acil yardım edin lütfen ağlamaktan içim dışıma çıktı

Yasmin95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
7
0
29
Arkadaşlar ben 19 yaşındayım. Sevgilimle 3 gün önce birlikte olduk.Hiç planda yoktu birden oldu. Ama anal yolla birleşme oldu. Boşalacakken kendini geri çekti ve dışarı boşaldı. O sırada duştaydık. Üstüme geldi mi bilmiyorum. Ama gelmedi diye tahmin ediyorum. Sonra genital bölgeden de denedik ama bakireliğim bozulmadan vazgeçtik. O sırada içime kalan birkaç damla kaçmış olabilir mi? 20. saatte Ella ertesi gün hapı kullandım.Yan etkilerinin çoğunu yaşadım. Bugün erkek arkadaşımla konuştuk tekrar. Kendisinde varikosel hastalığı olduğunu söyledi. O ne dedim. Sperm sayısı 20 milyondan 8 milyona düşmüş bu hastalık yüzünden. Yakında tedavi olacakmış. Ayrıca sperm hareketliliğinde bozukluğa da yol açıyormuş bu hastalık. Uyuyamıyorum. Biraz dalınca da kabus görmeye başlıyorum. Lütfen bana yardım edin. Hamile kalmış olabilir miyim? Kaldıysam en erken ne zaman öğrenebilirim? Hamileliği sonlandırmak için ne yapmalıyım? Hangi doktora danışmalıyım?

Evet canim hamilesin. Burada yüzlerce kadın yumurta takibi yapiyor, duzenli kontrollerini yaptiriyor da hamile kalamiyor fakat senin öyle üst duzey bir yaratilisin var ki bakireligin bozulmadan da hamile kalma kapasitesine sahipsin. Teallam ya. Ertesi gun hapi da kullanmissin daha neler be guzelim. Eger adetin gecikirse gebelik testi alip yaparsin. Fakat boyle birseyin olmasi mumkun degil kanimca.

Çok korkuyorum. ((

bence hamile degilsindir korkma.aklin basina gelmistir bidaha korun ki boyle korkular endiseler etme

ne çok kız var ya sevgilisiyle saçma sapan ilişki yaşayan, eskiden de böylemiydi acabada biz mi bilmiyorduk, hamile değilsindir psikolojik, hapda almışsın zaten, sen daha çok ağlarsın canım iradene sahip olmazsan, neyse Allah akıl fikir versin

bir erkek için anal yolla ılıskıye gırmeye deger mı? yahu ben şurda kabız olunca s....ken nasıl sen buna dayanıyorsun?
madem bır haltlar yıyorsun arkadan degıl önden yapın bari! sonrada namus tımsalı dolanır durursunuz..arka taraf namus kısmına gırmıyor sanırım!
maşallah yaş 19 ama...

Bencede panik yapma degilsindir

allahım cocuklarımızı sapkınlıklardan korusun
zaman ne kotu kızlarda erkeklerde cok bozulmus

nasıl bı dunyaya can getırcez bız
bu olayları okuyunca cocuk dogurmaya korkuyorum bunlar bu haltları yemege korkmuyorlar
mumkun degıl de nerdeyse keske hamıle kalsan dıyesım var bu cocuk kadına !
belkı daha fazla yanlıstan kurtulur
tovbe yaa

bız de bu yaşlarda olduk! ben bir şeyler yasadıgına da kızmıs falan degılım! madem bir haltlar yıyorsun o zaman adam gıbı ye! arkadan ilişki en iğrenç seydır!

bız de bu yaşlarda olduk! ben bir şeyler yasadıgına da kızmıs falan degılım! madem bir haltlar yıyorsun o zaman adam gıbı ye! arkadan ilişki en iğrenç seydır!

tabıkı ıgrenc bırseydır
sanırım benı yanlıs anladınız kocaman unlemler gozume sokulduda

hayatında bıgun nasılsa yasayacagı duygular ıcın sımdıden acele etmesı belkı ılerde bazı mutlulukları eksık yasamasına neden olacak ben onunde arkasında sagında solunda sobesınde degılım oraya gelene kadar once zıbarsın ders calıssın okusun meslegı olsunda
kocasıyla ne yapıyprsa yapsın mantıgındayım

arkadan olmazsa onden yapması mübah degıl kızın yası kucuk bellı saglıklı dusunemıyor kararlar veremıyor ogretmek gerek
ben sızın dedıgınızı cok ıyı anlıyorumda kucuk kadın anlamayabılır
anlatabıldım umarım

ünlemler cumlesıne gore yapıldı. sızle alakası yok
yaşı 19 cocuk degıl
ama bır sey yasıyorsa adam gıbı yasasın.herkesın kendı hayatı kendı çeker.

ben sizi anladım. siz evlensın ne halt yerse yesın mantıgındasınız :=) bize ne ıster evlensın yapsın ıster evlenmeden yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…