• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları acil yardım istiyorum özel derslerle ilgili

julyan

ne zaman büyüyeceksiniz
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
559
9
296
geçen konuda yazdıgın arkadaşlar bilir oglumu dersaneden aldım hiç birşey ögretemiyorlar diye daha dogrusu başarısı düşük ögrenciye yüz vermiyorlar başarısı yüksek ögrenciyi hem pohpohluyorlar hem etüt için peşine koşuyorlar ve ben katlanamayıp çıkardım finalden şimdi özel matematik dersi aldıracam dün bir matematikçi ile görüştüm saati 40 tl ayda 8 saat 320 dediler kabusum başladı 2 ders aldırsam 640 evim barkım batar arkadaşlar bana abartı fiyat mı verdiler yoksafiyatlar gerçekten bölemi şaşırdım ilk defa lise ile ilgili ders aldıracam fiyatları bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum bilgilerinizi bekliyorum

bu değişir canım ya,benim kardeşim de gidiyor,o da lise 1,haftada 4 saat alıyor,ayda 200 veriliyor ki dersi veren de iyi bir öğretmen,yine başka bir tanıdığım 250 veriyor.Bizim matematikçi arkadaş haftada 2 saat veriyor,200 alıyor.Olmazsa yanına birini bulsun,ücret düşer.Daha ki mersin'de 200-250 civarında özel ders verecek çok kişi bulursun.

bu değişir canım ya,benim kardeşim de gidiyor,o da lise 1,haftada 4 saat alıyor,ayda 200 veriliyor ki dersi veren de iyi bir öğretmen,yine başka bir tanıdığım 250 veriyor.Bizim matematikçi arkadaş haftada 2 saat veriyor,200 alıyor.Olmazsa yanına birini bulsun,ücret düşer.Daha ki mersin'de 200-250 civarında özel ders verecek çok kişi bulursun.

buldum ya arkadaşım bir ögretmen tavsiyesi ile arkadaşı olan bir matematikçi ile dün akşam görüştük ögretmen tam bilgili yani 10 numara ders verdigi ögrenciler dereceye girmiş saati 60 imiş fakat hatır rica üstüne bize 50 ye indirdi haftada 1.5 saat ayda 6 saatyani 300 tl ediyor ne yapalım evladımız ugruna dayanacız çocugun durumunu anlatım kesin garanti verdi çocukla ufak bi görüşme yaptı ögrenme egilimi çok iyi fakat formülleri bilmedigi için bugüne kadar başarısını gösterememiş dedi garanti verdi tabiki çocukta elinden geleni yapacak şimdi cumartesi allahın izni ile başlıcak fakat ögretmen çok dolu imiş musade istedi çocuga bi vakit ayarlayım çok doluyumö bugün benden tel. bekleyin dedi inşlah vakit ayırırda başlar vakit kaybetmeden bari 2 sıfırın yanına bir 4 alsın dersi kurtarsın

Back