- Konu Sahibi Selin12345
-
Burdan bişey sormak istiyorum peki karın şişliği ve sertliği nası geçer bunun içinde kadın doğum doktoruna mı gitmem gerek :/
Ahhhaahahhao ne ya kendi kendine hamile mi kalinir kiz keske olsa oyle bisey ne gerek var o zaman kocaya alemsın valla cok yasa emi hihihhihi :)
şaka gibi..
canım senin gazın vardır sıcak bi duş al ayaklarının altınada sıcak su torbası koy geçer o :)))))sen beni güldürdün allahta seni güldürsün kız kendi kendine hamile kalınsa atarız kocaları camdan :))))
:44::44::44::44::44::44::44::44:
hayalotum bilem düsünceye dalmishayalotum nassinnnnnnnn aman hocama deme bak sende baska topiktesin unutma
iyiyim canbonumhocama demem senı takıpteyim aramızda
yaw bı kız bunu nasıl bılmez bana sanki erkekmiş gıbı geldı bianoyuzden düşüncelere daldım:26:
yaw oladabilir doru bide yasida kücükte olabilir belki bilmiyodur cocuk nasi olur diye
nerdeyse bende inanip bi ara kocami camdan asagi atacaktim sana gerek yokmus diye
hayalotumhadi gel köyümüze geri dönelim topigimizde halay cekelim
zaten bu kızçe hamıle kalsa bende kocamı boşarım canbonum2 senedır bişey yapamadı bu kızçe 5 dakkada işi bitirmiş
selincim olmaz öyle şey kız biz kocalarla bebek tutturamıyoz sen tek başına pes valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?