- 31 Mart 2020
- 36
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi merveyilmazzz
aa
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lütfen beni eleştirmek yerine yardımcı olun. yaptığım yanlış bir hata yaptım bir daha kismeyle evlenene kadar ilişkiye girmeyeceğimOf bi bitmediniz ya .Şu umut testlerini fantazi yaşayıp sonrasında kapildığınız korkularınıza kullanmayin arkadaş
Seni elestirmiyorum ben bana ne ne yaparsan yap.Yapip yapıp buraya gelip yardım istiyorsunuz gına geldi artık bu tür şeyleri görmekten.Cocugu olmayan onca kadın umutla beklerken sizin bu testi atıp yardım yardim demeniz berbatlütfen beni eleştirmek yerine yardımcı olun. yaptığım yanlış bir hata yaptım bir daha kismeyle evlenene kadar ilişkiye girmeyeceğim
Pozitif mi ben 2. Çizgiyi göremedimCanim testin pozitif ya![]()
2. yaptığım negatif çıktı ama ilki de kesin değil gibiCanim testin pozitif ya![]()
çok haklısınız bu iş oyuncak değil. yaptıklarım için de pişmanım. bu korku bana yeter.Seni elestirmiyorum ben bana ne ne yaparsan yap.Yapip yapıp buraya gelip yardım istiyorsunuz gına geldi artık bu tür şeyleri görmekten.Cocugu olmayan onca kadın umutla beklerken sizin bu testi atıp yardım yardim demeniz berbat
ilk yaptığım test niye öyle dağıldı acaba. adet olduğum halde böyle endişelenmemeliyim ama karnımdaki şişlik bir tülü geçmiyor. o kadar çaresizim ki ağlayarak yazıyorum. pişmanım yaptıklarımdan. her şeyin bir zamanı var. kimseye söyleyemiyorum.Şu an negatif görüyorum ben bir kaç gün sonra tekrar yaparsınız rahatlamış olursunuz daha iyi
yapmamam gerekirdi yaptığım hata biliyorum. ama şu an geçmişi düzeltemiyorumKınamıyorum ama burda açılan konuların %80i erkek arkadaşımla diye başlıyor
Madem korkuyorsunuz niye yapıyorsunuz
Testin negatif görünüyoryapmamam gerekirdi yaptığım hata biliyorum. ama şu an geçmişi düzeltemiyorum
gidiyorum sürekli geliyor çıkartıyorum. ama geçmiyor şişlik. bir defa daha olmuştu jinekoloğa gittim. mantar demişti. yine olabilir mi acabaGazın var canım tuvalete git
Normal gaz da sürekli Olablirgidiyorum sürekli geliyor çıkartıyorum. ama geçmiyor şişlik. bir defa daha olmuştu jinekoloğa gittim. mantar demişti. yine olabilir mi acaba
çok teşekkür ederim haklısınızNormal gaz da sürekli Olablir
Üşütmşte olablrsn
Yazmışsın zaten adet oldum diye
Testtede çizgi falan yok beklediğinde kuruyunca kuruma çizgisi çıkabilir
Hamile olman için ilk 5 10 dk içinde çıkmış olması lazm
teşekkür ederim. bu hataya tekrar düşmemeye çalışacağımTestin negatif görünüyor
Her insan hataya düşebilir
İnsanız ama sen yinede dikkatli ol
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah..
Allah ıslah etsin yaş 20 ama baya yol almışsınızçok haklısınız bu iş oyuncak değil. yaptıklarım için de pişmanım. bu korku bana yeter.