalıydı bana göre, eğer varsa bu durumda seni geri nasıl döndürebilicek ?

test yaptı gecıktım dedım gecıkmedıgım halde 0,100 yanı negatıf cıktı suc bende oyle demesem bakmazdı belkı cunku kasıklarım hastaymısım gıbı sureklı agrıyordu

test yaptı gecıktım dedım gecıkmedıgım halde 0,100 yanı negatıf cıktı suc bende oyle demesem bakmazdı belkı cunku kasıklarım hastaymısım gıbı sureklı agrıyordu

hmm o zaman senin dediklerine göre hareket etmis dktorun. acele etmeseydin keske öyle demek için. bak sonuç olmadı göründü yine. belki zaman geçeydi biraz daha farklı sonuç alırdın. kasık ağrısı üsütmeden de olabiliyo, belki iltihap fln yada idrar yollarını da üsüttüğünde olabiliyo.

Son düzenleme:
yumurtalıgımda kistim varmıs dıgerındede kalınlaşma gebelıkte oluyor boyle dedı test yaptı erken gıttıgım ıcın mı sonuc cıkmadı acaba hala agrım var

yumurtalıgımda kistim varmıs dıgerındede kalınlaşma gebelıkte oluyor boyle dedı test yaptı erken gıttıgım ıcın mı sonuc cıkmadı acaba hala agrım var

hmmm cnm benm bekle bikaç gün ozmn.erkenden olduğu için çıkmayadabiliyo.

ay inşallah ouyledir oyle olsun yoksa kıstlerle ugrasmak zorr korkuyorum bebeklerı cok severım allahım banada versın

ay inşallah ouyledir oyle olsun yoksa kıstlerle ugrasmak zorr korkuyorum bebeklerı cok severım allahım banada versın

cnm kistler için Saraçoğlu, özellikle soğansuyu kaynatıp için diye tavsiye ediyor. bi dene derim.
bende yaptım suan beklemedeyim.:nazar:

Saraçoğluna haber yollucam senin reklamını çok yapıyom diye :9::9::9::9:

evet dün okudum soğan kürünü yapıcam ama 1 hafta beklemedeyım 1 hafta sonra hasta olursam 15 gun o kürü denicem sonra zaten kontrole gıdıcemmm sendede mı var aynı durum sancı cok yapıyor dımı ??? nezamandır ugrasıyorsun ??

evet dün okudum soğan kürünü yapıcam ama 1 hafta beklemedeyım 1 hafta sonra hasta olursam 15 gun o kürü denicem sonra zaten kontrole gıdıcemmm sendede mı var aynı durum sancı cok yapıyor dımı ??? nezamandır ugrasıyorsun ??

saraçoul, adet öncesi 10 yapın diyor..
15günden fazlası yapılmaması uygun görülüyomus, dün öle okumustum bi yerde.

Back