Cnm hic moralini bozma. Kalp atislari 6-7. Haftada duyuluyo.. Bende ilk gittigimde 4 haftalikti kese gozukmustu.. Ama herkeste gozukucek diye bisey yok. Cocuguda anca kese bozulmussa alabilirler.. Benimde tanidiklarim vardi sadece bu durumda aliniyo cocuk.. Baska bi doktora daha git bence. Ama cok da onemli bisey degil gozukmemis olmasi. Bu haftada normal cunku. Kan pihtisi su anda ..Normalde kesenın içi dolu olması gerek dedi ama gördüğün gibi boş dedi.. çok üzüldüm neye ugradımı sasırdım daha ilk bebeğim üstelik..
Çok tesekkur ederim hepınıze yanı gayet doğal o zaman kesesın ıcınde bebeğin daha gormemesı.. ıcım rahatladı ya allah razı olsun
Merhaba bugun devlet hastanesıne gıttım daha once özele gıtmıstım ozelde doktorum var ama bırde devlete gorunmek ıstedım ama moralımı cok bozdu.5haftalık hamileyim doktor kesen var ama daha bebek gözükmüyor dedi. Kalp atışları duyulmuyormuş.. alttan bakması gerektiğini söyledi ama zaten düşük tehlikem çok fazla ne yapmam gerek bılmıyorum eğer oradada çıkmazsa gebelıgımı sonlandırıcagını söyledi.. çok kotuyum bu konu hakkında bılen varsa yardımcı olabılır mı? Lütfen
5 haftalık gebelikte bebek görünmez ki zaten.ben 6. haftada dr. gittim ozaman bile bebek görünmedi ve bu hafta tekrar dr. andevum var.Geç döllenme olmuştur dedi benim doktorum.Sakın moralinizi bozmayın.Bazısında erken bazısında geç görünüyor bebişler.Merhaba bugun devlet hastanesıne gıttım daha once özele gıtmıstım ozelde doktorum var ama bırde devlete gorunmek ıstedım ama moralımı cok bozdu.5haftalık hamileyim doktor kesen var ama daha bebek gözükmüyor dedi. Kalp atışları duyulmuyormuş.. alttan bakması gerektiğini söyledi ama zaten düşük tehlikem çok fazla ne yapmam gerek bılmıyorum eğer oradada çıkmazsa gebelıgımı sonlandırıcagını söyledi.. çok kotuyum bu konu hakkında bılen varsa yardımcı olabılır mı? Lütfen
bebeği kalp atışını gördüğün hafta görebilirsin. O da 7-8 haftalardır. doktor acaleci davranıp sizi gereksiz panik yaptırmış. O doktora bir daha gitmeyinÇok tesekkur ederim hepınıze yanı gayet doğal o zaman kesesın ıcınde bebeğin daha gormemesı.. ıcım rahatladı ya allah razı olsun
öyle saçmalık olurmu tabiki 5 haftalıkken bebek görünmezMerhaba bugun devlet hastanesıne gıttım daha once özele gıtmıstım ozelde doktorum var ama bırde devlete gorunmek ıstedım ama moralımı cok bozdu.5haftalık hamileyim doktor kesen var ama daha bebek gözükmüyor dedi. Kalp atışları duyulmuyormuş.. alttan bakması gerektiğini söyledi ama zaten düşük tehlikem çok fazla ne yapmam gerek bılmıyorum eğer oradada çıkmazsa gebelıgımı sonlandırıcagını söyledi.. çok kotuyum bu konu hakkında bılen varsa yardımcı olabılır mı? Lütfen