• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım İç dudakta Şişlik :(((

Sophia06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
42
0
86
Ankara
merhabalar yaşım 25 sol iç dudagın dış kısmında sislik var nohuttan kucuk sıvılce boyutunda . Kırmızı renkli . Dokununca acıyor ama kaşınma yok.. ( evli degılım bakireyim )

Doktora hiç gitmedim bu alanda cekiniyorum acıkcası . 1 hafta bekleyım dıyorum gecmezse gıderım dıye ama içimde de sıkıntı oldu . OFFFF sabah sabah nerden cıktı bu dıyorum. Moralım cok bozuldu korkuyorum :((( :5::5::5:

aynı sorun bende de vardı.doktor mantar teşhisi koydu.fitil,krem ve hap verdi.10 gün oldu ama hala geçmedi.mutlaka doktora gidin.doktor sadece dıştan bakıcaktır.geçmiş olsun :)

Bendede vardiii :( bnmkide mantardi bi git istersen canimm ztn korkulacak biraey yokkk :) gcmis olsunb

merhaba bende az önce farkettim sol dış tarafta sarkık bi et gibi bişey var acı hissi vs. yok sadece duruyo öyle acaba bi sıkıntı olurmu :((( napmalıyım

doktora gitmeden cevap bulamazsın.çünkü ben de ,bendeki şişliği internttten araştırınca siğil,hpv,bartollin kisti vb bir sürü şeye benzettim.ama şişlik mantar değilmiş.mantarım da varmış ama o şişlik et beni gibiymiş.rahastz ederse alınabilirmiş.bence kendine iyi bir doktor bul ve sorularının cevaplarına kaşvuş.kendi bildiğine ilaç kullanma derim ben.geçmiş olsun :)

Back