kafani karistirmis olmak istemem ama
bence hic bir zumrut
evlilik fuarinda konustum kendileri ile
kesinlikle ve kesinlikle yuksek kalite olarak dijitallerini vermiyorlar
istedikleri para karsiliginda verdikleri hizmet yeterince iyi degil bence
Arkadaslar sızın tecrubelerınıze cook ıhıtyacım varne olur bana yardım edın
Nişanım için zümrüte karar verdım ama taksim zümrüt mü yoksa bahçelievler zümrüt mü karar veremedimCevrem de bır kac kısıye sordum taksim zümrüt 1 numara ama trafık ve park sorunu var dedı Bahçelievler ve taksim arasında kalıte farkı varmıs . Doğru mu bu
Ne olur yardım edın kesınlestırmem lazım
Ben Cadde Zumrutde cektirmistim;Super.Zira bildigim kadariyla sadece onlarin bahcesi var,.Zmaniniz varsa tavsiye ederim.Bahcelievlerdekinde kuzinim dugun fotolarini cektirmisti;ben begenmedim.Taksimi terci et derim;hayatinda 1 kere resim cekileceksiniz:)
Canlarım sagolasınız. Bende Taksim zumrutu ıstıyorum ama nişan pazar gunu. Bız cekıme aksam ustu 4-5 gıbı gıdecegız ve nısan yerı taksımın taamm zıttı yonundeTaksımde otopark sorunu varmıs bırde cok trafık olur cok gerılırsınız o kadar gerılmeye luzum yok dedıler ama benım aklım taksım zumrutte
Zumrut 10 pozluk album , 1 cercevelı resım, 6 adet (10 pozun ıcınden secılmıs) resım ve cd . hepsı 375 tl.
Herkes bahcelıevlere evımın yakınlıgı, nısan yerının yakınlıgından dolayı bahcelıevler dıyor. O gun cok mu gerılırız yollarda
taksimin trafigi bir yana
ayarlarsin 1 2 saat once cikarsiniz araba da sorun olmaz fotografcinin onunde kesin yer vardir arayip sorun bence
ama taksimde soyle bir risk olabilir
biliyorsunuz yuruyusler filan olabbiliyor
sansiniza o pazar miting br sey olur
sabahtan yola ciksaniz gene gidemezseniz
bence bahcelievleri tercih et
bu paket fiyatlari fena degil ama ben dijital olarak fotografim mutlaka olsun isteyen bir insanim o acidan zumrutu tercih etmem yazmistim
cunku ben dugun hikayesi icin fiyat sorunca
cok ucuk bir rakam verdiler ustelik dijitalleri da dusuk kalite internet boyutunda vericez dediler
ben de o acidan yazdim tercih etmem diye
yoksa fotograflari guzel cekiyorlar lafim yok yani
Nişanım için zümrüte karar verdım ama taksim zümrüt mü yoksa bahçelievler zümrüt mü karar veremedimCevrem de bır kac kısıye sordum taksim zümrüt 1 numara ama trafık ve park sorunu var dedı Bahçelievler ve taksim arasında kalıte farkı varmıs . Doğru mu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?