Çocuk Hastalıkları acil yardım istiyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

74umut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
479
0
116
İstanbul
oglum 5 aylık ama 1 haftadır dikkatimi çekti çok az çiş yapıyor artık akşam 9da baglıyorum sabah açıyorum yinede dolmayı bırakın az çiş yamış başından geçen varmı acaba:18::18::18:

hım, canım sen fontaneli ( kafasındaki bılgındak) hafifçe parmaklarla kontrol et.
Eğer aşağıya inmişse bebeğin yeterli kadar sıvı almıyor demektir. O nedenle çişi de az yapmaktadır.
Ayrıca, çiş yaparken zorlama veya ağlaması varmı?
Eğer varsa, idrar yolun enfeksiyonu vardır.
Bir idrar tahlili yaptırmaya öneririm.
Geçmiş olsun.

slm.sıvı kaybıyla alakalı sanırım az çiş yapması.yaz dönemiydi ve bebeğim 3 aylık falandı rutin doktor kontrolünde su vermelimiyim diye sormuştum çişinde azalma olursa ver o zaman sıvı kaybı var demektir diye söylemişti.ayrıca çiş doyup doymadığıyla alakalıymış doyan bi bebek günde 4-5 kez çiş yaparmış.bunlar doktorun söyledikleribebeğinin iştahı nasıl arkadaşım yeterli emiyomu :44::44

mama yiyoruz emmiyor birde ek gıdaya başladık yavaş yavaş ve bizim bıngıldagımız kapandı canım

okudugum bazi seylerden etkilenerek bebegimin vajinasinda yapisiklik var hissine kapildim,daha dogrusu onceden hic kiz bebek gormedigim icin minik bir bebisin vajinasi nasil olur, ne normal ne degil bilemiyordum.Neyse bu sebepten doktorumuzu aradik,ilk sordugu sey cisini yapiyor mu oldu,sonrasinda sordugu da fiskirtarak mi yoksa damla damla mi.Muayeneye goturdugumuzde de herseyin normal oldugunu ogrenip rahatladik,fakat doktorumuza gore hem erkek hem kiz bebekler cislerini fiskirtarak yapmaliymish.Senin bebegin erkekmis,bu tarz yapisiklik erkek bebelerde olur mu bilmiyorum ama doktorun soyledigi akima geldi,bi bak bakalim nasil yapiyor cisini sende.Onun disinda benim de aklima az sivi aldigi geldi ki buyuk ihtimalle sebep budur.

benim bebegimdede oluyor geceleri cok terlediginde idrar az oluyor normal. sivi miktarini arttirirsan duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…