• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım edin lütfeeeeeeeennnnnnnnnn

Selin12345

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5
0
16
Edirne
18 yaşındayım mastürbasyon yaptım ama sadece okşayarak başka hiç bişey yapmadım saniyeler sürdü diyebilirim hemen bıraktım bi kaç gün sonra göbeğim şişti çok hafif ve karnımda guruldanmalar kazınmalar var sürekli sesler geliyo bide ilk günler çok vajinal akıntım geldi şimdi yok gibi azaldı ama neyse bide garip hissediyorum böyle ne biliyim mastürbasyon ile hamile kalınmaz diyolar ama lütfen yardım edin :( karıma dokunduğumda çok sert bide :S

korkma hamile değilsindir..
gazdır o karnındaki büyük ihtimalle yediklerinin yanında yaptığın stresin etkisiyle şişmişsin.

Of of böyle cevaplar bile içimi rahatlatmaya yetiyo çok teşekkür ederim... Hamilelik belirtilerinin hepsi tutunca korkmamak elde değil kasıklarım bile ağrıyo arada doktora gidemem şuan zaten korkuyorum :( bide adet düzensizliğim var 2 aydır olmayınca herşey üst üste geldi diyebilirim

Ahhhaahahha :-) o ne ya kendi kendine hamile mi kalinir kiz keske olsa oyle bisey ne gerek var o zaman kocaya :-) alemsın valla cok yasa emi hihihhihi :)

şaka gibi.. :cool: :D

Güldürdün benide muhteşemsiniz siz ya :D valla teşekkür ederim çok çok rahatladım bende biliyorum ama herşey olunca böyle ne biliyim :D:D

Burdan bişey sormak istiyorum peki karın şişliği ve sertliği nası geçer bunun içinde kadın doğum doktoruna mı gitmem gerek :/

Burdan bişey sormak istiyorum peki karın şişliği ve sertliği nası geçer bunun içinde kadın doğum doktoruna mı gitmem gerek :/

canım senin gazın vardır sıcak bi duş al ayaklarının altınada sıcak su torbası koy geçer o :))))) :1: sen beni güldürdün allahta seni güldürsün kız kendi kendine hamile kalınsa atarız kocaları camdan :)))):33:

Ahhhaahahha :-) o ne ya kendi kendine hamile mi kalinir kiz keske olsa oyle bisey ne gerek var o zaman kocaya :-) alemsın valla cok yasa emi hihihhihi :)

şaka gibi.. :cool: :D

bende cok güldüm yaw:9::9::9::9::9::9::9:kizlar kocali hamile kalamiyo:52::52::52::52:elle hic kalinmaz:1::1::1::1::1::1::1:

canım senin gazın vardır sıcak bi duş al ayaklarının altınada sıcak su torbası koy geçer o :))))) :1: sen beni güldürdün allahta seni güldürsün kız kendi kendine hamile kalınsa atarız kocaları camdan :)))):33:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Sizin dediklerinizden beri rahatım şuan :D kocaları atalım benim sisteme devam edin asdjdgsfa :D:D:D ama şu gaz mıdır nedir bilmem ama adet düzensizliği için kesin doktora gidicem davul gibi karnım bi ilaç versinde düzeliyim bari :D

hayalotum bilem düsünceye dalmis:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:hayalotum nassinnnnnnnn:52::52::52:aman hocama deme bak sende baska topiktesin unutma:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

iyiyim canbonum:1::1::1:hocama demem senı takıpteyim:9::9::9:aramızda:29::29:
yaw bı kız bunu nasıl bılmez bana sanki erkekmiş gıbı geldı bian:27::27:oyuzden düşüncelere daldım:26:

iyiyim canbonum:1::1::1:hocama demem senı takıpteyim:9::9::9:aramızda:29::29:
yaw bı kız bunu nasıl bılmez bana sanki erkekmiş gıbı geldı bian:27::27:oyuzden düşüncelere daldım:26:

:46::46::46::46::46::46:

yaw oladabilir doru bide yasida kücükte olabilir belki bilmiyodur cocuk nasi olur diye:9::9::9::9:

nerdeyse bende inanip bi ara kocami camdan asagi atacaktim sana gerek yokmus diye:60::60::60::60::60::60::60:

hayalotum:16: hadi gel köyümüze geri dönelim topigimizde halay cekelim:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

:46::46::46::46::46::46:

yaw oladabilir doru bide yasida kücükte olabilir belki bilmiyodur cocuk nasi olur diye:9::9::9::9:

nerdeyse bende inanip bi ara kocami camdan asagi atacaktim sana gerek yokmus diye:60::60::60::60::60::60::60:

zaten bu kızçe hamıle kalsa bende kocamı boşarım canbonum:1::1::1:2 senedır bişey yapamadı bu kızçe 5 dakkada işi bitirmiş:9::9::9:

selincim olmaz öyle şey kız biz kocalarla bebek tutturamıyoz sen tek başına pes valla:29:

zaten bu kızçe hamıle kalsa bende kocamı boşarım canbonum:1::1::1:2 senedır bişey yapamadı bu kızçe 5 dakkada işi bitirmiş:9::9::9:

selincim olmaz öyle şey kız biz kocalarla bebek tutturamıyoz sen tek başına pes valla:29:

:60::60::60::60::60::60:

yaw yasini yeni farkettim kücükte degilmis 18 yasindaymis bende 13 ne sanmistim:27::27::27::27::27::27::27:

Back