• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım hamilelik ve idrar yolu enfeksiyonu

ANALIQUE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
37
14
3
36
Merhaba 7 haftalık hamileyim daha öncede sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordum 6 aydır olmamıştım
Şimdi yine oldum kültürde üreme yok tahlilde çok yüksek enfeksiyon yok ama halsizlik kusma ve sıtmalanma var
Doktorum piyoloseptil verdi kusma önleyici verdi ama hiç iyi hissetmiyorum ilaçlar bebege zarar verir diye de korkuyorum ve nasıl olacak sürekli olursam diye de endişeleniyorum ayrıca çalışıyorum iş yerinden 2 gün izin aldım ama tekrar gitmem gerek başına gelen var mı

Geçmiş olsun canım idrar yolundan korunmak için toplu kullanılan tuvaletlerde dezenfektenler ve kağıt örtüler var onlardan kullanmanı öneririm ben faydasını gördüm

Geçmiş olsun canım idrar yolundan korunmak için toplu kullanılan tuvaletlerde dezenfektenler ve kağıt örtüler var onlardan kullanmanı öneririm ben faydasını gördüm
Teşekkürler ben çok sık oluyorum cranberry takviyesiyle kontrol altına almıştım ama hamilelikte oda yeterli gelmedi kusma için prilam içiyorum ama halsizlik çok kötü

Back