acil yardım gerek !!!!!!

buket tg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
4
3
Merhaba bugun devlet hastanesıne gıttım daha once özele gıtmıstım ozelde doktorum var ama bırde devlete gorunmek ıstedım ama moralımı cok bozdu.5haftalık hamileyim doktor kesen var ama daha bebek gözükmüyor dedi. Kalp atışları duyulmuyormuş.. alttan bakması gerektiğini söyledi ama zaten düşük tehlikem çok fazla ne yapmam gerek bılmıyorum eğer oradada çıkmazsa gebelıgımı sonlandırıcagını söyledi.. çok kotuyum bu konu hakkında bılen varsa yardımcı olabılır mı? Lütfen

Canim cok gecmis olsun oncelikle... bendede 5. Haftada gorunmemisti kalp atisi 7-8. Haftalarda gorunmustu neden okadar sorun olms anlamadim acikcasi. gorunmemeside normal demisti drum.

5 haftalık ta zaten bebek görülmez canım erken 8 haftaya kadar normal kalp atışı için hayırlı olsun fevri hareket etme hemen ozeldekine görün 2 hafta sonra falan

Normalde kesenın içi dolu olması gerek dedi ama gördüğün gibi boş dedi.. çok üzüldüm neye ugradımı sasırdım daha ilk bebeğim üstelik..

Normalde kesenın içi dolu olması gerek dedi ama gördüğün gibi boş dedi.. çok üzüldüm neye ugradımı sasırdım daha ilk bebeğim üstelik..
Cnm hic moralini bozma. Kalp atislari 6-7. Haftada duyuluyo.. Bende ilk gittigimde 4 haftalikti kese gozukmustu.. Ama herkeste gozukucek diye bisey yok. Cocuguda anca kese bozulmussa alabilirler.. Benimde tanidiklarim vardi sadece bu durumda aliniyo cocuk.. Baska bi doktora daha git bence. Ama cok da onemli bisey degil gozukmemis olmasi. Bu haftada normal cunku. Kan pihtisi su anda ..

Kesinlikle 9.haftaya dek sabret,yani en geç 9.haftalarda da duyulmazsa o zaman düşünürsün.Bak bu hatayı çok yapıyorlarmış daha önce bir çok kişiden duydum.Malesef bazı doktorlar kürtaja pek meraklı oluyor!

Benim de 5.haftada sadece kese vardı ama içi boştu doktorun dediğine göre, 2 hafta sonra gittim,pıtpıtlarını duydum yavrumun.

canim 5 haftalikken ne bebek ne kalp atisi gorulur.
5 haftalikken kesem.
7 haftalikken kal atisi ve bebgim goruldu bekle derim ben hakkinda neyse hayirlisi o olsun da bazi doktorlara aman dikkat edin gozunuzu seviyim doktorlar bir acayip olmus hemen sonlandirmak ne ya

Çok tesekkur ederim hepınıze yanı gayet doğal o zaman kesesın ıcınde bebeğin daha gormemesı.. ıcım rahatladı ya allah razı olsun

bu devlettede hemen alttan bakalim olayi meshur..millet ne kadar merakli alttan bakmaya..5 haftalikta zaten ne bebek gorulur ne kalp atisi duyulur kafayi yemis devletteki drlar gercekten..

Çok tesekkur ederim hepınıze yanı gayet doğal o zaman kesesın ıcınde bebeğin daha gormemesı.. ıcım rahatladı ya allah razı olsun

ne demek gulum rabbim hepimizden razi olsun 2 hafta bekle bakalim ozaman hem bebisini hem kalbini duyarsin allaha emanet ol dikkat et kendine

5+5 de kese gorundu . 6+6 da kalp atisi . Adetime gore geriden haftam gec dollenme olmus yani o hesapdan bakarsakta 6+5 de kese 7+6 da kalp duyulmus oluyor . cok erken daha rahat ol bekle )

5 haftalık gebelikte bebek görünmez ki zaten.ben 6. haftada dr. gittim ozaman bile bebek görünmedi ve bu hafta tekrar dr. andevum var.Geç döllenme olmuştur dedi benim doktorum.Sakın moralinizi bozmayın.Bazısında erken bazısında geç görünüyor bebişler.

bebeği kalp atışını gördüğün hafta görebilirsin. O da 7-8 haftalardır. doktor acaleci davranıp sizi gereksiz panik yaptırmış. O doktora bir daha gitmeyin

öyle saçmalık olurmu tabiki 5 haftalıkken bebek görünmez
kalp atışlarını 7+1 de duydum sakın o doktora bir daha gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…