• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri acil yardım!!! fuşya rengi elbise hangi renklerle kombinlenir?

mikelaze

bir gün gelir...
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
951
11
46
İstanbul
kardeşimin kasımda düğünü var.düğün ortamında yemek ve müzik olacak.abartı şeyleri sevmiyorum.resimlerini eklediğim elbiseyi aldım.bu elbiseye hangi renk eşarp,ayakkabı ve çanta almalıyım.lütfen acil yardım!!!
$FB,2565,63,z-3508-elbise-elbise-tunik-kayra-elbise.jpg $FB,2567,63,z-3508-elbise-elbise-tunik-kayra-elbise.jpg

tami tamina elbise kendi sadeligiyle cok sik ama esarpla kombin edilecek se yine ayni rnk tonlari mumkun merteebe iyi olacakdir...yada fujya siyah karisimi esarp ve siyah platformlu bir ayakkabiyla cok daha sik bir goruntuye kvusucakdir elbise...bu arada mutluluklar dilerim.

tami tamina elbise kendi sadeligiyle cok sik ama esarpla kombin edilecek se yine ayni rnk tonlari mumkun merteebe iyi olacakdir...yada fujya siyah karisimi esarp ve siyah platformlu bir ayakkabiyla cok daha sik bir goruntuye kvusucakdir elbise...bu arada mutluluklar dilerim.:nazar:

Elbise güzelmiş..Diğer aksesuarlar hep siyah ve zarif olmalı,fuşya fuşya boğmamalı..renk çümbüşünden sakınmalı...Eşarbı da çok süslememeli..Yan tarafına siyah bir çiçek yada gül yeter..sırttaki detay hareketlilik için yeter..

Son düzenleme:
internetten şu eşarp modellerini buldum.bildiğim markaların yeni sezonları.hangisi olabilir acaba?
1- $eşarp.jpg
2- $eşarp2.jpg
3- $eşarp3.jpg
4- $eşarp4.jpg
5- $eşarp5.jpg
6- $eşarp6.jpg

Son düzenleme:
Back