ACİL YARDIM Hangi ZÜMRÜT?

• Konu Sahibi Konu Sahibi rbcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rbcn

MELEĞİM ARTIK BENİMLE
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
267
2
96
Antalya
Arkadaslar sızın tecrubelerınıze cook ıhıtyacım var ne olur bana yardım edın

Nişanım için zümrüte karar verdım ama taksim zümrüt mü yoksa bahçelievler zümrüt mü karar veremedim Cevrem de bır kac kısıye sordum taksim zümrüt 1 numara ama trafık ve park sorunu var dedı Bahçelievler ve taksim arasında kalıte farkı varmıs . Doğru mu bu

Ne olur yardım edın kesınlestırmem lazım

digerlerini bilmiyorum ama bikac arkadasim taksim zumrutte cekilmisti cokta basariliydi..

kafani karistirmis olmak istemem ama
bence hic bir zumrut
evlilik fuarinda konustum kendileri ile
kesinlikle ve kesinlikle yuksek kalite olarak dijitallerini vermiyorlar
istedikleri para karsiliginda verdikleri hizmet yeterince iyi degil bence

kafani karistirmis olmak istemem ama
bence hic bir zumrut
evlilik fuarinda konustum kendileri ile
kesinlikle ve kesinlikle yuksek kalite olarak dijitallerini vermiyorlar
istedikleri para karsiliginda verdikleri hizmet yeterince iyi degil bence

Bencede çekim kaliteleri çok iyi ama o fiyatlara çok daha farklı seçenekler sunan iyi çeken fotoğraffçılar bulabilirsin ... Ben Esra Pozan'la çalışmayı tercih ediyorum eminim çok güzel bişey çıkıcak ortaya yerimseniben

Ben Cadde Zumrutde cektirmistim;Super.Zira bildigim kadariyla sadece onlarin bahcesi var,.Zmaniniz varsa tavsiye ederim.Bahcelievlerdekinde kuzinim dugun fotolarini cektirmisti;ben begenmedim.Taksimi terci et derim;hayatinda 1 kere resim cekileceksiniz:)

Peki fiyat hakkındada ortalama bilgi verirmisin ?? Cadde zümrütle ilgili

dış çekimi cadde zümrüt bahçesinde mi yapıyor peki güzelmi gördünmü fotoğrafları?

Selamlar herkese;

Ben lise-Üniversite ve nişan resimlerim için Zümrüt ü tercih ettim. Kesinlikle çok memnunum. Evet fiytaları biraz pahalı olabilir ama değer diye düşünüyorum. Hangi Zümrüt dersen de kesinlikle Taksim deki zümrüt derim. Kurucuları Taksim şubesinde çalışıyor. Tek dezavantajı ise otoparkının olmaması.

Canlarım sagolasınız. Bende Taksim zumrutu ıstıyorum ama nişan pazar gunu. Bız cekıme aksam ustu 4-5 gıbı gıdecegız ve nısan yerı taksımın taamm zıttı yonunde Taksımde otopark sorunu varmıs bırde cok trafık olur cok gerılırsınız o kadar gerılmeye luzum yok dedıler ama benım aklım taksım zumrutte

Zumrut 10 pozluk album , 1 cercevelı resım, 6 adet (10 pozun ıcınden secılmıs) resım ve cd . hepsı 375 tl.

Herkes bahcelıevlere evımın yakınlıgı, nısan yerının yakınlıgından dolayı bahcelıevler dıyor. O gun cok mu gerılırız yollarda

taksimin trafigi bir yana
ayarlarsin 1 2 saat once cikarsiniz araba da sorun olmaz fotografcinin onunde kesin yer vardir arayip sorun bence
ama taksimde soyle bir risk olabilir
biliyorsunuz yuruyusler filan olabbiliyor
sansiniza o pazar miting br sey olur
sabahtan yola ciksaniz gene gidemezseniz
bence bahcelievleri tercih et

bu paket fiyatlari fena degil ama ben dijital olarak fotografim mutlaka olsun isteyen bir insanim o acidan zumrutu tercih etmem yazmistim
cunku ben dugun hikayesi icin fiyat sorunca
cok ucuk bir rakam verdiler ustelik dijitalleri da dusuk kalite internet boyutunda vericez dediler
ben de o acidan yazdim tercih etmem diye
yoksa fotograflari guzel cekiyorlar lafim yok yani

canım dugunhikayesi için ne kadar fiyat verdiler

Oğlumun ilk yaşgününde özel bir hediye istedik ve taksim zümrüt te fotolarını çektirdik. Güzel bir albüm hazırladılar ve bir de vcd de verdiler resimlerini. Resimler çekimden hemen sonra gösterildi ve seçimlerimizi yaptık , bizim seçtiklerimizin üzerinde çalışıp albümü hazırladılar. Çok beğendik biz. Bilgisayara yüklemek için dijital istedik vermediler. Biz de eşimin çalıştığı firmadaki bilgi işlemden rica ettik vcd yi çözdüler , yani bu prob. halloldu.

Yer ve zaman sorununu çözerseniz taksim derim ben :)

ben nişan fotoraflarımı bahcelievlerdeki zümrütte çektirdim daha önce taksimdekinden çektiren biri olarak diyorum ki kesinlikle taksim zümrüt!

Ben esra pozan gibi birçok profesyonel fotoğrafçının sitesindeki resimlere baktım ve çok araştırdım. Evet çok orjinal farklı pozlar yakalamışlar ama bu fotoğrafçıların gelin ve damadı güzel bir açıdan yakalayalım güzel çıkaralım gibi bir kaygıları yok pozun nasıl olduğu önemli onlar için.zümrütte ise belki çok farklı pozlar yok ama resmi çekilen kişiler çok güzel görünüyor. bence önemli olan da bu. O yüzden kesinlikle zümrüt.

ben nişanda da düğünde de harbiyedeki zümrütü tercih ettim.çokta memnun kaldım.
ayrıca aşk albümü yaptırmanı tavsiye ederim..

bilmiyorumkismile
Merhabalar bende bu pazar günü nişanlanıyorum bahçelievler zümrütle anlaştım söylediğin fiyata acaba fotoğraflarından memnun kaldın mı yardımcı olur musun bana :sm_confused:

Canım hayırlı ugurlu olsun. Ben memnun kaldım. Goren herkeste cok begenıyor fotograflarımızı. Darısı senın basına canım:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…