- 3 Mart 2023
- 9
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi irem kayaoglu
-
2 gün arayla kan vermeye gerek yoktur hiçbir doktor bunu istemiyor bu kadınlar kulübü yaygarasisiz daha adet gununuzu bekleyememissiniz 9 ay nasil bekliceksiniz? Adet gununuzde testinizi tekrarlayin ve 2 gun arayla ken verin 6 gun kala yaptiginiz testler saglikli olmaz kimyasal olma olasiliklari yuksek olur
Evettt hamilesin hayırlı olsun adetinden kaç gün kaç gün geçti ?BAnada yardim edermisiniz referansaraligi 0-5 deger 187,79mlU/l cikti sizce hamilemiyim
2 tüp bebek tedavisi gördüm, her ikisi de farklı kliniklerdeydi. Ve her iki doktorumda 2 gün ara ile kan veip hcg beta değerinin artışına baktı. Normal doğal yolda gebeliklerde belki gerekli değildir bilmiyorum ancak tüp bebek tedavilerinde sağlıklı artışı görebilmek adına 2 gün ara ile kan verilip sonuca bakılıyor.2 gün arayla kan vermeye gerek yoktur hiçbir doktor bunu istemiyor bu kadınlar kulübü yaygarasi
Emin misin??? Benim doktorum neden istedi manyak mi???2 gün arayla kan vermeye gerek yoktur hiçbir doktor bunu istemiyor bu kadınlar kulübü yaygarasi
Onlarida erken yakalarsaniz onlarda da gerekli. Benim gebeligim dogaldi adetimden 6 gun gecmisti ama doktorum ikinci testide istedi. Aslinda bunun dogal yada tup bebekle alakasi yok yapilmasi gerekiyor. Kimyasal yada dis gebelik olup olmadigi betadan ogfreniliyor.2 tüp bebek tedavisi gördüm, her ikisi de farklı kliniklerdeydi. Ve her iki doktorumda 2 gün ara ile kan veip hcg beta değerinin artışına baktı. Normal doğal yolda gebeliklerde belki gerekli değildir bilmiyorum ancak tüp bebek tedavilerinde sağlıklı artışı görebilmek adına 2 gün ara ile kan verilip sonuca bakılıyor.
Hamileydim ewt ama suan dusuk yapiyorumEvettt hamilesin hayırlı olsun adetinden kaç gün kaç gün geçti ?
Katılmıyorum benim doktorum istiyor2 gün arayla kan vermeye gerek yoktur hiçbir doktor bunu istemiyor bu kadınlar kulübü yaygarasi
Çok geçmiş olsun bende yaptım , sağlıklı bebeklere inşallahHamileydim ewt ama suan dusuk yapiyorum
Allah razi olsun rabbim kimsenin basina vermesin boylesi demek hayirliymisÇok geçmiş olsun bende yaptım , sağlıklı bebeklere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?