Acil yardım İç dudakta Şişlik :(((

Sophia06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
42
0
86
Ankara
merhabalar yaşım 25 sol iç dudagın dış kısmında sislik var nohuttan kucuk sıvılce boyutunda . Kırmızı renkli . Dokununca acıyor ama kaşınma yok.. ( evli degılım bakireyim )

Doktora hiç gitmedim bu alanda cekiniyorum acıkcası . 1 hafta bekleyım dıyorum gecmezse gıderım dıye ama içimde de sıkıntı oldu . OFFFF sabah sabah nerden cıktı bu dıyorum. Moralım cok bozuldu korkuyorum ((

aynı sorun bende de vardı.doktor mantar teşhisi koydu.fitil,krem ve hap verdi.10 gün oldu ama hala geçmedi.mutlaka doktora gidin.doktor sadece dıştan bakıcaktır.geçmiş olsun :)

Bendede vardiii bnmkide mantardi bi git istersen canimm ztn korkulacak biraey yokkk :) gcmis olsunb

merhaba bende az önce farkettim sol dış tarafta sarkık bi et gibi bişey var acı hissi vs. yok sadece duruyo öyle acaba bi sıkıntı olurmu (( napmalıyım

doktora gitmeden cevap bulamazsın.çünkü ben de ,bendeki şişliği internttten araştırınca siğil,hpv,bartollin kisti vb bir sürü şeye benzettim.ama şişlik mantar değilmiş.mantarım da varmış ama o şişlik et beni gibiymiş.rahastz ederse alınabilirmiş.bence kendine iyi bir doktor bul ve sorularının cevaplarına kaşvuş.kendi bildiğine ilaç kullanma derim ben.geçmiş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…