Saclarima krepe balyaj yaptirdim ve sarisi cok kotu oldu o kadar keskin ki renk gecisi 2 hafta oldu nerdeyse ve cildiricam. Sacimi boyatmam lazim koyu kumralim ama yesillenme olur diye boyayamiyorum da. Basindan boyle birsey gecen varsa lutfen yardim etsin saclarimin uclari resmen platin sarisi😪😭
halledilmez değil..aynı kuaförüne git ve cila atmasını, rengini biraz koyulaştırmasını isteyebilirsin gayet basit bir işlem yapacak,sonuçta isteiğin tonu elde edersin..kendin bişey yapma..
Saclarima krepe balyaj yaptirdim ve sarisi cok kotu oldu o kadar keskin ki renk gecisi 2 hafta oldu nerdeyse ve cildiricam. Sacimi boyatmam lazim koyu kumralim ama yesillenme olur diye boyayamiyorum da. Basindan boyle birsey gecen varsa lutfen yardim etsin saclarimin uclari resmen platin sarisi
aynısı geldi başıma cok kolay ve sıfır zarar bi yöntem söliyeyim bi şampuan var bunu kuaför malzemeleri satan yerden yada bi kuaförden bi kullanımlık temin edebilirsin bi şişe fazla çünkü mavi bi şampuan mürekkep gibi sacıma küllülük kazandırıyor yani sarıları matlaştırır.Sampuanı suyla karıştırıp banyodan sonra 5 dk sacına sürüp bekletiosun sorunun çözülmüş oluyoo:)
Ben sacimi duz renge boyatmak istiyorum artik istemiyorum sarilik falan sogudum bu olaydan sonra ne renk olabilir ki? Astar boya denen bi islen varmis ondan sonra her renge boyanabiliyormus. Benim kendi sacimda koyu kumral cok kotu hissediyorum kendimi
saclarima krepe balyaj yaptirdim ve sarisi cok kotu oldu o kadar keskin ki renk gecisi 2 hafta oldu nerdeyse ve cildiricam. Sacimi boyatmam lazim koyu kumralim ama yesillenme olur diye boyayamiyorum da. Basindan boyle birsey gecen varsa lutfen yardim etsin saclarimin uclari resmen platin sarisi
aynısı geldi başıma cok kolay ve sıfır zarar bi yöntem söliyeyim bi şampuan var bunu kuaför malzemeleri satan yerden yada bi kuaförden bi kullanımlık temin edebilirsin bi şişe fazla çünkü mavi bi şampuan mürekkep gibi sacıma küllülük kazandırıyor yani sarıları matlaştırır.sampuanı suyla karıştırıp banyodan sonra 5 dk sacına sürüp bekletiosun sorunun çözülmüş oluyoo:)