- 6 Mayıs 2015
- 286
- 95
- 48
- 40
- Konu Sahibi selmanehirselma
Merhaba 7 +4 günlük gebeyim benden ara ara kahverengi leke geliyor benim gibi başına gelen varmı Dr sormdum bi şey olmaz dedi ama içime sinmiyor yinede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım hiç bi şey vermedi bi şey olmaz deyip geçiştirdi benimde leke geldikce moralim bozuluyor acaba bi şey mi olucakki diyeBirsey olmaz neymis ya ilac falan vermedi mi?? Bu doktorlarin bu rahatligi beni deli ediyorrr
Acil olarak doktorunu degistir hatta hemen simdi git hastaneye. Tamam kahverengi akinti normal oldugunu soyluyorlar ama bu kadarda rahatlik olmaz. Adama bak ya ilac bile yazmamisAynen canım hiç bi şey vermedi bi şey olmaz deyip geçiştirdi benimde leke geldikce moralim bozuluyor acaba bi şey mi olucakki diye
Canım öğle çok değil 1 hafta önce az bi peçeteye sildiğimde kahverengi bi leke geldi bu gün yine az bi leke daha geldi şimdi hiç bi şey yokbenim 11. haftamda olmuştu. telefonla doktoru aradım, bişey olmaz dedi, ilaç faaln da vermedi. yerleşme kanaması dedi. o akşamın sabahına 5 saatlik seyahat yaptım arabayla. bi şey de olmadı çok şükür.
bence doktorunu hemen harcama. lekelenme bitti mi?
o zaman gerçekten bir sorun yoktur. benim de aynı peçeteye silince bi kaç damla gelmişti, kahverengi gibi. ertesi gün de geldi çok az. hatta moralim bozuldu, otelden falan çıkmamıştım pek, tatile gitmiş olmama rağmen. boşuna çıkmamışım. dert etme sen de:)Canım öğle çok değil 1 hafta önce az bi peçeteye sildiğimde kahverengi bi leke geldi bu gün yine az bi leke daha geldi şimdi hiç bi şey yok
Tşk ederim canım bilgilendirdiğin içinyani bu kahverengi lekelenme genelde herkeste oldugu için bu kdr rahat doktorlar ,aynı şey başıma geldgnde bende doktorumu aradıgımda yat dinlen kendini yorma yerleşme kanamasıdır demişti ,evde bulunsun diye progestan vermişti onu kullanmamı sölemişti,benim içim rahat etmedi kendi doktorum da seminerde oldugu için baska doktora gittim kahverengi leke illa kötü birşey oldugu anlamına gelmez cogu kadında oluyor progestan kullanacaksın dedi ultrasonla baktı kesede bir sıkıntı yok dedi gönderdi,elbette başımıza gelince korkuyoruz endişeleniyoruz,kendini yorma ,dinlen içini rahatlatmak için de başka doktora git,bir sıkıntı yoktur inş kötü düşünme