• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Acil Yardım Gelinlik Ayakkabısı Nerden Bulurum???

lorenzo87

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
2
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ben foruma yeni üyeyim. Öncelikle inşallah hep beraber iyi vakit geçiririz. Benim düğünüm var 3 ay sonra ve şu ayakkabıyı her yerde arıyorum ama bulamıyorum bir türlü.

İstanbul'un neresinde bulabilrim yardımcı olursanız minnettar olurum.

$güllü-taşlı-gelinlik-ayakkabı-modeli.jpg $güllü-taşlı-gelinlik-ayakkabı-modeli.jpg

Arkadaşlar merhaba ben foruma yeni üyeyim. Öncelikle inşallah hep beraber iyi vakit geçiririz. Benim düğünüm var 3 ay sonra ve şu ayakkabıyı her yerde arıyorum ama bulamıyorum bir türlü.

İstanbul'un neresinde bulabilrim yardımcı olursanız minnettar olurum.

Eki Görüntüle 619958 Eki Görüntüle 619958

istanbulda dielm bilmyrm da pahalı birşye benziyr istanbul gibi yerdesn bulunur elbet belkide yabancı ülkenin ayakkabısıdr..bence bu kadar telaş etme bende çok koşturdum filan en son rahat bişiylr almak istedm daha genişçe topuk aldım birz daha rahattı ve pudra pembesidi..ço kfarkedlmıyr zatn çok inceleme bence önce rahatlığına önem ver sade ve rahat olamsı senn açındn iyidr.sorna ayak ağrısından düğün gecesi kötü olur senn için.benm bile öyle oldu hatta kramplar bile girdi..:16:

Kızlar aynısı olması gerekli değil bu modele benzer birşeyler arıyorum ama İnternet üzerinden istemiyorum. Google'dan arama yaptın e-bay'den falan da buldum. Ama İstanbul'da bildiğiniz bu tarz ayakkabılar satan bir yer yok mu??

Dediğim gibi aynısı olması önemli değil benzeri olsun ama böyle taşlı olsun isiyorum. Çocukluk hayalim bu...

Sanemiko nun ayakkabılarına bir göz atabilirsin. Sanemiko diye google a yazarsan çıkar. Özel yapım ayakkabı yapıyor. Ama biraz pahalı.

Back