Acil yardım gebelikte kahverengi leke

selmanehirselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
286
95
48
40
Merhaba 7 +4 günlük gebeyim benden ara ara kahverengi leke geliyor benim gibi başına gelen varmı Dr sormdum bi şey olmaz dedi ama içime sinmiyor yinede

Birsey olmaz neymis ya ilac falan vermedi mi?? Bu doktorlarin bu rahatligi beni deli ediyorrr

Aynen canım hiç bi şey vermedi bi şey olmaz deyip geçiştirdi benimde leke geldikce moralim bozuluyor acaba bi şey mi olucakki diye
Acil olarak doktorunu degistir hatta hemen simdi git hastaneye. Tamam kahverengi akinti normal oldugunu soyluyorlar ama bu kadarda rahatlik olmaz. Adama bak ya ilac bile yazmamis

Kesinlikle başka doktora git. Bir daha da o doktora gitme. Bir şey olmaz demesi kadar saçma bir şey olamaz. Benim kanamam lekelenmem olmamasına rağmen rahimde kanama alanları oluştuğu için progestan vermişti düşük tehdidi diyerek. Genelde kırmızı kanamadan lekelenmeden korkun diyorlar ama her ne olursa olsun muayene etmeden anlamadan sorunu bunu demesi korkunç.

benim 11. haftamda olmuştu. telefonla doktoru aradım, bişey olmaz dedi, ilaç faaln da vermedi. yerleşme kanaması dedi. o akşamın sabahına 5 saatlik seyahat yaptım arabayla. bi şey de olmadı çok şükür.

bence doktorunu hemen harcama. lekelenme bitti mi?

benim 11. haftamda olmuştu. telefonla doktoru aradım, bişey olmaz dedi, ilaç faaln da vermedi. yerleşme kanaması dedi. o akşamın sabahına 5 saatlik seyahat yaptım arabayla. bi şey de olmadı çok şükür.

bence doktorunu hemen harcama. lekelenme bitti mi?
Canım öğle çok değil 1 hafta önce az bi peçeteye sildiğimde kahverengi bi leke geldi bu gün yine az bi leke daha geldi şimdi hiç bi şey yok

Canım öğle çok değil 1 hafta önce az bi peçeteye sildiğimde kahverengi bi leke geldi bu gün yine az bi leke daha geldi şimdi hiç bi şey yok
o zaman gerçekten bir sorun yoktur. benim de aynı peçeteye silince bi kaç damla gelmişti, kahverengi gibi. ertesi gün de geldi çok az. hatta moralim bozuldu, otelden falan çıkmamıştım pek, tatile gitmiş olmama rağmen. boşuna çıkmamışım. dert etme sen de:)

yani bu kahverengi lekelenme genelde herkeste oldugu için bu kdr rahat doktorlar ,aynı şey başıma geldgnde bende doktorumu aradıgımda yat dinlen kendini yorma yerleşme kanamasıdır demişti ,evde bulunsun diye progestan vermişti onu kullanmamı sölemişti,benim içim rahat etmedi kendi doktorum da seminerde oldugu için baska doktora gittim kahverengi leke illa kötü birşey oldugu anlamına gelmez cogu kadında oluyor progestan kullanacaksın dedi ultrasonla baktı kesede bir sıkıntı yok dedi gönderdi,elbette başımıza gelince korkuyoruz endişeleniyoruz,kendini yorma ,dinlen içini rahatlatmak için de başka doktora git,bir sıkıntı yoktur inş kötü düşünme

yani bu kahverengi lekelenme genelde herkeste oldugu için bu kdr rahat doktorlar ,aynı şey başıma geldgnde bende doktorumu aradıgımda yat dinlen kendini yorma yerleşme kanamasıdır demişti ,evde bulunsun diye progestan vermişti onu kullanmamı sölemişti,benim içim rahat etmedi kendi doktorum da seminerde oldugu için baska doktora gittim kahverengi leke illa kötü birşey oldugu anlamına gelmez cogu kadında oluyor progestan kullanacaksın dedi ultrasonla baktı kesede bir sıkıntı yok dedi gönderdi,elbette başımıza gelince korkuyoruz endişeleniyoruz,kendini yorma ,dinlen içini rahatlatmak için de başka doktora git,bir sıkıntı yoktur inş kötü düşünme
Tşk ederim canım bilgilendirdiğin için

Benim de 5.haftada olmuştu doktoru aradım bana progestan kullanmamı söyledi sakıncası olan bi ilaç deil zaten ama kahverengiyse ve ağrınız fln yoksa korkmayın benim 9. Hafta flndı sanırım az bi şekilde tekrar olmuştu bi daha da olmadı ve çok şükür su an bi sıkıntı yok

Back
X