Acil yardım edin lütfen (Hormon testi hakkında)

Allah razi olsun .. Yani değerlerim normal mi?

yanlış yönlendirmek istemem sadece lh bir yükseklik var dediğim gibi pko olabilir bundan emin olmak için bir kaç kan testi daha isteyecektir ne zaman doktora göstereceksiniz sonuçlarınızı

yanlış yönlendirmek istemem sadece lh bir yükseklik var dediğim gibi pko olabilir bundan emin olmak için bir kaç kan testi daha isteyecektir ne zaman doktora göstereceksiniz sonuçlarınızı
Pazartesi en gec salı.. lh değerinin o değerler arasında olmaması da mı bir anormallik yoksa yalnızca fsh den yüksek olması mi sorun diye tahmin ediyorsunuz.. yani nasıl yorumlayacagimi hiç anlamadım lh degerimin o folikuler ve Luteal faz referans aralıklarında olmaması da bir anormallik mi?

FSH yumurtalıkları uyararak yumurtaların büyümesini sağlar ve bize yumurtalık rezervi hakkında bilgi verir.LH ise yükselip yumurtanın çatlamasını sağlayan hormondur.FSH ve LH değerleri normal aralıklar arasında olsa da biribirine olan oranları önemlidir. LH nın FSH dan fazla olduğu durumlarda Polikistik Over Hastalığından şüphelene biliniyor bunu anlatmaya çalışıyorum

Elbette, o kısmı anladim sayenizde.. yalnızca evrelere göre farklı değerler olmasını anlamaya çalışıyorum. . Polistik over I ben de düşünüyordum adet düzensizliği n olduğu için sizin soyledikleriniz de çok mantıklı ancak internette yumurtalık kisti olur çok sayıda diyor yumurtalık ultrason um datertemiz cikti çok şükür

bazen göremeyebiliyorlar bende de 2 tane polip varmış2 yıl sonra fark edildi değerler normal bence önemli olan lh zaten diğer testleri de yaptıktan sonra kesin bişey söyleyebilir doktorunuz

Bir kaç hafta öncesinde jinekoloji bölümüne gittim alttan muayene ettiler ve kan vermemi istediler 1 gün sonra sonucu verdik ve bir sorun yok dediler kansızlıkta yok dediler 1 yıl korunmasız ilişkiye girmeme rağmen çocuğum olmuyor dedim doktor da adetin 3. günü infertilite bölümüne git dedi geçen randevu alacaktım ama devlet hastanelerinde 20 yaşından küçüklere bakmıyorlarmış bunun sebebi ne anlamadım ama 18 yaşındayım ve evliyim sonuçta bunun için özel hastaneye gitmek zorunda kaldım hastanenin adı ankara cerrahi tıp merkezi kadın hastalıkları ve doğum muayene ücreti 65 tl uygun mudur sizce ve ne gibi testler yapıyorlar ayrıyeten testlere ücret alıyolar mı ve test ücretleri hakkında ortalama fiyat bilginiz varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar .. bende anne olmak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…