Acil Yardim insulin direnciii

gayu35

Hayat bir tecrübe
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
994
387
88
kizlar bikac gun once troitten suphelenirken insulin direncim yuksek cikti gliser 1000mg ilac iciorum sabah aksam doktorum hem sekerini. duzenler hemde hamile kalmana yardimci olur dedi varmi kullanan yardim bekliyorum sizlerden

kizlar bikac gun once troitten suphelenirken insulin direncim yuksek cikti gliser 1000mg ilac iciorum sabah aksam doktorum hem sekerini. duzenler hemde hamile kalmana yardimci olur dedi varmi kullanan yardim bekliyorum sizlerden

yavrum sen hamile degilmiydin?

Hadi ya üzüldüm çok :/ inşallah allah tez zamnda bir daha verir melegini sağlıklı bir şekilde

Insallah canm nerde varsa sen napiosn nasıl gidiyor

iyiyim şekerim bulantili günlerle başa çıkmaya çalışıyorum işte üzüldüm senin durumuna bide hatirlatmis oldum kusura bakma hakkını helal et üzüysem görünce şok oldum çünkü

iyiyim şekerim bulantili günlerle başa çıkmaya çalışıyorum işte üzüldüm senin durumuna bide hatirlatmis oldum kusura bakma hakkını helal et üzüysem görünce şok oldum çünkü
Helal olsun canm hiç unutmuyorumki seninde bebisin hayirli olsun rabbim sagsalim kucağına almak nasip etsin

Helal olsun canm hiç unutmuyorumki seninde bebisin hayirli olsun rabbim sagsalim kucağına almak nasip etsin

amin Birtanem Sağol allah razı olsun.
inşallah en kisa zamanda sende tekrar kavusursun melegine.
:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…